Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    17. Studeni 2018. 09:24

Pharma hvala na kavici, bravo za A i spavanac, drzimo fige da se ustali i čestitke na 4 mjeseca 😘😘
    Ena sretno danas i očekujemo slike 😊 
    6xmama super za spavanac 😊 
    Ivy jaaoj crtani, i ja bii 😉 drzimo fige da Videk bude dobar 😘😘 
    Cokice i ja prvi put cujem za frizider. Nova sam u tom pravljenju bocice ali prokuham vodu pa cekam da se malo rashladi pa stavim u termosicu ili samo podgrijem na plinu i napravim flasku. Ima iskusnijih mama pa ce objasniti 😉 
    Lucy zao mi je za neprospavane noci, mozda je gladan? Nemoj se ljutiti, tako su meni rekli i ispada da je bilo tako. Drzati ga budnim da se najede? 
    Noc standard, 2-3 budenja ii onda nas m-ov alarm probudi u 5, psovala sam mu sve redom a nije alarm za posao. Natjerala sam ga da nosi maloga, pa sad kasnije morala sama dok ga nisam uspavala 😠 danas nam dolaze necaci, jedva cekam 😀 

04.07. Matija 💜

Majda23
    17. Studeni 2018. 09:25

I Filipu sretan rodendan 🎂🎈🎉😘😘

04.07. Matija 💜

Majda23
    17. Studeni 2018. 09:28

Majda23

I Filipu sretan rodendan 🎂🎈🎉😘😘

Ne Filipu, Franu sorry 🙈🙈

04.07. Matija 💜

17. Studeni 2018. 09:45

Jutro mamice. Hvala vam na lijepim željama,eto uhvatila trenutak da preletim po temi malo. Sretno vam puni mjeseci😘😘😘, sretan rođendan 😘😘😘🤗🤗🤗,žao mi je zbog loših noći,naša isto bila srednja žalost ali ipak trunku bolja nego prošla..i dalje vodimo borbu jer ne želi ad😲. Stavim fotkicu kad ga zrihtam😁..a evo i sad jedna za po doma😂

ivymicek
    17. Studeni 2018. 09:55

Ena31

Jutro mamice. Hvala vam na lijepim željama,eto uhvatila trenutak da preletim po temi malo. Sretno vam puni mjeseci😘😘😘, sretan rođendan 😘😘😘🤗🤗🤗,žao mi je zbog loših noći,naša isto bila srednja žalost ali ipak trunku bolja nego prošla..i dalje vodimo borbu jer ne želi ad😲. Stavim fotkicu kad ga zrihtam😁..a evo i sad jedna za po doma😂

Mama to je već pravi mali frajer ❤️.
    Zaboravih ali sretna 4 mj Anastazii.
    Mi nemidemo nikud jer je počeo kašljati pa me strah da mu se nempogorša. Chillat ćemo doma dok veliki ne dođu.
    Sretnp Ena danas na krštenju 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    17. Studeni 2018. 10:01

Ena,pa to je već pravi muž ,zgleda starije 
    Ivy,nadam se da se kašalj ne bu pretvoril u nekaj jače,nek prođe čim prije.
    Sad i ja baš gledam kak vani puše ko bedasto,čujem kak vjetar nosi po balkonu gore Juniorove kamione i sve razmišljam bi li ili ne bi išla s njima danas van .Vidjet ću kak će bit oko podne,pa odlučit...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

hope123
    17. Studeni 2018. 10:04

Sretna 4 mj Anastaziji :)))
    Mihica je pravi frajer :) sretno danas!!!
    Super za dobre noci i nek tak ostane:)
    Nadam se da budu lose brzo prosle;)
    Mi spavali od 22 do 4 na trbuhu pa cicanje 2x i do 9 :)
    Sad smo nas tri na kavici :D
    Cure moguce da je liceko crveno od zime? Ak ne udemo van ona je nemoguca :/

lucy233
    17. Studeni 2018. 10:05

Majda23

Pharma hvala na kavici, bravo za A i spavanac, drzimo fige da se ustali i čestitke na 4 mjeseca 😘😘
    Ena sretno danas i očekujemo slike 😊
    6xmama super za spavanac 😊
    Ivy jaaoj crtani, i ja bii 😉 drzimo fige da Videk bude dobar 😘😘
    Cokice i ja prvi put cujem za frizider. Nova sam u tom pravljenju bocice ali prokuham vodu pa cekam da se malo rashladi pa stavim u termosicu ili samo podgrijem na plinu i napravim flasku. Ima iskusnijih mama pa ce objasniti 😉
    Lucy zao mi je za neprospavane noci, mozda je gladan? Nemoj se ljutiti, tako su meni rekli i ispada da je bilo tako. Drzati ga budnim da se najede?
    Noc standard, 2-3 budenja ii onda nas m-ov alarm probudi u 5, psovala sam mu sve redom a nije alarm za posao. Natjerala sam ga da nosi maloga, pa sad kasnije morala sama dok ga nisam uspavala 😠 danas nam dolaze necaci, jedva cekam 😀

A ne vjerujem jer po danu sisa svako 4 sata a puno je budniji i aktivniji.. i dobio je prvi mjesec 2 kg, drugi i treći 1 kg i cetvrti 700 grama. 
    A evo za koji dan krećemo s dohranom pa ćemo vidit ove to start poboljsat

17. Studeni 2018. 10:39

Ena pa je to pravi veliki dečko 💙
    A ovo za ad sam si i mislila. Isto sam čitala na kutiji da se drži na sobnoj temperaturi. Ja sam ionako pol prve vrećice bacila jer piše da ne smije bit duže od 3 tjedna otvorena. A meni je trebalo možda par puta  
    Ivy, nadam se da nije niš strašno i da će brzo proć 🤞🤞
    A crveno lice mislim da može bit od vremena. Ja imam neku mustelinu kremicu al nisam mu je još stavljala

japanka
    17. Studeni 2018. 10:40

Jutro svima!
    Pharna, hvala, posluzit cu se kavicom! 
    Sretna 4mj Anastaziji! Da od sad pa nadalje spava tako dobro! 
    Lucy suosjećam s tobom, kod nas ista stvar opet. A definitivno nije problem u gladi što se vidi iz njene kilaže 
    A moja zato po danu sad odspava bolje, očigledno joj fali sna, a ja ne znam kako to poboljšati po noći. Bude pospana, ali nekako ne uspije zaspati... po danu mi spava na trbuhu i to uglavnom lijepo odspava. Moždaću je ponoći probati stavljati više na trbuh. 
    Ena sretno vam danas! Osjeti on uzbuđenje i strku pa je zato lošije spavao, bit će bolje idućih dana 
    Ivy nadam se da je kasalj samo privremen. 
    Super dan svima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.