Pharma hvala na kavici, bravo za A i spavanac, drzimo fige da se ustali i čestitke na 4 mjeseca 😘😘
Ena sretno danas i očekujemo slike 😊
6xmama super za spavanac 😊
Ivy jaaoj crtani, i ja bii 😉 drzimo fige da Videk bude dobar 😘😘
Cokice i ja prvi put cujem za frizider. Nova sam u tom pravljenju bocice ali prokuham vodu pa cekam da se malo rashladi pa stavim u termosicu ili samo podgrijem na plinu i napravim flasku. Ima iskusnijih mama pa ce objasniti 😉
Lucy zao mi je za neprospavane noci, mozda je gladan? Nemoj se ljutiti, tako su meni rekli i ispada da je bilo tako. Drzati ga budnim da se najede?
Noc standard, 2-3 budenja ii onda nas m-ov alarm probudi u 5, psovala sam mu sve redom a nije alarm za posao. Natjerala sam ga da nosi maloga, pa sad kasnije morala sama dok ga nisam uspavala 😠 danas nam dolaze necaci, jedva cekam 😀
04.07. Matija 💜
I Filipu sretan rodendan 🎂🎈🎉😘😘
Ne Filipu, Franu sorry 🙈🙈
04.07. Matija 💜
Jutro mamice. Hvala vam na lijepim željama,eto uhvatila trenutak da preletim po temi malo. Sretno vam puni mjeseci😘😘😘, sretan rođendan 😘😘😘🤗🤗🤗,žao mi je zbog loših noći,naša isto bila srednja žalost ali ipak trunku bolja nego prošla..i dalje vodimo borbu jer ne želi ad😲. Stavim fotkicu kad ga zrihtam😁..a evo i sad jedna za po doma😂
Jutro mamice. Hvala vam na lijepim željama,eto uhvatila trenutak da preletim po temi malo. Sretno vam puni mjeseci😘😘😘, sretan rođendan 😘😘😘🤗🤗🤗,žao mi je zbog loših noći,naša isto bila srednja žalost ali ipak trunku bolja nego prošla..i dalje vodimo borbu jer ne želi ad😲. Stavim fotkicu kad ga zrihtam😁..a evo i sad jedna za po doma😂
Mama to je već pravi mali frajer ❤️.
Zaboravih ali sretna 4 mj Anastazii.
Mi nemidemo nikud jer je počeo kašljati pa me strah da mu se nempogorša. Chillat ćemo doma dok veliki ne dođu.
Sretnp Ena danas na krštenju 🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena,pa to je već pravi muž ,zgleda starije
Ivy,nadam se da se kašalj ne bu pretvoril u nekaj jače,nek prođe čim prije.
Sad i ja baš gledam kak vani puše ko bedasto,čujem kak vjetar nosi po balkonu gore Juniorove kamione i sve razmišljam bi li ili ne bi išla s njima danas van .Vidjet ću kak će bit oko podne,pa odlučit...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretna 4 mj Anastaziji :)))
Mihica je pravi frajer :) sretno danas!!!
Super za dobre noci i nek tak ostane:)
Nadam se da budu lose brzo prosle;)
Mi spavali od 22 do 4 na trbuhu pa cicanje 2x i do 9 :)
Sad smo nas tri na kavici :D
Cure moguce da je liceko crveno od zime? Ak ne udemo van ona je nemoguca :/
Pharma hvala na kavici, bravo za A i spavanac, drzimo fige da se ustali i čestitke na 4 mjeseca 😘😘
Ena sretno danas i očekujemo slike 😊
6xmama super za spavanac 😊
Ivy jaaoj crtani, i ja bii 😉 drzimo fige da Videk bude dobar 😘😘
Cokice i ja prvi put cujem za frizider. Nova sam u tom pravljenju bocice ali prokuham vodu pa cekam da se malo rashladi pa stavim u termosicu ili samo podgrijem na plinu i napravim flasku. Ima iskusnijih mama pa ce objasniti 😉
Lucy zao mi je za neprospavane noci, mozda je gladan? Nemoj se ljutiti, tako su meni rekli i ispada da je bilo tako. Drzati ga budnim da se najede?
Noc standard, 2-3 budenja ii onda nas m-ov alarm probudi u 5, psovala sam mu sve redom a nije alarm za posao. Natjerala sam ga da nosi maloga, pa sad kasnije morala sama dok ga nisam uspavala 😠 danas nam dolaze necaci, jedva cekam 😀
A ne vjerujem jer po danu sisa svako 4 sata a puno je budniji i aktivniji.. i dobio je prvi mjesec 2 kg, drugi i treći 1 kg i cetvrti 700 grama.
A evo za koji dan krećemo s dohranom pa ćemo vidit ove to start poboljsat
Ena pa je to pravi veliki dečko 💙
A ovo za ad sam si i mislila. Isto sam čitala na kutiji da se drži na sobnoj temperaturi. Ja sam ionako pol prve vrećice bacila jer piše da ne smije bit duže od 3 tjedna otvorena. A meni je trebalo možda par puta
Ivy, nadam se da nije niš strašno i da će brzo proć 🤞🤞
A crveno lice mislim da može bit od vremena. Ja imam neku mustelinu kremicu al nisam mu je još stavljala
Jutro svima!
Pharna, hvala, posluzit cu se kavicom!
Sretna 4mj Anastaziji! Da od sad pa nadalje spava tako dobro!
Lucy suosjećam s tobom, kod nas ista stvar opet. A definitivno nije problem u gladi što se vidi iz njene kilaže
A moja zato po danu sad odspava bolje, očigledno joj fali sna, a ja ne znam kako to poboljšati po noći. Bude pospana, ali nekako ne uspije zaspati... po danu mi spava na trbuhu i to uglavnom lijepo odspava. Moždaću je ponoći probati stavljati više na trbuh.
Ena sretno vam danas! Osjeti on uzbuđenje i strku pa je zato lošije spavao, bit će bolje idućih dana
Ivy nadam se da je kasalj samo privremen.
Super dan svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji