Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2018. 07:08

Dobro jutro mamice...moje dijete je odlučilo da mama uopće netreba spavati, zaspao u pol 11, budio se svako malo za cicanje,od 3 do sad nikak da zaspi...kad je napokon zaspao digla sam se bar da kavu popijem,ko duh u kući,svi spavaju...ovo bude naporan dan,velike pripreme za krštenje sutra,nabava,slaganje doma u kojem bude proslava,ispovijed,misa,proba,nać se s kumovima...a meni duša spavaaaa..nadam se da ste vi imali bolju noć..kaj se tiče bebi papice prvo sam probala gnječiti s vilicom ali nezna on to još gutati pa sad blendam u glatku kašicu..

16. Studeni 2018. 07:19

Jutro
    Ena slično i kod mene, moj se budio svakih sat vremena skoro. Digla se u 6 pojest, morala ga cijelog presvlačit jer je mokar bio i sad jede i nadam se da će zaspat. Pa barem još sat vremena. 
    Lonac kave mi treba ☕☕☕😴😴😴

• Maja82
    16. Studeni 2018. 07:38

Jutro cure
    Moja danas prije 7 pocela brbljat, mlatit nogama i ajmoooo
    Dobro smo po noci spavali pa ajde.. evo kuham kavu, cijela djezva za mene 😁 

baarbaraa29
    16. Studeni 2018. 08:16

jutro! bome te Ena ceka naporan dan(i).
    a zasto i probu imate? vi to bas kao svatovi😁
    ma samo nek sve lijepo prodje. da onavite sakrament, Mihica bude dobar, podruzite se, naklopate i svak na svoju stranu!
    ja se nocas obukla u punu ratnu spremu ko inace kad ga nosim u boravak na sisanje (papuce, vesta) i u hodniku se okrenem i vratim u sobu. vice muz pa sta je sad? reko zaboravila sam da je vec siso! 🤦🏻‍♀️😆 inace klopa 2x i nocas je, al je ovo bilo neposredno nakon 1.sisanja. jos si mislim vis kak se nije ranije budio🤔 Majke mi ak se ja ujutro sveg sjecam iz prethodne noci!
    Jucer je bio na drugoj boci. Krenio vristat cim sam ga stavila na stol! Kao da se sjeca od prosli put! Suza suzu goni! Uh mrzim to!
    Nije ga nis vagao, mjerio..morat cu na kucnu vagu s njim. Bas me zanima. Kontam ima 7 kg sigurno!
    Ljubimo vas! 🤗
    Moram procitat malo unazad jer sam samo preletila. Ima jos zubica, punih mjeseci..
    Jeste pocele sa smisljanjem poklona? 😊
    Juuuj danas dolazi Franov tata! 🤗
    Ja ko baba iz bolesti s teme na temu! 🤪

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Studeni 2018. 08:43

baarbaraa29

jutro! bome te Ena ceka naporan dan(i).
    a zasto i probu imate? vi to bas kao svatovi😁
    ma samo nek sve lijepo prodje. da onavite sakrament, Mihica bude dobar, podruzite se, naklopate i svak na svoju stranu!
    ja se nocas obukla u punu ratnu spremu ko inace kad ga nosim u boravak na sisanje (papuce, vesta) i u hodniku se okrenem i vratim u sobu. vice muz pa sta je sad? reko zaboravila sam da je vec siso! 🤦🏻‍♀️😆 inace klopa 2x i nocas je, al je ovo bilo neposredno nakon 1.sisanja. jos si mislim vis kak se nije ranije budio🤔 Majke mi ak se ja ujutro sveg sjecam iz prethodne noci!
    Jucer je bio na drugoj boci. Krenio vristat cim sam ga stavila na stol! Kao da se sjeca od prosli put! Suza suzu goni! Uh mrzim to!
    Nije ga nis vagao, mjerio..morat cu na kucnu vagu s njim. Bas me zanima. Kontam ima 7 kg sigurno!
    Ljubimo vas! 🤗
    Moram procitat malo unazad jer sam samo preletila. Ima jos zubica, punih mjeseci..
    Jeste pocele sa smisljanjem poklona? 😊
    Juuuj danas dolazi Franov tata! 🤗
    Ja ko baba iz bolesti s teme na temu! 🤪

A proba jer naš velečasni inzistira na tome da se kao ne zblesiramo tamo i neznani kaj treba reći😊😂😂,mladi neki pop pa sve po školski😂😂

6xmama
    16. Studeni 2018. 08:54

Jutro!
    Oooo,Enči ima posla,ima...i mene to uskoro čeka.Mi bumo pak morali na edukaciju zupniku i na 2,3 probe di će ko stajat kaj ce ko radit zato kaj bu nam biskup došo,pa onda veli zupnik da je malo drukcija procedura nego inače za krštenje.A vec vidim koja bu to ludnica,krstila bu se u nedjelju na misi u 11,crkva bu krcata selskih baba koje budu došle radi biskupa i svi bumo našpanani sa zivcima,a mala negde nervozna jer bu to sigurno potrajalo .A bumo valjda prezivjeli.
    Moja curka spavala do 8 jutros.I ja skup s njom...od 12 do 8.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    16. Studeni 2018. 09:10

I kod nas se ima proba. Al traje 10 min.. sam prosli tko kaj kaze i proces. 
    6xmama super! Zasluzujes bebu koja spava toliko uz Juniora i ostale 😁
    Jeeei Franova uzivajte!

japanka
    16. Studeni 2018. 09:49

Jutro žene!
    Ena i Cokica tako je i moja noćas spavala ili bolje reći nije spavala 
    Jutros sam bila slomljena. Doručkovala pa ju uspavala, zaspala na rukama i prebacila ju u krevetić na trbuh i sad lijepo sp... već više od sat vremena i vjerojatno će još jer nije ništa spavala noćas.
    Mi danas idemo na pregled i pikicu, baš me zanima je li dovoljno grama dobila od zadnji put jer sam na mahove imala dojam da nemam tako puno mlijeka. A narasla je sigurno, doma imam premetalicu na kojoj su cm i mislim da ima već 65cm 
    Tako je duuuga otkad je skinula remenčiće 
    Što se tiče ostavljanja bebe, ja sam ju par puta ostavila svekrvi, morala sam na neke preglede i bila joj je dobra. A mojoj mami sam ju jednom ostavila na točno 23 minute i 20 minuta od tih 23 je vrištaaalaaa tako da su me oni zvali panično na mobitel 'ostavljaj sve, dolaziiii', a ja išla do dućana po sastojke za tortu koju sam trebala raditi 
    Ali to je nekako krenula biti osjetljiva kad ju nosi netko tko nismo muž ili ja. A sad je opet mrvu bolje. Mislim da bi ju jedino svekrvi mogla baš dulje ostaviti, ali ne bi si mogli priuštiti kino jer je to vremenski predugo, ona doji, a mene bi nakon 3 sata cike ubijale. Meni je ok i da zaspe navečer, a muž i ja pogledamo neki film koji si skinemo 
    Nadam se da danas neće biti posljedica od cijepljenja, prošli put je samo bila onako 'mamurna' i spavala dugo. 
    Ja ne znam jel ja mjerim dobro temperaturu... Jutros mi u guzi pokazalo 36,5, je li to preniska temp? Držala sam 3 min u guzi živin toplomjer, zabavljala sam ju dok sam držala, valjda sam ok izmjerila.
    Bi li brzo narasla u živinom toplomjeru da stvarno ima temp?
    Ugodan i veseo dan svima! 

6xmama
    16. Studeni 2018. 09:58

Evo, dobili poruku, nasa Zuja danas stize 😀... I prije roka, rok je bio 2.12.
    Japanka,da ti ima tempicu to ti sibne brzo gore u zivinom toplomjeru. 
    Neko je pito za cuvanje-ja nemam kome ostavit, decki su mi jos prehandravi za malu bebu, mogu jedino muzu kad nekam moram ic, a ak je na poslu-kud ja tu i ona. I Junior... Ko banda nas troje svukud okolo 😂. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    16. Studeni 2018. 10:27

Pozdrav mamice 😘
    Sretno s probama s krštenjem!
    I sa cijepljenjem naravno, drzimo fige da nebude reakcije ☺️
    Nama napokon prosla prehlada i zubi i nocas opet cijelu noć sisanje..ja se pitam koji vrag, kad ono ujutro menstruaciju dobijem,smanji mi se mlijeko tada. Pa stalno nam je nešto da se ne možemo naspavati..
    Nadam se da nam svima bude bar dan ugodan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.