Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anchyca
    15. Studeni 2018. 08:52

Jutro svima! Pratim vas al nemam snage ni vremena javit se. Mislim da smo mi pošteno u SR-u (iako nismo još na 4mj), već preko 2 tjedna mi se budi svakih 1.5-2h, ne da sam krepana nego ne znam ni kak se zovem. Tako da, 6xmama, uzet ću ovu ooooooooooogromnu šalicu!
    Sjećam se još od prije da vas ima koje bebača samo spustite na spavanje navečer i on/a spava. Kaaaaaaaako? Moj redovito zaspe na cici, a ak ga zbudim onda kaos. Nemam ga srca 'trenirat' onim isplakivanjem, em je premali, em ne mogu ja to slušat. Al ovo me ubije, svako buđenje vadi cicu, malo si pojede i zaspi. Em me da prostite cice bole, em sam stvarno krepana. Doduše, nisam došla do situacije s potkošuljom  vjerojatno jer imam one za dojilje, pa mi je već default da otkopčam kvačicu xD

ivymicek
    15. Studeni 2018. 09:01

Ah da netkomje pitao za kašice. Ja ih kuham doma bez stroja .nekad i parim ali češće kuham. Kuhalo je super ali vrijeme pripreme je isto. Pariti se može i domeka. Moja kumica ima i nisam primjetila ništa posebno. Još kad pari povrće na štednjaku svejedno ukuhava palentu ili neku drugu žitaricu. Tak da dupli posao je tu bez obzira na sve. 
    Mamica uzela sam kids relief

Vidjet ćemo danas.
    Mi imali ok noć ali bih ja bez obzira još jednu kavicu 😂. Tak da 6xmama hvala za kavicu 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    15. Studeni 2018. 09:06

Jutroo, 6xmama ja bih mogla svu kavu popiti 🙈 M se probudio oko pola 1 i nikako zaspati, i oko 5 ista prica 😵 a u 20 do 6 navila alarm posto smo morali pedijatrici. 
    Maja ne brini se, nisi namjerno, covjek nekad zaboravi. Sad znas za ubuduce 😉 
    Update sa pregleda, dobio jako malo na kilazi, iako sam to i ocekivala jer u zadnje vrijeme imam malo mlijeka, nez iz kojeg razloga mlijeko moze samo tako nestati. Uvodimo bocicu kad bude potrebno, pogotovo pred spavanje. Ima 6310 g i 65 cm. Dobili smo bocu, termin za ortopeda i uputnicu za kardiologa 😵 cuje mu se sum na srcu, sto je i muz imao, pa se nadam da nije nista strasno. Jadnicak je zaspao gladan i zao mi ga buditi. I da, jucer sam mu dala malo mrkvice, cisto da vidim kako ce reagirati jer me gleda sa zanimanjem dok jedem i face su bile neopisive 😂 jadan se mrsti i pljuje, probat cemo za 2 tjedna opet 😊

04.07. Matija 💜

ivymicek
    15. Studeni 2018. 09:33

Majda23

Jutroo, 6xmama ja bih mogla svu kavu popiti 🙈 M se probudio oko pola 1 i nikako zaspati, i oko 5 ista prica 😵 a u 20 do 6 navila alarm posto smo morali pedijatrici.
    Update sa pregleda, dobio jako malo na kilazi, iako sam to i ocekivala jer u zadnje vrijeme imam malo mlijeka, nez iz kojeg razloga mlijeko moze samo tako nestati. Uvodimo bocicu kad bude potrebno, pogotovo pred spavanje. Ima 6310 g i 65 cm. Dobili smo bocu, termin za ortopeda i uputnicu za kardiologa 😵 cuje mu se sum na srcu, sto je i muz imao, pa se nadam da nije nista strasno. Jadnicak je zaspao gladan i zao mi ga buditi. I da, jucer sam mu dala malo mrkvice, cisto da vidim kako ce reagirati jer me gleda sa zanimanjem dok jedem i face su bile neopisive 😂 jadan se mrsti i pljuje, probat cemo za 2 tjedna opet 😊

Majda a koliko ste dobili od zadnji put? Držimo fige da sve bude pet na svim oretragama i bravo za mrkvicu. 
    Anchyca bude bolje. Vidu se non stop mijenja spavanje, ponašanje tak da drž se. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    15. Studeni 2018. 09:41

ivymicek

Majda23

Majda a koliko ste dobili od zadnji put? Držimo fige da sve bude pet na svim oretragama i bravo za mrkvicu.
    Anchyca bude bolje. Vidu se non stop mijenja spavanje, ponašanje tak da drž se.

330 g 😥😥

04.07. Matija 💜

japanka
    15. Studeni 2018. 09:54

Jutro žene!
    Mi budni od 6 (kad se probudila za cicanje) i nakon toga je uslijedilo brbljanje pa smo se probudili zajedno s tatom za posao. Baš mi je to predivno kad ujutro provedemo malo vremena skupa jer je ona tako dobre volje pa se smješka, radi balončiće s ustima, priča, baš nekako kao da nas to još više povezuje 
    A ne jadni tata preuzme kad dođe kasno s posla kad je ona već jako nervozna pred spavanje pa ju ni ne može doživjeti onako veselu i nasmijanu kakva bude ujutro.
    Zaspala mi je u 8 (to sam znala jer je preumorna da bi bila duže budna) i sada još uvijek.... ono što ne smijemo nikada napisati! 
    A ja si napravila kavicu i pijem, ali sam popila i od 6x mama onu virtualnu 
    Majda nije valjda dobio samo 330g u 2 mjeseca? To mi je baš čudno. Mene zanima koliko će moja dobiti, idemo sutra kod ped, a bili smo prije 2 mjeseca i tad je imala 6100g.
    Nama danas veeeelika 4 mjeseca¨! 
    Pharma, sad ću se povest tvojim primjerim i što ćešće ju stavljati na pod. Bude malo dobra, al se brzo počne ljutiti. Najviše voli da ju ja zabavljam. 
    Anchyca bit će bolje, to što kažu cure, to se njima stalno mijenja sa spavanjem. Moja frendica kaže da je njen mali super spavao dok nij napunio 4 mj pa sad... To je nada za nas kojima nisu baš takvi spavači 
    Ja ne znam kako ja to izdržim, ali stvarno nisam tako strgana preko dana, a inače sam bila veeeelika spavalica. U trudnoći sam redovito imala i popodnevni spavanac 
    A sad sam se okupala, posušila kosu, pospremila po kuhinji, još čekam da se mašina opere pa da razgrnem veš i gotova sam za danas 
    Vidim da je potkošulja hit  
    PS jučer šetam s curkom po parku i miruje i sve super, al ne smijem daleko od doma jer ako se razdreči moramo biti blizu jer ju ne mogu i nositi i gurati kolica na dalju relaciju. I tako se ona razdreči i ja s njom maltene trčim gurajući kolica i baš tad me sretnu svi susjedi i ispituju kako je beba, a ja ono odgovaram trčeći  ah, mom life 
    Svima želim super dan sa što manje problema, a što više smijeha i dobrih spavanaca 

japanka
    15. Studeni 2018. 09:57

Curke, kako se vi osjećate u vezi povratka na posao (ili traženje posla...)?
    Jel vas strah ili jedva čekate ponekad ili jednostavno ne razmišljate o tome?

mateya1993
    15. Studeni 2018. 10:14

Jutro!
    Draga moja ja kad se sjetim povraća mi se. Ne želim se vratiti na staro radno mjesto. Nažalost sam čula da je situacija u mojoj firmi sve lošija tak da se nadam da ću uspjeti pronaći nešto drugo. Najradije bi ostala s bebicom doma bar do njezine 3.godine,ali treba raditi. 
    Začas idemo k fizijatru,javim kak je prošlo.
    Hvala vam na odgovorima 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Maja82
    15. Studeni 2018. 10:15

Dobro jutro! Moze i meni velika kava hvala 😁
    Evo vracam se s Vrhovca, vadila krv za tsh, popodne jos i ambulanta to su morat s njom ici. Nadam se da ce spavat u kolicima ko inace. 
    Majda 330g u 2 mj ili 1mj? Pa vald moze nestat mlijeko, ili ga nema dosta za te povecane potrebe.. jesi kaj mijenjala u nacinu zivota il prehrane? Drzim fige za srceko! Mi smo vec bili na srebrnjaku na pregledu i uzv i sve ok, nadam se da ce i vama biti. A da probas uvest rizine pahuljice? To mi zvuci neutralnije nego mrkva iako zaista ne znam.
    Japanka mene strah povratka na posao ali ujedno mi ponekad i fali.. mislim fali mi mozda vise ekipa i to. Bit ce mi vjerojatno koma kad cu se vracat nju ostavit i vec si to sad nekad mislim, al ok ostavljam ju mami pa naravno da je lakse. 
    Nes sam jos htjela komentirat al ode.. 
    Moja voli bit na trbuhu al nemre izdrzat pada nosom u pod a ljuti se kad ju okrenem na ledja 🤔 Ja se nekad osjecam fakat blesavo vise ne znam kako bi ju zabavljala.. bas trazi stalno da pjevam il nosim il animiram potrosim sve pjesme i igracke za dva sata i onda sveee iznova.

15. Studeni 2018. 10:55

Jutro
    Čitala sam jučer, ali malo zapamtila, ostala mi u sjećanju potkošulja 😂😂
    I zubići kod Lucy ja mislim, koji su bez problema došli. 
    Bolesnima želim da što prije ozdrave 🤗🤗😘😘
    Noćas mrvicu bolja noć do 4, a onda svakih sat vremena buđenje, sisanje i digli se u 8. Sad ima kratki spavanac. I on meni još do navečer odradi 2-3 kraatka i to je to 😣 umorna sam, nemam volje baš za ništa.
    I evo, probudio se, čak je 25 min odspavao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.