Bok cure!
Kakvi su ovo novi termini??!?! SR??? Neeeee
Zarne ide sve na bolje kako rastu?? Ili je 'mala beba, mala briga, veliko dijete, velika briga'? Mozda je za odgovoriti najkompetentnija 6xmama
Moja me jucer pocastila dnevnim spavancem od skoro 4 sata i opet je bila uzasno nervozna i zaspala u 19:30 iiiiii onda kad su mama i tata odlucili ici spavati u 22:30 i ona se probudi za cicanje (sto je skroz u redu i po planu i programu), aliiii nakon toga ne zaspe do 2!! Noseci je uspavam i spustim ukrevetic i ona se probudi. Pa ju opet uspavljuj. Kad je zaspala legnem u krevet s njom na meni jer nisam mogla vise.
I jedan highlight od nocas - probudi se trazeci cicu. Ja joj dajem ona nece. Namjestam joj bolje i dalje nece. Treci put se vec dizem na lakst i namjestam, dijete opet krene pa ne primi. Pa sad se vec razbudim i gledam sta je vise kad ono jadnici uvaljujem ciku a potkosulju nisam maklajadno dijete ne moze do cike. Eto vidite kolko sam umorna bila. A jutros budenje u standardno vrijeme i spavanci bili samo kratki na ciki.
Mi isto znamo mrvicu prosetat i ako je mrak, mislim da bebama treba zraka.
Kolko dugo otprilike vasi provode na podu?
Hipotonija misica mislim nije nis strasno, malo vjezbica i to je to. Moja necakinja imala i vjezbom sve bilo ok. Al ona je sad velika pa se ne sjecam puno detalja.
Nadam se da cete svi ozdraviti sto prije!
Yvone, bas mi je zao za bolnicu, mogu samo zamusliti kako je grozno vadenje krvi i ostalo… ali zaboravit ce bebac to, vazno da bude bolje
Jesam se nasmijala za nemaknutu potkošulju ...mogu si mislit scene,hahaha.
Samo ću ti reć da samprije dok sam imala samo malu djecu mislila da su to bapske gluposti "mala djeca mala briga-velika djeca velika briga",da je to nemoguća teorija jer imaš najviše posla sa malom djecom.Dok nismo došli prvi put do puberteta i dalje .Vjerujte mi ovo sad i do puberteta su zlatna djeca i ovo sad je sve luk i voda.Ja sad vidim da najmanje brige imam upravo sa malima.Nakon 11te,12te,13te godine onda tek počinju problemi i igre živaca.Ovo sa malima je pjesma.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy,zaboravila sam te pitat,a stalno imam namjeru-jel se Vidu odštopao suzni kanal?
Ivy, jel mi vjeruješ da nisan ni osjetila zube! Malo nervoze popodnevne ali spavanje normalno...toliko sam se bojala toga jer ja stvarno ne funkcioniram bez sna ali stvarno je F bio i vise nego odličan kad se uzme u obzir da je imao prehladu, dva zuba i cjepivo z isto vrijeme..
Japanka idu li zubići, osip može biti od toga..
Kako sam se nasmijala na ovo s potkošuljom 😃
Yvone kakvo je stanje s okom?
Ivy,zaboravila sam te pitat,a stalno imam namjeru-jel se Vidu odštopao suzni kanal?
Znaš da smo imali upalu oka i dobili smo maxitrol kapi mast i od prošle nedjelje oko više nije crveno niti suzi. Tako da je moguće da se odštopalo. Budemo vidjeli.
Lucy super ste vi to odradili, 3 u 1. Joj mojima uvijek koma izbijaju zubi. Mislim da smo blizu jer je guza crvena i bijela točkica se nazire.
Uspavam odem pod tuš i u krpe.
Eh da franova muž dolazi sutra ili u petak?! Franova kako je mališa
Yvonne mantramo da je sve ok!
Što se tiče majčinstva ja non stop brigam i preispitujem... Koliko je lijepo toliko je i teško.
Noćica klokani ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vecer zene! Ajme ne strasite me jer ocito se moj rodio sa SR-om jebemu! To sta je danas urlao nema nigdi!
Citala sam svasta i zaboravila. Prestavljena sam bila ovim novim terminom.
Tko krece s dohranom-kako cete raditi papicu? Kuhalo ili obicno u vodi?
Netko he pitao za ovlazivac. Ja ga nemam, ali vidim po netu posast za njima i etericnim uljima. Cijela nauka oko toga.
Smijala sam se ko luda na ovu potkusulju 😂
Mommy of 👦
😃😃😃😃😃 potkusulja!
Jao mene isto strah zubica.. ma svega me strah a sada i SR na toj listi, majko moja..
Mateya ovisi kak je jako, mi smo bili proali tj na vjezbama radi hipertonusa doslovce 1x, mislim vjezbam ju ja doma vec vise od mjesec dana malo i sad odemo i to privatno i kaze zena da ne moramo vise dolazit. Da malo tako vjezbamo kak i sad i okrecemo se i igramo i da ce to sve bit ok. Moja frendica je imala hipotonus kod bebe i nije ju vodila nigdje, malo isto doma i to je to. Ako bas nije nuzno bolje ti je doma vjezbat da sad jos ne skupi nes..
Znaci mala mi jos ima po malo sluzi i krvi u stolici al normalizirala se i boja i nije proljevasta.. i danas pitam pa kak jos to ima krvi i skuzim da sam jela fucking nutellu! A sve mlijecno ukinula.. Mislim mozda nema veze s laktozom ali ako vec se mucim i pijem bljakastu crnu kavu i ne jedem ni sir ni jogurt kako mogu bit tak glupa?! 😣😣😣 Evo tak sam se nanervirala, pa stvarno sam blesava.
Jutro cure!
Di ste sve,nikog još jutros .
Kod nas standard,spavanje do 7,bočica i spava dalje.Veliki isto svi još spavaju-mir i tišina.Samo ja i kavica.I lagano štrcanje vode u perilici suđa .
Stiže kavica za sve pospance
Jutreko :) evo ja prvu kavu vec rjesila :D mala jos corka, mada me opet izmorila po noci.
6xmama tvoja malecka bas super spava :)
Lucy super za zubice da je bili bezbolno..🎉🎉
Ivy super za okeco...
Potkosulja je vrh 💪💪💪 :D
Napolitanka mi tek proucavamo dohranu...plan mi je sa 6...bake su vec lude samo bi joj gurale nekaj za jest 😐😐😐😡😡😡
Moja divar dio dana provede na podu jer cim ju bacim na leda ona se okrene u sekundi na trbuh, pa sam sigurnija da je na podu...
Mi jucer nakon duugoooo zaspali u sjedalici prilikom voznje i nekak prezuvjeli bez dreke inace show, al treniram ju 🙊🙈🙈
Kaj kuhate danas??? Nesto nemesno bi danas :D
Evo i nas budnih 😊 6xmama hvala na kavici,dobro će doći iako je noć bila dobra hehehe
Kako su nam bolesni?jeste bolje?
Ova potkošulja je vrh 😂😂😂
Japanka A je većinu vremena kad je budna na ravnoj površini,bilo na podu,u gymu il krevetu..mi se još ne okrećemo,ali mi se čini da bi mogla ubrzo..tj,imala je slučajan okret trbuh/leđa,samo se prevrnula hahahah
Za dohranu još razmišljam dal ima smisla uzimati kuhalo ili ne
Jutro zenske!
Potkosulja 😂😂😂😂
Ivy - drago mi je za oko 🤗 kaj si rekla, koje kapi si uzela za zubeke?
Lucy- bravo za zubeke 👏
Kaj se hrane tice, planiram poceti iza Nove godine kad bude imala 5.5 mjeseci, tak sam i sa starijom.
Sortiraj odgovore
Najstariji