Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    14. Studeni 2018. 09:24

Dal koja mama ima iskustva s ovlazivacem zraka jer imam osjecaj da imamo jako suhi zrak zbog grijanja

ami25
    14. Studeni 2018. 10:03

Bok mamice,vidim ima još prehlađenih nazalost  i mene dotuklo, sad smo 2 bolesna tako me strah za bebača,on se jos dobro drzi,a ja ga dojim kisem kasljem,curi mi nos,komaaa
    Nadam se da ce sto prije proci
    Čitam vas i vidim ta vi pisete za SR,pa jel to moguce,di su one žene sad sta su mi govorile,bit ce bolje kad malo počnu bit svjesni sebe i okoline,jok dal ikad prestaju te ludosti skokovi i slicno 
    I mali mi uvijek zaspe oko 8 i pol -9 al naravno bas kad mi glava puca i kad sam bolesna on nade zaspat oko 10 ipol -11 zakon,kao da zna. Joj ove virtualne kave ce me dotuc,popila bi sveeee
    Franova kako je F sada? Vidim da je jucer bilo drame

💙Bartol💙

franovamamita
    14. Studeni 2018. 10:35

Ajme cure citam sad citam kad ono svaki post sve gore i gore spvanje,valjda Ce se unormaliti sve uskoro...
    Ja sada spavala sa F nekih sat vremena i odlično mi je došlo, sada ću se srediti i idemo piti kavu van, jeonda malo pospremiti i tako sitno brojim dragi stiže sutra popodne 😊
    Ami pozitivno je jedino što dok ti dojis bolesna on već prima antitijela protiv te viroze znači i ako kojim slučajem dobije bit će neki najbrži mogući oblik...aha mi se čini bolje i nogica je manje crvena vidjećemo kroz dan kako će se ponašati 🙂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    14. Studeni 2018. 11:22

Ami nas ti tako uhvatilo prije nekih mjesec dana,nos curio,kod mene i temp,10 dana nismo disati mogli,a njoj par dana malo curkao nos i to je to..tako da držim fige da i Bartolu to prođe laganini 🤞🤞

6xmama
    14. Studeni 2018. 12:21

Barbara, i ja se nadam da je to sve od poroda(kaj su mi radili i kak su ju njih cetvero rukama kopali van, ne bi bilo ni cudno 😥)... A i da nije nekak mi je sve lakse jer znam da radjat vise necu, pa sad kaj bude bude. 
    Amy, i ja sam ko i ti, sad mi je mrvu bolje. Kaslje mi i sefica al puuuno manje i blaze od mene. Mozda B ni ne dobije nis, ipak ga dojis. 
    Danas imam inspiracije za rucak-fasiranci od blitve i pire od buce, sve sa mog vrta 😋😀

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    14. Studeni 2018. 12:30

6xmama

Barbara, i ja se nadam da je to sve od poroda(kaj su mi radili i kak su ju njih cetvero rukama kopali van, ne bi bilo ni cudno 😥)… A i da nije nekak mi je sve lakse jer znam da radjat vise necu, pa sad kaj bude bude.
    Amy, i ja sam ko i ti, sad mi je mrvu bolje. Kaslje mi i sefica al puuuno manje i blaze od mene. Mozda B ni ne dobije nis, ipak ga dojis.
    Danas imam inspiracije za rucak-fasiranci od blitve i pire od buce, sve sa mog vrta 😋😀

Ovaj ručak zvuči fenomenalno!!! Hoću i ja jednom 😂. Popis mi je sve dulji.
    I kod nas koma noć i općenito spavanja... 
    Netko je pitao jel to prođe,prođe naravno al uvijek je nešto. Barem s mojima. Kako koji dan kako koji tjedan. Uvijek je netko nezadovoljan s nečim. Npr. Moja Nina jučer jer joj nisam dovoljno dobro rekla bravo za crtež koji je obojala a luki jjesam. I jednom i drugom sam rekla vau bravo jako ste lijepo obojali 😜.
    Ja vida treniram na najače danas pak božnja u autu .jesu kratke relacije ali se još nije razdrečao. Vozili klince u vrtić pa kod kume na kavu pa doma i još poslje idemo po homeopatske kapi jer zub ga živcira opako.
    Želim svima da što brije ozdrave i da bebolinci ne pokupe. Mi se za sad držimo iako svi oko nas kašlju.
    Idem ga probat spustiti i skuhat si ručak jer sam gladna..
    😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• sanela007
    14. Studeni 2018. 12:54

Mame, ja od poroda jos evo 5 mjeseci imam uzasne valunge... nekad po noci budem sva mokra, nekad me tijekom dana hvataju, nekad za vrijeme dojenja..n
    Cak mi nekad bude i slabo za vrijeme tih napadaja vrucine..to me jako smeta. Je li to od hormona?
    Ima li koja takve simptome?
    Hvaalllaaa

mateya1993
    14. Studeni 2018. 13:03

Pozdrav mame. Nadam se da će prehlade što brže proči. Mi smo dobro. Mala zna biti cendrava po danu, ali je počela više spavati. Zato se po noći češće budi. Mi sutra idemo k fizijatru na pregled. Na uputnici za nju mi piše hipotonija mišića,pa budemo vidli da li trebaju vježbice ili ne. Malo sam zabrinuta zbog toga. Jel ima tu koja mama da joj je beba imala hipotoniju mišiča? Kak ste dugo morale na vježbice? Moram li se brinuti?
    Pozdrav svima 

💖 Nikol -12.08.2018💖

hope123
    14. Studeni 2018. 13:27

Hej mamice...mi jucer slavili 5 mj...ne znam kak je tak brzo proslo...katastrofaaaa..
    :(
    Kaj se ticE SR mi smo na dan kad je bila 4 mj prestali spavati..do tad je zaspala u 21:30 io 5:00 nije cicala, a od tad svakih 1,5 sat ili 2... trajalo je 2 tjedna negde...sad smo na 3 sata s ponekom losom noci...ako je to to super da je proslo, ali nema mi vise stare bebice koja skoro noc preapava :/
    Ovak je super, nije cendrava, ali ni ne spava...
    Bravo za kilice i cm i dobre preglede.. 
    Super za okretanje...
    Ivu ak probas kapi javi kak je...ova moja slini tolko da ne stignem mijenjat slinceke, a onaj gel je drek bzvz...nist to njoj ne pomaze samo polize :D
    Nek vam prehlade brzo produ!!!
    Jel vi idete van s bebama kad je vec mrak ili ne? ( uz uvjet da nema magle) 
    Drzite se svi :))

ivymicek
    14. Studeni 2018. 13:32

hope123

Hej mamice…mi jucer slavili 5 mj…ne znam kak je tak brzo proslo…katastrofaaaa..
    :(
    Kaj se ticE SR mi smo na dan kad je bila 4 mj prestali spavati..do tad je zaspala u 21:30 io 5:00 nije cicala, a od tad svakih 1,5 sat ili 2… trajalo je 2 tjedna negde…sad smo na 3 sata s ponekom losom noci…ako je to to super da je proslo, ali nema mi vise stare bebice koja skoro noc preapava :/
    Ovak je super, nije cendrava, ali ni ne spava…
    Bravo za kilice i cm i dobre preglede..
    Super za okretanje…
    Ivu ak probas kapi javi kak je…ova moja slini tolko da ne stignem mijenjat slinceke, a onaj gel je drek bzvz…nist to njoj ne pomaze samo polize :D
    Nek vam prehlade brzo produ!!!
    Jel vi idete van s bebama kad je vec mrak ili ne? ( uz uvjet da nema magle)
    Drzite se svi :))

Javim za kapi.
    Mi idemo van kad god. Sad kak je ranije mrak i oo mraku. Idemo i kad puše vjetar i kad je magla.
    Zasad nam niš ne smeta.
    SR imamo od cca 4 mj... Krene pa stane ali kužim točno kad prestane da napravi neki veliki skok tipa okretanje. Evo već aja sat vremena 🤔.
    A kad nas frče kao nočas nema lijeka.
    Zub je na pomolu i nama se bijeli...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.