Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    10. Studeni 2018. 07:06

Cokica znam kako ti je,mi od 4.50 😩 dvaput je i zaspala,al na 15 min..prdenje ju valjda budilo,a jučer nije kakala pa mi se čini da i to pokušava..meni se oci samo sklapaju 😴😴😴

ivymicek
    10. Studeni 2018. 07:48

Očito nas je sve kakać zbudio ujutro .on stenje cijelu noć I ujutro je bilo po svud i svemu. Mi spavali do pol 7.
    Nemam niš drugo. Mi nebumo bili dio casmatino cluba. Fora su al su mi ogromne. Imamo pirat puzle i jedan tepih s aliexpresa.
    Franova plakanje i presvlačenje moj je počeo urlat i vriskat.
    Ii počeo je pratiti što jedem i gdje je žlica..  možda i krenem s dohranom..
    I nemam niš drugo osim da me idalje boli grlo. Idem kupiti klinčiće

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    10. Studeni 2018. 07:56

Jutro
    F se prehladio. Sisanje 4 puta noćas, i evo sad opet. 
    Kašlje grubo, nos začepljen. Umorna sam, spava mi se,leđa me rasturaju. 

10. Studeni 2018. 08:40

Dobro jutro mamice.. Mi se budili u 5, pa je "papao" do 6, pol 7 i sad spava...
    Jučer mi je spavao po 20 min, pola sata.. i čak jednu turu od sat vremena u komadu... Cure moje, inače kad mi spava tak po pol sata si mislim da bar odspava malo duže da uspijem nekaj napraviti, a jučer lik spava sat vremena a ja sjedila pred tv-om i kavom dok se nije probudio i tek kad se probudio se mozak sjeti da sam mogla speglati i paučinu pokupiti 😂😂😂

6xmama
    10. Studeni 2018. 08:52

Bok cure!
    Meni se pak moja ispovraćala u pola 2 noćas ...zakašljala je jako i valjda joj se želudac digo i bljuv-po sebi,dobro da ima pod glavom pamučnu pelenu rastegnutu pa je po njoj,inače bi kolijevku svu zarigala.Al pošto sam ja odma skočila i digla ju,povukla van odmah tu pelenu,uspjela sam spasit plahtu i madrac,da nije probilo skroz.Srećom je to bilo već onak usireno mlijeko,gusto.I spava ona i dalje,cijedi joj se mlijeko iz nosa,ne trza opće .I tak sam ju i skinula,presvukla,mjerila temp-nije imala fala Bogu,stavila novu pelenu u kolijevku,ona spava ko truba.I sad je u 6 pojela i spava.Vruća nije.Kak joj se tak digo želudac,ne znam.Možda zbog ležećeg položaja.
    Ja isto gledam tu podlogu kaj ste uzele i jako  mi se sviđa al mi je isto velika,neću ju imat kud stavit a da drugi ne gaze po njoj.
    Danas pečem pizzu .Svojima radim normalno tijesto,sebi tijesto od kuskusa.Volim kad odma ujutro znam kaj bum skuhala,koje olakšanje.A sad ću srknut kavu do kraja i idem malo peglat 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Napolitankica🍪
    10. Studeni 2018. 08:58

Jutro zenice vrijedne! Svih vas citam i sve ste radni od jutra,  ja iskoristavan svako njegovo drijemanje pa onda i ja odmorim 😂 evo ga spava, ja blizu pijen kavicu, a ustat cu se,moraaaam :-)

Mommy of 👦

10. Studeni 2018. 09:09

Moj je bio produžio još 45 min i to je to. Od onda samo plače i negoduje. Sad je miran samo na sisi, privremeno, dok se ne počne bacat. Bit će ovo duug vikend. 
    Ja živčanila na muža, rekao mi da sam kao kobra 😂 a niš kriv, al eto, moram na nekoga. Ja stvaaarno nisam jutarnji tip, nikako. 
    6xmama mi isto danas pizzu 😁
    Lucy, nadam se da će vas što prije proći prehlada i bolovi
    Ivy nadam se da će klinčiči pomoć za grlo. A prva asocijacija na njih mi je kuhano vino 😂😂🍷🍷
    Noah, treba i odmorit malo. Kako bi ti rekla moja svekrva, paučina će te čekat, neće nigdje pobjeć, odmori malo 🙂

ami25
    10. Studeni 2018. 10:27

Lucy nadam se da će što prije proć prehlada,moj isto kašlje al nos nije začepljen jel to normalno ili da se zabrinem? Ne znam dal ja boli grlo,pluća ili se zagrcne od sline
    Moj redovito kaka po noći i zbudi ga to i kazem ja muzu joj kako ne moze spavat normalno,kaze on meni probaj ti kakat i spavat hahaha,moj kaki oko 2 i oko 6 ujutro pa nas to i probudi,nadam se da ce se s vremenom i to malo popravit.. I uvijek kad ga presvlačim počne gugutat on bi se igrao,kraljuu meni se spavaaa odi spavat
    Cokica živčanost na muža potpisujem, i jučer i danas,lik izlazi van u kratkim rukavima i onda mi kaze kako se mozes ljutit na mene da sam bolestan,e majkemi on je vece dijete od maloga,kako su tako smotani,pa pazi se barem sad dok mi trebas 
    6xmama čim je sefika spavala znaci da nije nista strasno,valjda tako ja gledam valjda bi plakala da je boli trbuscic ili nesto,to sam i ja skuzila kod mojega kad se nakaslje ili ako mu se malo nadrazi zeludac se zbljuje. Uuuuu i ja bi pizzu danas mogla,prije sam je jela  s vrhnjem al sam probala prosli put malo salse i nije mu nista bilo pa cu nastavit tako

💙Bartol💙

ami25
    10. Studeni 2018. 10:28

E da,sta se tiče cigara smijem tu i tamo zapalit koju? Vidim da vas dosta zapali tu i tamo pa nema nikakvog utjecaja na mlijeko i slično, na guglo ne zelim ni pogledat jer ce svasta pisat

💙Bartol💙

10. Studeni 2018. 12:40

Konačno 🌞 mi odmah bolje volje 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.