Hvala ami! Vald nece bit prevec drame..
6xmama svaka cast, stvarno je tesko paziti a jos kuhati za sve. A integralnu rizu isto ne smijes? A tipa heljdu il bulgur i te stvari?
Ja juce radila wok, samo tikvice i piletina sada i stavim 1 zlicu maslaca od kikirikija. wok nam je bar 1x tjedno na tapeti ak ne i cesce. Danas blitva leso i pohana ribica.
Idemo van kasnije ono oko 12-1 svaki dan i setamo po 2-3 sata, ubundam ju i vozi.. tak se lijepo naspava a i meni dobro dodje iskreno poluuudim kad nemrem van, stvarno ko da sam u zatvoru u stanu cijeli dan.
Smijem, kuham ja i heljdu, bulgur, integralni kuskus... Zgance isto ne smijem. Ne smijwm nis ksj ima glikemijski indeks preko 50,a to je jako puno toga 🙄.
Morat cu i ja tu podlogu kupit 😅
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pojeo je, zaspao, transfer na krevet uspješan, nije se probudio. Dođem do kuhinje, skuham ness i kmee kmee kmee. Ah živote 😂
Pojeo je, zaspao, transfer na krevet uspješan, nije se probudio. Dođem do kuhinje, skuham ness i kmee kmee kmee. Ah živote 😂
Cokica moj valjda osjeti miris kave i oči širom otvorene 😂. Ali uvijek 😂. Ako mi muž skuha onda ne skuži 😜
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vecer
Isla do grada popodne kupiti balone pozivnice i tak te stvari starijem za rodjendan iduci subotu,mali je bio super ko i uvijek ali kad smo išli kuci urlao vristao tako da kad smo stigli jedva ga smirila jecao je jos pol sata...ne kuzim zasto inace se voli voziti....🤔
Sad je evo zaspao na mojim rukama spustiti cu ga da odem zapaliti na miru za kraj dana 😉
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
I da stigla podloga 🤣🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav svima! Danas sam na brzinu vas citala, malecki je bio raspolozeb za voznje i landranje, a vrijeme super!
I ja se pridruzujen klubu istih podloga! :-)
Pitanjce- maleni mi odize glavu,drzi je,ali npr ne odupire se rukicama. Ne voli bas biti na trbuhu. Stavljam ga par puta onako dok ne krene njurgat. Imate li savjet?
Mommy of 👦
Kuhanje i iste podloge dns😋
Ja dns kupila gotove lazanje jer smo bili vani i znala sam da se necu dati doma tako skoro pa je to bilo najpametnije😂
Inace ..moram pogledati kakvu sam ja podlogu dobila..zaboravih na to.. a i sloziti gym🤗
Napolitanka..mislim da ni moj ne voli puno na trbuh.. doduse..kasno sam ga pocela stavljati jer me bilo strah..ali volio bi na meni biti na trbuhu..
Btw..moram vam reci da sam se dns 1.put usudila otic oprat kosu i otusirat se dok je spavao dok smo bili sami.. 🤩 probudio se taman kad sam u rucniku izletila da vidim jel sve ok.. 😅 ali bio ke dobar dok sam se fenirala😉
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima! Danas sam na brzinu vas citala, malecki je bio raspolozeb za voznje i landranje, a vrijeme super!
I ja se pridruzujen klubu istih podloga! :-)
Pitanjce- maleni mi odize glavu,drzi je,ali npr ne odupire se rukicama. Ne voli bas biti na trbuhu. Stavljam ga par puta onako dok ne krene njurgat. Imate li savjet?
Probaj mu stavit laktove uz tijelo i pod nekih 90 stupnjeva i obujmit ih sastrane svojim rukama pa lagano njihat nea pjevusit i gurkat il tak nes. Ako mice ruke sastrane pa kao pliva lagano ih vrati nazad - rekla nam je fiziotjlerapeutica da to nije patoloski vec da sastrane idu ruke na dlanove kad krenu se dizat sto je sada rano pa samo treba lagano mu vratit prema laktu. I igracku ispred njega. Pa koliko hoce, bude mu postalo zanimljivo sam ih vald treba animirati i okretat kad oni zele se igrat.
Da da, rasiri jako ruke. Ok, pokusam sutra pa javim! Hvala puno!
Mommy of 👦
Jutrooo
Mi evo već sat vremena budni, odlučio se gospodin pokakati, pa se razbudilmo mijenjanjem pelene. Nadam se da će ipak još malo odspavat. A zaspao u 20:30.
Podloge su nam divnee 😁 casmatino klub mama&beba.
Jao, već razmišljam o kavi i hrani ☕☕☕
Sortiraj odgovore
Najstariji