Pharma moj odbija desnu,jedemo samo iz lijeve i super nam ide samo ne moram govorit kako to izgleda, užas!!!
Žene moj koje drame za vikend,ovaj moj bolestan,ono musko prehlađen doslovno call the priest I'm dying!!! Poludila sam danas, mali plače moram s njim u shopping u ljekarne šetnje gore dole,nista nisam spavala kuhinja mi u kaosu,ubijam se radim juhe čajeve sto ručkova a on dve zlice pojede,pa koji k je tim muskima,evo hvala bogu da se tu mogu malo pojadat,poludila sam na njega počela se derat ono idem van s malim samo da nismo doma.. izasla iz kuce bas mi je došlo da plačem, ufff.. kako on sad ne moze blizu bebe sve na meni..vratila se doma kuca blista kuhinja uglanca stari moj,pa sta do toga mora doći.. Nazalost njima jedino dođe do glave kad je taj gori način ilinje to samo do mog problem. Uff,nisam bas sve čitala al jebemu miša i tim prehladama više,evo kad će zima veća da ubije sve beštije,ovo vrijeme nije normalno,nije ni čudo
💙Bartol💙
Sretno sa zubićima curke,kod nas su to žive borbe,bočica bljak,nagovor i jedva popije malo al barem hoće cicu i žličicu pa se nadam da mu je dosta,jedino neznam pa da pitam vas iskusnije mamice,dal' je previše da mu dam za obrok onu voćnu kašicu veću od Fruteka i dal' mora još mlijeka poslje za taj isti obrok??...iš iš prehlade,viroze i ostale zloće...
Ami uvijek je tako tek kada popizdis naprave kak treba,drz se draga 😘
Ena ako pojede cijelu tu to racunas kao cijeli obrok,a ako ne jede kako treba i promrlja onda ponudis i mlijeko 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ami uvijek je tako tek kada popizdis naprave kak treba,drz se draga 😘
Ena ako pojede cijelu tu to racunas kao cijeli obrok,a ako ne jede kako treba i promrlja onda ponudis i mlijeko 😘
Hvala draga😀😘,voćnu pojede bez pol frke,a od povrća(mrkva, krumpir,batat) mi je pojeo zdjelicu cca 2 dcl😃
Pharma mon ako dugo ne cicki iz jedne ljuti se na nju jer mu let go bude prejak jer doslovno šprica u grlo onda obično izvodi da se ljuti i vadi je.. onda malo izdojim pa bude ok. Nama se to događa na desnoj ali ne stalno. Isto tako od umora zna izvoditi kerefeke pa ga prvo moram ponunati da se uspava pa onda na cicu ali tada to radi na obje i naravno kada ga frče.
Ami isto tako je i kod nas ali vidim da će i s mojim Lukom biti isto kao i s tatom dok se skroz ne naljutim ne shvati me ozbiljno. Btw i moj muž je ovaj vikend zakazao ali sam toliko umorna da sam prešla preko toga.
Ena miha baš lijepo papa. Odlučila sam i ja uskpro krenuti u vode dohrane. Idem istraživati i napraviti plan što i kako ćemo.
Cokica Hvala za kavu...
Idem si popit bambus, treba mi
😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena super mi je sto probijas led💕 gnjavit ce tebe, a i ostale iskusnije mame sa svim pitanjima kada mi krenemo papat.
Mommy of 👦
Hvala curke na podrsci 😘😘 malo smo pricali i sama svekrva je rekla da je beba na prvom mjestu, a kucanski poslovi ce biti obavljeni kad stignem. Naravno da se i mama ponudila doci kad zagusti 😊 drzim fige da sto prije produ viroze, konjuktivitisi i ostale boljke. 6xmama bit ce to sve dobro 😉 ah ti muski, imam i ja jednog takvog, dok ne dignes glas nece ni dignuti guzicu. Moj vec duze vrijeme ima problema sa zelucem, moras s njim kao s malim djetetom, niti pazi na prehranu niti ce otići doktoru 😠 vidim svi imaju problema sa zubicima, nama se polako nadziru, kupila sam gel ali mi se cini da ne djeluje jer prsti i dalje budu u ustima. Probala sam staviti na svoj jezik i malo trne, mozda moram vise staviti. Jel se isplati kupiti onu jantarnu ogrlicu? Ima koja iskustva? Laku noc 😘😘
04.07. Matija 💜
Ena, moj Junior ti je kad je krenula dohrana poceo odbijat mlijeko i nije ga uopce vise htio jest, tak da sam mu ga u sve mutila samo da pojede u danu tih pol litre kaj mora.
Majda, ja sam svojima stavljala tu jantarnu ogrlicu, jel pomagala ili ne, ne znam. Nisu bili nekaj nervozni extra, pa mozda je...a i bili su mi slatki s njom.
Idem curku kupat, tipkamo se sutra, nocica 😘
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama držim 🤞 Da bude sve ok, i bit će! mislim da je to povezano s porodom. Nakon prvog poroda mi je bio nešto drugačiji Papa nego inace. Pa sam morala ponavljati. Ivy bravo za bambus! Ja svaku večer imam terapiju kakaom😀 Ena, mislim da Mihicu muče zubi. Nudi mu ono sto hoce pojesti. I nas
Kad boli ne možemo bas jesti. Mamica bravo za zubiće!!! Ami, ahhhh ti muški... da mi je vidjet koliko bi imali djece da moraju biti trudni, roditi... naša vrsta sigurno bi izumrla. Majda, nije ti lako ali budu se stvari već posložile. Nama stanje s okom isto, plus je jos dobila temperaturu. Ali je za čudo jos nekak i dobra. Odspava barem nekoliko puta po pol sata. Sad mi je i to uspjeh jer se već neko vrijeme borimo s (ne)spavanjem. Želim vam svima laku noć!
Dobro jutro. Kakanje nas probudilo.
Ali sve u svemu ok noć.
Kako ste vi spavali?
Idem tjerati muža da mi skuha kavu.
😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji