Dan cure
Noc je dobro prosla...a ja nekako ustala na lijevu nogu i onda je i on nemoguc...cim ga spustim dere se vristi,sve je zahtjevniji,ma uzas...bit Ce ovo jebeno dug dan...😤
Nadam se da ce bubani sto prije ozdraviti 😘😘
Pizza njami ja jos nisam nista napravila sada kada je napokon zaspao na sisi pojela sam od muke cokoladu da dođem sebi😁
6xmama ako je nakon toga lijepo i dalje pajkila nije joj nista🙂
Ivy probaj grgljati sa slanom vodom🙂
Ami ja zapalim ali gledaj da bas ne pusis prije nego ces dojiti...ja kad mislim zapaliti onda je to odmah nakon dojenja tako da do drugog prode 2 sata bar...luda sam jer nisam toliko dugo pusila ali bas budem u k i sjebana i dode mi ko neka utjeha...😏 Pusim vani i nakon toga perem ruke umijem se..
Oprostite na mojem rijecniku danas ali takve sam volje da bih nekoga mogla odležati bez da trepnem 😠
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi jos nismo dobiji gajbu od žuje a proslo je vise od 3mj jeste vi dobile ?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi jos nismo dobiji gajbu od žuje a proslo je vise od 3mj jeste vi dobile ?
Odi na njihovu stranicu i pokušaj naći ime i prezime na koje ste se prijavili,trebao bi pisati datum okvirno i par dana iza toga dođe,eto moja stoji prazna već,riješili ju u 3 dana,taman je bila berba kukuruza i počastili se svekiji i muž,a bome sam i ja koju čašicu 😀. Nadam se da vam bude ostatak dana bolji😘. Mene Miha zeza s jelom,jučer je bio 5 sati a da nije niš htio,onda kao plače,dam mu i pojede jedva pola i to uz nagovaranje,danas isto,nakon 4 sata jedva nešto malo😲
Moj vec 2 sata spava na rukama ukocila sam se...
Ena hvala provjeriti cu 😘 a za klopu moguce ako ga zubici zezaju da odbija
Dobar dan svima! Meni je super cim se magla razisla..e fakat ovo sunce spasi covjeka 😁
Drzim fige bubanima da sto prije prodje.
Franova samo se ispusi tu zeno.imas pravo na tezak dan i na psovanje i na kaj god zelis pa sama si s dvoje njih.. ja bi psovala vald svaki dan, stvarno ti se divim!
Ami i moja je kakala svaku noc i svako jutro cijelo vrijeme..al ono 5/7 dana do evo zadnjih mozda 2-3 tj nije na tom budjenju oko 3 nego tek ujutro ju probudi kakanac. Nadam se da ce tako i vama samo izbacit to po noci i onda samo ostane papanje pa i to pomalo produzi da bude kasnije.
Barbara kako je tebi u Njem bit sama s bebom? Imas li kakvo drustvo? Otkad si zapravo gore, od prije trudnoce ili? Mislim jesi li radila prije nego si ostala trudna?
Puse svima i uzivajte u danu
Moj vec 2 sata spava na rukama ukocila sam se…
Ena hvala provjeriti cu 😘 a za klopu moguce ako ga zubici zezaju da odbija
Ma nezz dal' su zubići,ova 2 donja su izašla skroz,jedino ako neide još koji,zasad se niš ne vidi..nadam se da je do tih zubića ili faza i da će proći čim prije,baš je užas natezati se oko svakog obroka,on neće a ja u strahu da bude gladan😲😬..ak se nastavi tak ići ćemo pedijatrici jer mi je bedasto da u 5 sati nebi ogladnio, pogotovo za njega koji je bio mali žderonja,i na kraju dana kad zbrojim pojeo jučer ni 600 ml Bebimila...ok i cicao je,to neznam kolko...ma bude valjda ok i to..samo pozitiva🙂
Iš iš prehlade i kašalj i grlobolje
Franova trebaš se ispucati,najgore bi bilo samo sve držati u sebi
I nas razveselilo sunce,kod mojih smo od jutra,većinu vremena vani 😁
Mi smo unatoc prehladi cijelo jutro u šetnji, preko 20 stupnjeva je.. ali bas nam je gadno, oci suze non stop, kašljemo,nosic curi non stop..
Nego imam jedno pitanje, ja sam jedna od onih kojima je bozic vec poceo :D sta se moze kupit bebi od 6 mjeseci da se bas zabavlja s tim?
Mi smo unatoc prehladi cijelo jutro u šetnji, preko 20 stupnjeva je.. ali bas nam je gadno, oci suze non stop, kašljemo,nosic curi non stop..
Nego imam jedno pitanje, ja sam jedna od onih kojima je bozic vec poceo :D sta se moze kupit bebi od 6 mjeseci da se bas zabavlja s tim?
Nisi jedina i ja vec planiram sta cu i kako okititi 😁
A za poklon neznam jer i ja razmišljam sta bih a opet mozda sto bi jednoj bebi bilo zanimljivo drugoj ne i obrnuto... stvarno ne znam 🤔
Stalno neke prehlade, is is prehladama i brzo nam ozdravite.
Franova samo se ispucaj ovdje, tesko je biti sama sa djecom, barem si malo olaksas 😉
Ena moguce da je od zubica, ako se stanje ne popravi odi kod pedi
Ivy jesti bolje?
Dalje sam zaboravila 😵 moram se i ja malo pozaliti, zivimo s muzevim roditeljima, i svekrva mi je uvelike pomogla oko kuce i svega, no desilo se to da je slucajno pala i slomila desnu ruku. I kako da sad ne vratim za sve sto je radila za nas, rekla sam da me trazi kad god joj sta treba, tako da je na mene pala briga oko nje, kuce, jela, bebe, svega. Ceka me jako tezak period i bas me strah da ce to biti previse za mene. Vidim da mi se i mlijeko smanjilo zbog sekiracije 😧
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji