Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2018. 08:43

Nasdva ti si u zg? Jel bolje vrijeme danas pa da malo izađete? 
    Danas ne moram kuhat, ima lazanji od jučer 😁
    Uff Barbara, baš se naspavao, čak 45 min
    Mislim da se moj pomalo predaje i da će zaspat, ipak se rano dignuo. Moram mu nokte sredit, sav se po licu izgrebao

• Maja82
    09. Studeni 2018. 09:25

Jutro curke! 
    Cokice nama juce stigla podloga, ista takva! Super je! Maaalo je tvrdja nego sto sam zamisljala al ok. 
    Ja dojim lezeci po doma, sjedim vrlo rijetko.. ne da mi se naprosto kad sam ionak kuci. Vani sam doaada samo nosila bocicu.
    Mala super potegla danas, do pol 9. Papale sad igranje uz kavicu 😁 Danas imamo vjezbice kod fizioterapeuta vidjet cemo kak ce proc..meni se doma dere ko vol. Stalnk dize nogice al se jos ne igra sada samo.ruke u uata stavlja i s njima se igra. 
    Lucy sigurno.je bilo.od cijepiva. Drzim fige za danas!
    U zg opet maglustara bljak

6xmama
    09. Studeni 2018. 09:35

Jooooj,kad bi pri meni bilo tak jednostavno,al ne-kod mene mora bit nekaj extra-ja bi vrlo rado musaku pravila,al ja vam vec godinama ne  kuham krumpir jer ga ja ne smijem jest ...bas kad mi treba tipa za varivo,onda stavim batat,al pošto je skup,ne bi bas musaku radila s njim jer bi ga puno potrošila.Ne kuham ni rižu.Ni mlince.Tijesto integralno,al jeli smo ga jučer.Sad kužite zakaj je to muka kod mene...A ne da mi se sebi kuhat extra,ostalima extra.Možda ću grah.Idem nekaj stavit jer bu se društvo uskoro zbudilo,a onda baj-baj kuhanje,čišćenje i ostalo.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    09. Studeni 2018. 09:35

Jutro ženee,jel mi to sve imamo istu podlogu??? Hahahah show
    Meni je super iako me strah ga ostavit u gymu samo na njoj, dal je to tanko da se ne prehladi boo, a ionako je ogromna pa sam je savila malo,divna je i ja je vidjela na fejsu od mlademamice puzle su mi isfurane previse
    Arizona ja nikad u zivotu nisam ležeci probala dojit jer nemam cice bas i onda ga uzmem u naručje i sjednem,naslonim se na jastuk a kad smo vani negdje bez jastuka i ok nam je tako
    Nama je tata bolestan doma pa ćemo probat šturnut van čim prijee na zrak,a sad imam za brinut o dvije bebe zakon

💙Bartol💙

6xmama
    09. Studeni 2018. 09:36

Ne znam više ko je reko,al zakaj nejdete van kad je magla ??Ja idem svaki dan,il sa kolicima il ju stavim u klokanicu,barem pol sata.Kad pada kiša idemo u klokanici i sa kišobranom jer bi mi mozak popila da ju ne odvedem da se zlufta,nemoguća je ak nejde van

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    09. Studeni 2018. 09:42

Maja sretno na vjezbicama,ja ću danas špinat na mlijeku volim to njam njam. Joj 6xmama rikla bi ionako mi je tesko i sad kuhat kad ja kao 'malo pazim' a muzu spremam i ljuto i masno i puno mesa safta svačega a ne mogu ni probat dok kuham,jedva cekam da se vratim na normalnu prehranu.. A tako da moram pazit sta jedem stalno uff tesko je tako,a i kuhat bome za toliko ljudi. Treba smisljat svakakva jela tu

💙Bartol💙

japanka
    09. Studeni 2018. 09:56

Dobro jutro!
    Ja ne znam sto reci kad smo se probudile kad ona krene vec od 4 s budenjem svakih sat vremena i trazenjem cice 
    I onda ju ujutro svaki sum razbudi. Evo sad doji i pava. Doci ce nam ujna na kavicu, al posluzit cemo se i tu jednom finom kavicom 
    Jucer sam curku jedva u sjedalicu mogla staviti koliko je cvrsto drzala ispruzene nogice  ali dosla je sebi do navecer i uzivala bacakajuci nogice po svakuda  
    E sad, ona bi semorala poceti okretati i tako dizati nogice, to do sad nije mogla pa se nadam da bude uskoro pohvatala sve sto treba. 
    Ideja za rucak - palenta - imam doma onu lidlovu, to je gotovo za 7 minuta i fino s jogurtom i njaaammm, ja to bas volim. Mi to obicno petkom rucamo/veceramo, a i lagano je. 
    Sad ste me zainteresirale za podlogu, al i moj muz meni govori da skupljam previse toga za nju (puno smo tog nasljedili, a ja skoro sve uzmem 🙈) 
    Mi dojimo gotovo iskljucivo lezeci... Tako krenuli u bolnici jer nisam mogla sjediti i eto nastavili. Moze i sjedecki kad smo negdje, ali mi je nekako nezgodnije i teze namjestit se. 
    Ja sam isto malo setala s curkom iako je magla. Izludila bi samo u kuci, bas joj dobro dode zraka, kao da ju malo umori pa bolje i spava( bar sam takvog dojma)
    Ali mislim da sam citala negdje da se s bebama jedino ne ide u setnju kad je bas vjetrovito, magla i jako niske temp pa sad...

• Maja82
    09. Studeni 2018. 10:49

Hvala ami! Vald nece bit prevec drame..
    6xmama svaka cast, stvarno je tesko paziti a jos kuhati za sve. A integralnu rizu isto ne smijes? A tipa heljdu il bulgur i te stvari? 
    Ja juce radila wok, samo tikvice i piletina sada i stavim 1 zlicu maslaca od kikirikija. wok nam je bar 1x tjedno na tapeti ak ne i cesce. Danas blitva leso i pohana ribica. 
    Idemo van kasnije ono oko 12-1 svaki dan i setamo po 2-3 sata, ubundam ju i vozi.. tak se lijepo naspava a i meni dobro dodje iskreno poluuudim kad nemrem van, stvarno ko da sam u zatvoru u stanu cijeli dan.

pharmamma
    09. Studeni 2018. 10:50

Evo i mene 😁 toliko ste tog natipkale u 2 dana da trebam čekati da A zaspi da pročitam i prokomentiram 😁 mi jučer odradili pikicu,još nas izmaltretirali i s vađenjem krvi za željezo,al je nalaz dobar..ima 5750g i 59cm,moja mala štruca ❤️ Veli dr da nakon 4 mj možemo polako početi s kašicama ako želimo da upozna nove okuse i teksture,ali mi ćemo još malo pričekati
    A vidim ljetnice se mogu zvati i Casmatino klub 😂

lucy233
    09. Studeni 2018. 11:31

Evo podloga je naručena 😃😃 
    Super mi je kako smo sve narucile istu 😊
    Mi danas radimo ovo
    https://www.google.hr/amp/s/gastro.24sata.hr/amp/recepti/danas-kuhamo-slozenac-od-piletine-i-krumpira-21189

Ja volim vrhnje, dragi voli kumpir oboje piletinu i pancetu pa smo svi sretni 😀
    U nas je takvo vrijeme da se mi još kupamo u moru..
    Držim vam fige da se magla digne!
    Evo da netko je napisao da ide na vježbice,sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.