Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    08. Studeni 2018. 19:18

🎉🎉🎉🎉🎉🎉 za remenčiće 🎉🎉🎉🎉. Vjerujem da je čudno bez njih.
    Nas dva ima i takvih dana/tjedana. Pukneš jednostavno od svega. Od monotonije i umora 😣. Ali prođe i opet je sve u savršenom redu..  😘😘😘😘. Kaže meni muž pa normalno da nisi normalna kad ti je vrhunac dana odlazak u dućan bez djece 😂.
    Mi dojimo kako kad. Nekad ležečki nekad sjedečki nekad i hodamo po stanu ako je baš extra nervozan. Ali mu pomaže kada ga prije ununam i smirim i tek onda stavim na ciku.
    Mi nismo spavali od 15:20 sad cikimo i nadam se da se nebu zbudil za 2 sata pa da ne moram hopsati baš do ponoći.
    Iako je slabije spavao imala sam produktivan dan. Oprala kupaonu i kuhinju... Ali spariti čarape... Eh do sljedeće godine budem 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    08. Studeni 2018. 19:45

Uhhh nama je danas valjda najgori dan do sada... Stalno placemo i na rukama i na trbuhu i na leđima i u autosjedalici i u ljuljacki i u nosiljci i u kolicima....ne znam jeli do cijepivo jucer ili do zubiju ili kombinacija ili nešto treće 😥
    Zaspao popodne uru vremena oprala kupatilo i  pomela podove, srećom da je ostalo junetine u toću od jučer pa bar kuhat nisam morala.

Onda me majka nazove i pita a zašto ne pišeš diplomski, kad majko kaaaad
    Eto morala sam se pojadat. 

08. Studeni 2018. 19:51

Super za remenčiće 🎉🎉
    Nasdva, nadam se da je sutra već ljepši dan i svi bolje volje 🤗🤗
    Mi dojimo na jastuku, onaj trudnički banana ili neki drugi kod mojih ili kod svekrve. Al mi mora biti na nekom jastuku. 
    Kava planula ujutro, tko sutra kuha? 😂☕☕
    Jučer nam je došla podloga pa smo je danas isprobali. Mami se sviđa 😁

08. Studeni 2018. 20:25

Bravo za remenčiće 😀😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗. Lucy nadam se da će sutra biti bolji dan 😘🤗. Miha okupan, vrištanje prije spavanja riješeno, pocicao i zaspao, dokle vidjet ćemo,nadam se da nebude po 20 min ko prek dana. Laka vam noć mamice i bebice 😘

mamica1985
    08. Studeni 2018. 20:43

Japanka - jeeej za remencice, znam koje je to olaksanje i vama i bebi 🎉🎉
    Nasdva - a zakaj ne izadjes vani, iako je magla? Ja stalno idem van i prijepodne i popodne po sat vremena, samo dobro obucem klince. I da sutra bude bolji dan 😗
    Arizona - ja sam dojila sjedecki 99% vremena, lezecki nisam mogla ni u rodilistu, a kamoli doma. Znala sam i stojecki kad bi bile prenemirne.
    Mirne noci vam zelim!

franovamamita
    08. Studeni 2018. 22:13

Vecer 
    Super za skidanje remencica 😘😘😘😘
    Cokica bas je lijepa podloga i mi narucili sutra treba stići 😊
    Mi smo vani svaki dan ako kisa ne pada 3,4 sata 🙂
    Dojimo i da ga drzim i lezecki kako kada🙂
    Lucy moj mali kad se s 2 mjeseca cjepio dva dana mi je bio uzaaas cendrav nervozan...drzim fige da je sutra vec bolje...
    Svima zelim mirne i prospavane noci...e jel placu vase bebe kad ih spustite ja npr svog drzim u krilu ili nosam pricam s njim i idem ga samo spustiti da ga presvucem ili obucem..kad stane urlati usi probija 🤣🤣🤣🤣🤣 igraju ju li se sa svojim nogicama? moj stalno i to ih pokusava staviti u usta ili nateze dok barem ne skine carape...sad je poceo i u kadi odma noge u zrak i igra se 🤣🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    09. Studeni 2018. 04:50

apanka 🎉🎊🎉🎊 za remenje! mogu mislit olaksanja!!
    Cokice podloga je odlicna! Jesam to ja pokrenula val casmaino podloga? 😁
    ivy tako nekakav opis dijagnoze sam i ja od muza dobila😂 kako su samo zlatni 🤣🤣
    lucy 🙏🏻 da je samo reakcija na cjepljenje i da ce ujutro vec bit bolji! a diolomaki..joj kax se sjetim. 3 pisala! tj.2.5! napisat ces! bitno da si sve ostalo porjesavala!
    S sisa na jastuku za dojenje ili lezec, al puno rjedje. Ja bez jastuka ne mogu jerbo imam kratke sise, a dug trup i onda kad bi bio samo na krilu morala bi se savit ko srp da dokuci🤣 Ili ga drzat, a tezak je tak da ni to nije neka opcija. Jastuk ruels!🤜🏻😎
    Slucajno naletila na bas prigodnu

😂
    😂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

lucy233
    09. Studeni 2018. 07:21

Barbara nadam se da se ipak nije naspavao i da ste nastavili 😘
    Da, ja sam jučer dragom pokazala sliku od cokicpa se i on slozio da i mi uzmemo podlogu jer nam bas stvarno treba 😅 tvrdi da pretjerujem u stvarima za malog...a kako odoliti?!
    Ja dojim lezecki osim ako sam vanka. Najlakse mi je tako.
    Franova, moj place ako ga spustim kad se vec priblizava vrijeme hranjenja ili spavanja..zato ga ni ne dizem dok se ne uzgrinta
    A nogice kad je na leđima obavezno u zrak. Držao se za koljena sad malo ispod koljena, ide prema stopalima.
    Mi se stalno zezamo da od stomaka ne može doći do stopala, bucko mali.
    Ja sam budna od 7, F spava pa evo kavica 

lucy233
    09. Studeni 2018. 07:22

Više nikad neću napisat da spava.

ivymicek
    09. Studeni 2018. 07:41

lucy233

Više nikad neću napisat da spava.

😂😂😂 Ja više ne pišem da spava, pogotovo ako u istoj rečenici koristim riječ kava.
    Moj je zaspao u pol 8 budio se svakih 45 min za cicanje i onda od ponoći do pol 2 smo bili budni zapravo ja od tolkog frkanja nisam ni zaspala pa ne mogu reć ni da me probudio.
    Eto ja se digla u 7 zbog starijih. Bolucka me grlo i glava. Pijem kavu. 
    Barbara nadam se da je seb zaspao.
    Lucy i ja bih svašta naručila za klince ali me muž brzo spusti na zemlju 😂.
    Franova i moj se igra s nogicama. Prvo je dirao samo koljena a sad su mu stopala zakon.. nekad ali samo nekad stavi vrh nožnog palca u usta. Kad se nosimo onda trlja nogu o nogu i stalno oblačim čarapice. Plakanje kad ga spustim je stalno. Plače i ako stojim odnosno ne hodam ili kad ne radim što on želi. Mali diktator 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.