Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    10. Studeni 2018. 19:13

Hej mamice!
    Ne stizem bas puno citat, mi smo bili opet u nekom skoku i dan mi proleti prebrzo. 
    Vidila sam da se spominju neke prehlade pa svima prehladjenima zelim sto brze ozdravljenje!
    Neko je spominjao i pusenje, ja se jos uvijek uspijevam oduprit ali svaki dan si govorim "ma sutra cu zapalit" 😊
    E cure kako vi stojite sa kilazom?
    Inace sam uvik bila mrsava i cili ormar mi je 34/36 velicina i sad ne stanem ni u sta.. Cini mi se da sam deblja nego sam bila kad sam izisla iz rodilista.. Blizi nam se krstenje a ja se zbediram svako probavanje robe jer sam sad ko slon. Znam da se ne smiju nikakve dijete radit zbog dojenja pa eto prepustam se jos uvik slucaju i racunam da je dva ipo miseca ionako premalo vrimena za bit fit ali sam mislila da cu baz zbog dojenja uspit brze smrsavit a ne jos vise se debljat 😭
    Kako vi stojite sa mrsavljenjem? 

ivymicek
    10. Studeni 2018. 19:40

Majda23

Stalno neke prehlade, is is prehladama i brzo nam ozdravite.
    Franova samo se ispucaj ovdje, tesko je biti sama sa djecom, barem si malo olaksas 😉
    Ena moguce da je od zubica, ako se stanje ne popravi odi kod pedi
    Ivy jesti bolje?
    Dalje sam zaboravila 😵 moram se i ja malo pozaliti, zivimo s muzevim roditeljima, i svekrva mi je uvelike pomogla oko kuce i svega, no desilo se to da je slucajno pala i slomila desnu ruku. I kako da sad ne vratim za sve sto je radila za nas, rekla sam da me trazi kad god joj sta treba, tako da je na mene pala briga oko nje, kuce, jela, bebe, svega. Ceka me jako tezak period i bas me strah da ce to biti previse za mene. Vidim da mi se i mlijeko smanjilo zbog sekiracije 😧

Uf.. drž se! Znam da ti je teško ali znam da ćeš uspjeti. Neka muž pomogne kad god može. Neću ti pametovati ali ne zaboravi i na sebe. 
    Franova razumijem te skroz ja nisam sama a dode mi da sve steram i odem. 
    Dinosaurus vjerojatno i nisu kile nego se još sve vraća na svoje mjesto. Moji bokovi više nikada neće biti mali jer eto raširilo se. Imam isto kila kao prije trudnoće ali moj Vid me trenira tak da ga cijeli dan nosam.  Ne sekiraj se uvijek možeš kupiti neku haljinicu ili šos i košulju. Znaš i sama da se npr .Koža na trbuh i sam trbuh vraća u prvobitno stanje i do 12 mj nakon poroda.
    Netko je pitao kako sam, grlo bolucka, umor me lovi ali muž mi je doma pa mi je lakše i naravno nije ništa neizdrživo .moj vid već spava jer opet nije zaspao od 15:20 do sad. Ne kužim kak izdrži ali zadnjih dana nam je tak.
    Moguće da i njega buba grlo.
    Noćica mamice i bebice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    10. Studeni 2018. 20:29

Vecerrrr!
    Za poklone, ne znam, mislim da cu malome kupit nesto od robice jer ce mu trebati. Oboooozavam Bozic i jedva cekam kicenje.
    Majda- sjedni s muzem i malo s njim popricaj. U redu je pomoc, ali imas malo dijete kome si prioritet. Mozes skuhat npr., uskociti pa u trgovinu i slicno, ali reci muzu da on pospremi i pocisti, nekako da se raspodjelite. Znam da se osjecas kao "duznom", ali nisi sama ti tu. Prvenstveno ona je njegova mama i svakako se mora ukljucit u nesto.
    Franova, brziiii oporavak!
    Dinosaurus- meni su ostale 4kg. Zatrudnila sa 65, isla rodit sa 84 ( papala sam i uzivala). Ne dojim, ali inace sam " lakse"skidala pa valjda mi se sada vraca sve na staro. Patim jako za trudnocom, bas mi je to lijepi period bio. Sad je ljepse naravno, ali onaj osjecaj bebe u trbuhu maaaa joj!

Mommy of 👦

baarbaraa29
    10. Studeni 2018. 21:20

nama je zuja dosla za malo vise od mjesec dana! ja sr iznenadila kak brzo! na kraju morali ostavit gajbu kod mojih pa je mama morala procitat onu cestitku.. joj sad zeta jos vise voli😂 citala mi na mob i place! ludo!
    ooo pa sta Mihica sad strajka gladu?! mozda mubse omililo sve ono na zlicicu pa si misli "jedi mama ti mlijeko, a meni moze nesto konkretnije"!😉
    Sebi su donje jedinice natekele na ocigled. cak sam mislila da su mozda vani vec, ali kad prodjem prstom nis se ne osjeti!
    joj ja sam luda za Bozicem, ali svedno ne kitim prije 24.12. stan da, malo, ali sve ostalo na Badnjak. iako ove god.idemo za Hrv.,nadam se, jer muz jos nije dobio sluzbeno odobrenje za slobodno, ali onda ne znam s cim cu sve nadjindjat jer sam skoro sve ponjela za Njem.,a da sve vucem dole uz sve sto i ovako teglimo.. al morat cu bar malo😊
    majda23 znajuc kak snajke znaju pricat o svekrivama 🙊 a ti kazes kak je pomogla nekako dobivam sliku o nekon ne tako losoj svekrvi. a i jbo ti uslugu ako automatski trazis natrag. daaaaleko od toga da ne trebas pomoc, ali ne moras ni imat osjecaj da sad sve moras stic i da mora bit tip top. i to zato jer je, gle cuda, ona tebi pomogla kad su se porodila.
    koliko stignes stigne, a sto ne stignes jer se moras bavit djetetom, nitko ti nema pravo prigovorit!
    joj mi danas bili u lajsu i izmedju ostalog kupili Sebi podlogu! nije casmatino 😀 ali slicna.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

lucy233
    10. Studeni 2018. 21:30

Majda vec su cure rekla beba glavna a koliko stignes naravno da ces pomoc. Drzi se a nama se bar uvijek mozes pozalit 😘
    Dinosaurus, ja sam ispod težine s kojom sam zatrudnila ali kako sam prije bila sportasica unatoc manje kila puno gore izgledam..pogotovo stomak.
    Napolitanka joj sad kad si rekla robicu, i robicu sam mu za prvi bozic kupila ali mislim da cu morat novu, vecu 😅
    Bas bi mu zeljela kupit nestao lijepo, cak smo ovo kad bi neki dalji rod dao 50,100,200 kn skupili u kasicu bas da ima neki fond za bozice i rodendane...
    F je isao spavati s temperaturom 37,6...nisam pametna skidati mu ili ne. Nisam pobornik lijekova posebno za male bebe ali ne zelim ni da ga boli...
    Zelim svima ugodnu noc i mamicama i bebicama 💖😘

baarbaraa29
    10. Studeni 2018. 21:32

zaboravi Majo82! ma, nemam drustvo jer nisam stigla steci ga. dosli prosle godine krajem 3.mj.i radila sam od 6.do 12.,ali to su sve starije zene jer naravno, sudbina balkanskih zena u dojclandu, bar na pocetku je ciscenje. a isla sam u 2 skole. u jednoj 2 stupnja, al oba krenila kad je tecaj vec poceo pa dok sam se ustosila u uhodanu ekipu, a i bilo nas max.6, a u drugoj krenula 27.2.,i isla do uskrsnjih praznika jer sam dobila strogo mirovanje. a da, oni svi isli od 10.mj.,(ja kasnije jer nisam morala ucit sve ispocetka) tako da su oni tek bili vec drustvo medusobno. iako su me super prihvatili i ono..razmjenili brojeve..bilo je tu sve skupa i nekih kavica i posjeta, ali sve prekratko pa se ni ne mos povezat s nekim, a i ja bila u kucnom pritvoru trudna, a kad sam rodila bio je daleko od mirne bebe koja se hoce setat, spavat u kolicima, uz to bio prikacen na sisu i et. kud ces? cak mi je jedna profa, stara njemica, dosla u posjetu kuci. naheklala S.neke papuce i igracke😁
    ali smo zapravo sami jer nema ovdje hrvata. mali grad..tako da bude svakako. cesto mislim da bi mi puno lakse bilo da imam s kim na kavu, malo se maknit, al jbga. iako sad mi uskoro pocinje tecaj gdje sam isla na trudnicki, ali sad kao vjezbe nakon poroda. to se mozebi s bebama pa cu probat sa svojim malim haharom. da se malo druzim i vjezbam jezik.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    10. Studeni 2018. 23:14

baarbaraa29

zaboravi Majo82! ma, nemam drustvo jer nisam stigla steci ga. dosli prosle godine krajem 3.mj.i radila sam od 6.do 12.,ali to su sve starije zene jer naravno, sudbina balkanskih zena u dojclandu, bar na pocetku je ciscenje. a isla sam u 2 skole. u jednoj 2 stupnja, al oba krenila kad je tecaj vec poceo pa dok sam se ustosila u uhodanu ekipu, a i bilo nas max.6, a u drugoj krenula 27.2.,i isla do uskrsnjih praznika jer sam dobila strogo mirovanje. a da, oni svi isli od 10.mj.,(ja kasnije jer nisam morala ucit sve ispocetka) tako da su oni tek bili vec drustvo medusobno. iako su me super prihvatili i ono..razmjenili brojeve..bilo je tu sve skupa i nekih kavica i posjeta, ali sve prekratko pa se ni ne mos povezat s nekim, a i ja bila u kucnom pritvoru trudna, a kad sam rodila bio je daleko od mirne bebe koja se hoce setat, spavat u kolicima, uz to bio prikacen na sisu i et. kud ces? cak mi je jedna profa, stara njemica, dosla u posjetu kuci. naheklala S.neke papuce i igracke😁
    ali smo zapravo sami jer nema ovdje hrvata. mali grad..tako da bude svakako. cesto mislim da bi mi puno lakse bilo da imam s kim na kavu, malo se maknit, al jbga. iako sad mi uskoro pocinje tecaj gdje sam isla na trudnicki, ali sad kao vjezbe nakon poroda. to se mozebi s bebama pa cu probat sa svojim malim haharom. da se malo druzim i vjezbam jezik.

❤️... Imaš nas za virtualnu kavu ❤️. Cokica baš dobru skuha 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

11. Studeni 2018. 04:44

ivymicek

baarbaraa29

❤️… Imaš nas za virtualnu kavu ❤️. Cokica baš dobru skuha 😂.

❤️❤️😂😂 Da odmah pristavim vodu ili vam je još prerano za kavice? 

• anchyca
    11. Studeni 2018. 08:37

Cokica

ivymicek

baarbaraa29

❤️… Imaš nas za virtualnu kavu ❤️. Cokica baš dobru skuha 😂.

❤️❤️😂😂 Da odmah pristavim vodu ili vam je još prerano za kavice?

Nije, ima nas budnih od 3 😂😂😂😂 platila sam jučerašnje spavanje 3h u komadu popodne 😭 Nadam se da je drugima bolje!

Yvone
    11. Studeni 2018. 08:46

Jutro!! I ja bi jednu kavu 😀 Noc ok,iako moze i bolje, ali borimo se s konjuktivitisom. Gadno izgleda, ali mažemo i kupamo pa se nadam da ce brzo proći. Cendravi smo i dalje, s malo rjetkastom stolicom, a zuba jos nema na vidiku. Nadam ste se vi odmorile😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.