Anchyca nadam se da će bit danas bolje 🤞🤞
Yvone uff konjuktivitis, iš iš. Da što prije prođe
A evo kavice kad nitko drugi nije skuhao 😂
Jutro mamice. Spavali tak tak,jelo se i dalje odbija..pomislila sam da mu možda bolje paše hladnije jer proba i gurne bočicu,za desetak minuta je i pojeo nešto,ne svih 200 ml,ostalo mu nekih 30..probat ću sad tako..ajooj konjunktivitis 😲,nek što prije prođe😘🤗🤗.
Hvala za kavicu😀,podsjetila me na moj posao 😁,takve s cvjetićima i srčekima sam i ja kuhala u Illy-u😀😍.
Hej,cure!
Bit će neka sezona viroza,i ja sam se razbolila od Juniora-kašljem ko bedasta,nos curi ko pipa.I šefica mi kašlje,jučer je još 2x povratila zbog kašlja.Srećom pa nema temperaturu.
Još za točku na i,dobim mail jučer od one privat ginićke di sam bila da mi papa test nije dobar,imam neke abnormalne stanice i da se čim prije javim svom ginekologu,da moram na kolposkopiju,možda i biopsiju i sto čuda nadrobila.Opće mi nije jasno otkud sad to,nikad nisam imala problema sa papom,tu i tam neka upala i to je to.Jel moguće da nije dobar jer sam nedavno rodila ?Uglavnom idem u utorak ujutro kod svog ginića pa ću vidjet kaj bu on reko.Sad me to kopka i kopka,strah me.I dosta mi je već tog čačkanja po meni
Cokice,hvala na kavici,baš je fina
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dan
Evo sjedim vani i pijem kavu,noc je bila ok ali moje ustajanje na lijevu nogu opet u pogonu 🤣🤣🤣🤣
Yvone nadam se da Ce konjuktivitis brzo proci 😘
Ena pa probaj mu onda tako hladnije nuditi pa ces vidjeti nadam se da je samo to i da ga nista ne muci😘
Cokica hvala na kavi a posto si imala dobru noc i red je da nam skuhas 😂
6xmama ja vjerujem da se može to tako malo poremetiti nakon poroda ali i vjerujem da Ce sve biti ok 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
❤️… Imaš nas za virtualnu kavu ❤️. Cokica baš dobru skuha 😂.
da znas koliko i to napisano znaci😭😭😭 mwaaaaah🤗😚
kod nas bas sugavo vrijeme. vise mrak nego dan.
Cokice ja vise volim mljekastu kavu, ali zato mogu 2 za redom pa sam se posluzila i tvojom😋
6xmama prosla i kolposkopiju i biopsiju. sta god da je bolje rjesavat na vrijeme i nemas brige! vjerojatno cin2 il 3.samo hrabro! sta je to za tebe! javi nam sta je bilo!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ena nadam se da je samo faza...mozda su i gornji zubići počeli pa mu hladno više paše.
6xmama nadam se da će sve biti ok...nije ni 6 poroda malo moralo se nešto malo poremetiti, ali vratit će se to.
Ne pijem bas kavu ali danas bi se mogla poslužiti! Cijelu noć budna da bi F mogao spavati..padam s nogu
Heej zenske!
Prehladjenima neka prodje sto prije 😘😘
6xmama - meni to bilo nakon oba poroda, dobila terapiju vaginaletama 7 dana i kontrola za 6 mjeseci.
Greti jucer izbile obje donje jedinice, cak joj je i meso malo prokrvarilo. Jako slabo mi je jela jucer i glrdam kaj je i sjetim se da je tako starijoj bilo dan kad su bas izbili. Sad su kao dvije male iglice, sreca u nesreci nedojenja 🤣🤣🤣
Zdravo svima 😊
Cokica evo ja ću popit kavu i hladnu 😁 noć ok,buđenje naravno u 6 🙈
Vidim zubići izbijaju svima redom 👏 samo nek bude čim brže i sa što manje muke
6xmama sve će to biti ok 😊
Nek čim prije prođu viroze i konjuktivitis 🤞
Cure koje ste dojile ili dojite?jesu vam bebolinci u nekom trenutku odbijali jednu cicu?A mi nešto štrajka na lijevoj..jednom bez problema prihvati,a drugi put il potegne par puta pa prestane il čak krene plakat..premjestim ju,cica normalno..
Zdravo svima 😊
Cokica evo ja ću popit kavu i hladnu 😁 noć ok,buđenje naravno u 6 🙈
Vidim zubići izbijaju svima redom 👏 samo nek bude čim brže i sa što manje muke
6xmama sve će to biti ok 😊
Nek čim prije prođu viroze i konjuktivitis 🤞
Cure koje ste dojile ili dojite?jesu vam bebolinci u nekom trenutku odbijali jednu cicu?A mi nešto štrajka na lijevoj..jednom bez problema prihvati,a drugi put il potegne par puta pa prestane il čak krene plakat..premjestim ju,cica normalno..
Moje obje su nakon 2 mjeseca odbili lijevu skroz, ne znam zakaj, ali eto. Starija je dojena 16 mjeseci i super je rasla iako je bila samo na jednoj cici.
Sortiraj odgovore
Najstariji