Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    09. Studeni 2018. 07:42

Hvala lucy za kavicu ja ću dvije 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Studeni 2018. 07:49

Jutros 
    Lucy, ja bi ovu gore s pjenicom, hvala 😂☕☕
    Ivy, nadam se da ipak neće skroz bolit grlo, malo čaja, meda, ako smiješ 
    Barbara, čini mi se da je Seb zaspao 😁 a što se tiče podloge, vidjela sam tu i u grupi na fejsu pa reko ajmo 😂 moram malo stat na kočnice sa šopingom s obzirom da od 12. mjeseca ću bit nezaposlena 😣
    Mi se inače budimo oko 8, 8 i pol, danas smo poranili i budni od 7,al je zaspao sinoć u 21. Kavica već popijena, a doručak je bio noćas u 2 😂

09. Studeni 2018. 07:58

Jutro mamice. I mi budni od 7,popila sam malo kave,ostatak kad se on napapa i zaspi pa da mogu otići i zapaliti dole. Miha još ne stavlja noge u usta,tek je otkrio da može koljena dirati😊😂 .Jučer je stavljao guzu u zrak i koljena ispod sebe dok je bio na trbuhu pa je to izgledalo ko puzanje unatrag s obje noge istovremeno 😂
     Ivymicek cuclaj klinčić za grlo ako smiješ.

6xmama
    09. Studeni 2018. 08:15

Hej,cure!
    Alaj ste se raspištoljile sa kavom jučer i danas,evo i ja svoju cuclam .Budna od 7,šefica se najela i spava opet,junior spava gore,ostatak bande otišo u školu.
    Barbara,ovaj vic je moj-trebala bi probat u stvarnosti .
    Japanka,bravo za skidanje remenčića,sad je curka u šoku jer je preslobodna,hahaha.
    Ivy,bome i mene su popljuvali,vjerojatno junior,isto me grebe grlo i kašljuckam nešto.Šefica se zasad drži,nadam se da ju je obišlo...
    Cokice,jako lijepa podloga za igru .
    Zmišljam kaj da kuham ....muko moja,mrzim to

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    09. Studeni 2018. 08:17

lucy ja sam se posluzila, preduhitrila si me 😁
    zaspao je u 5 i spavao cak do 5.45! 😆
    ovaj nas traceraj ima posebnu moc kad se radi o pisanju o djecijem spavanju zato svima bolje pssssst🤫

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    09. Studeni 2018. 08:20

6xmama

Zmišljam kaj da kuham….muko moja,mrzim to

evo pade mi na pamet, musaka?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nasdva
    09. Studeni 2018. 08:22

mamica1985

Japanka - jeeej za remencice, znam koje je to olaksanje i vama i bebi 🎉🎉
    Nasdva - a zakaj ne izadjes vani, iako je magla? Ja stalno idem van i prijepodne i popodne po sat vremena, samo dobro obucem klince. I da sutra bude bolji dan 😗
    Arizona - ja sam dojila sjedecki 99% vremena, lezecki nisam mogla ni u rodilistu, a kamoli doma. Znala sam i stojecki kad bi bile prenemirne.
    Mirne noci vam zelim!

Zato kaj sam asmatičarka i jako mi smeta a nije ni bebicama zdravo da ju udišu

nasdva
    09. Studeni 2018. 08:27

Jutro, nemam kaj posebno za pisat osim da su spavali do 7 

09. Studeni 2018. 08:28

6xmama

Hej,cure!
    Alaj ste se raspištoljile sa kavom jučer i danas,evo i ja svoju cuclam.Budna od 7,šefica se najela i spava opet,junior spava gore,ostatak bande otišo u školu.
    Barbara,ovaj vic je moj-trebala bi probat u stvarnosti.
    Japanka,bravo za skidanje remenčića,sad je curka u šoku jer je preslobodna,hahaha.
    Ivy,bome i mene su popljuvali,vjerojatno junior,isto me grebe grlo i kašljuckam nešto.Šefica se zasad drži,nadam se da ju je obišlo…
    Cokice,jako lijepa podloga za igru.
    Zmišljam kaj da kuham….muko moja,mrzim to

Jbm mu i grlu,nek prođe odmah sad😀😉..ja bum gurnula u pećnicu krumpir i pureće batke(one velike) i možda juhu iz vrećice i mirna sam 😂

franovamamita
    09. Studeni 2018. 08:40

Dan 
    Mi imali prospavanu noc prvo papanje u 6 i tada smo i ustali...oprala vec jedan vec obavila dorucak i malo pospremila...on sada radi ono sto ne smijem izgovoriti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Drzim fige da prehlade brzo produ...😘😘
    Meni podloga treba stići oko podne a ja ko budala ne mogu docekati kaaao da Ce klinac satima lezati u njoj eto moja očekivanja🤣🤣🤣🤣 a prvi puta sam je vidjela na fejsu mladamamica je stavila 🙂
    Kavica ? Mmmmm mogla bih 😎

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.