Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanela007
    08. Studeni 2018. 11:56

Mame, ste davale zasecerenu kamilicu bebicama ako nisu imale stolicu?
    Evo moj vec 5.dan ne kaka samo ima smrdljive vjetrove stalno.
    Koliko vasi najdulje nisu kakali? Sto ste radile u tom slucaju?
    Moj ce 5 mjeseci za tjedan dana. Samo je na prsima.

japanka
    08. Studeni 2018. 12:00

Jutro cureeee!
    Naime, mi smo skinuli remenciceeeee!!! Jeeeej! 
    Jadna moja beba sad cijelo vrijeme drzi samo ravno ispruzene nogice  ne moze doci sebi da je to sad za stalno! 
    Cokica hvala na kavi, bas cu se posluziti 
    Ja peglam bebino i muzu za posao, ja moram priznati da mene opusta peglanje, a i to je lijepa prilika da muz preuzme bebu da ja malo 'odmorim' od brige oko nje. I pustim si neku muzikicu pa bas uzivam 
    Pusa svima, uzmite si svi nesto za popit, danas ja castim 

• Maja82
    08. Studeni 2018. 12:05

Ami uspjela sam iz treceg pokusaja evo malo 10 ml vald bu dosta..
    Probaj istiskat malo onda ma svejedno je kako mislim samo da si malo otpustis po noci. Kad sam poslala dam vidjela tek vase dopisivanje. Meni nije pojacalo s vremenom evo normaliziralo se.. a znala sam i po noci sam 10 min malo si izdojit a i ujutro. Ne moras cijelu dojku ispraznit nego onak na pola.. ja bi si to nosila u grad ak idemo. Imam dr.browns bocicu i normalno bi jela i siku poslije.. Dajem za podoj 1 siku pa drugi x drugu, Arizona mislim da vec imamo dosta tog masnog mlijeka i na pocetku dojenja to se ushemi koliko sam cula pa moja pojede jednu pa drugi x drugu cijelu. Mislim iz boce mi pojede oko 120ml pretpostavljam da toliko i podoji a kad sam cijelu siku izdojila dobila sam 150 - to znaci da ima sigurno dovoljno u jednoj. Probaj Ami malo istiskaj pa si ostavi a ak ne iskoristis lako bacis. Ja sam znala ono ak odem po noci piskit istisnut u lavabo

• Maja82
    08. Studeni 2018. 12:06

Japanka bravooooooo
    Super!
    Ja nis ne peglam 😂

lucy233
    08. Studeni 2018. 12:38

Japanka super za remenčiće 😍🔝
    Ni ja ništa ne peglam,ali zato dok stavljam sušiti sve izravnam.
    F nije imao stolicu 10 dana, 10 dan sam popila litru soka od borovnice i pokakio mi se iza..može i kruške ili marelice

Arizona
    08. Studeni 2018. 14:45

Sanela moj nije kakao najvise nekih 5 dana.. zvala sam pedijatra i sestra je rekla da bebe imaju period di kakaju tipa jednom svakih 5-10 dana.. da je do 10 dana normalno dok god ima vjetrove jer to znaci da probava uredno radi..  
    Ja sam u ljekarni uzela neki sirup za sebe posto on samo doji i pila ga 3-4 dana jer je ova u ljekarni rekla da ce preko mlijeka doc do njega i da ce ic na wc..medjutim jedino sam ja bila 2x dnevno na wc-u😑 tako da ne pijem vise.. 
    Sad opet kaka normalno i ja si mislim jel moguce da je to od jedne cijedjene narance kaj popijem ujutro prije kave?? To je babica preporucila u rodilistu.. i ugl stalno pijem..bio je period di nisam i mislim da on bas u tom periodu nije kakao.. od kad sam opet pocela on kaka svaki dan.. sad..jel slucajnost ..ne znam..

url=https://lilypie.com]

nasdva
    08. Studeni 2018. 14:52

Najduže kaj nije kakala je bilo 7 dana i ništa nisam radila jer je prdilai trbuščić je bio mekan.
    Ali sam popila 3 kapsule probiotika jučer ujutro zadnju ( jer sam ja imala problema s probavom) ona jučer i danas kaka kod svakog hranjenja.
    Moja djeca danas zaspala u suzama jer je mama živčana danima nisam bila vani zbog glupe magle. Trenuto šećem s M u marami i tipkam ko neka tinejđerica konačno SUNCE

ami25
    08. Studeni 2018. 17:44

Maja tnx za savjete, budem to i radila,zasad sam samo štrcnula u lavabo kao sta kaze onako 3-4 mlaza da malo popusti i onda ga budila a sad cu bas u bocu da iskoristimo. Nije ni 18 ja već mrtva leđa me ubijaju a malog uopće ne nosim nego smo stalno vani pa nosi kolica šetaj,on samo u kolicima dok ga se vozi zeli bit pa sam osuđena na gore dole makar u dnevnom boravku,strava. 

💙Bartol💙

• Maja82
    08. Studeni 2018. 18:59

Joj i mene bole ledja, otisla par x na masazu spasila se.. boli i od dojenja i nosenja iako ju malo nosam i setanja i guranja a i od sisa valda 😂 pocela malo vjezbat kuci al sve je to slabo.
    Nasdva ja uopce ne mogu smislit dane da ne idemo van 🤤 grozim se toga sad kad bude imam osjecaj da cu poludit

Arizona
    08. Studeni 2018. 19:04

E a kaj vi dojite da ih drzite u narucju? Mi lezimo..obavezno.. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.