Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    08. Studeni 2018. 09:49

Jutro mamice!
    Neka i tebe Arizona nazad. Bude teško ali brzo dode sve na svoje. Bravo za bebana i kilice.
    Lucy moji svi spavaju u vrećama. I veliki i ovaj mali. Inače bi spavali otkriveni. Moji divlje spavaju, lamataju rukama i nogama, bacaju se s jedne strane na drugu.
    Ajme Ena 10 kg, trebaš ti to nositi. Meni je moja mrva sa 6.5 pretežak.
    Moji danas papaju štrukle (kupovne naravno, ne znam ja to 😂).
    Peglanje 🤮 mrzim. Peglam sam muževo. Moje iz sušilice izade dovoljno pristojno za ormar 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    08. Studeni 2018. 10:08

Jutro cure😘
    Noc je bila dobra,i vrijeme je lijepo tako da pijem kavicu vani 🙂
    Arizona 😘😘
    Ena ajme pa treba to nositi 🤣 moj prvi je s godinu dana imao 10kg pa su svi govorili da je velik 😂
    Peglanje robe hmmm..🤔 ma niiista ne peglam osim starijem za skolu 🤣🤣 
    Vrecu za spavanje nismo nikada koristili spava samnom i pokrijemo se skupa s jednim pokrivačem 😊
    Sve bebe tako lijepo napreduju i rastu 😘😘😘 mi imamo kontrolu u ponedjeljak i kontam da smo na oko 7kg 😉 mene jedino strah cjepiva jer je poslije prvog imao temperaturu nadam se da cemo ovaj puta to izbjeći🙏🙏

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Arizona
    08. Studeni 2018. 10:09

Ooo pa niste me zaboravile😃
    Vidim svi bebaci fino napreduju..vise manje sve slicno ko i nama.. spavanje po noci kako kada..2 do 3 budjenja..nekad vise.. jedno presvlacenje.. moj se otkrije zadnja 2 tjedna..prije nije..doduse tu kod nas je toplije zasad..ne znam kako ce prihvatiti vrecu za spavanje kad dodje vrijeme za to..🙄
    Da..mi smo na 5.katu bez lifta..teska muka za sici dolje..u pocetku je bio laksi u kosari,ali ja sam imala 48kg i bila skroz bez snage od grceva..tj od ne jedenja nicega normalnog zbog njegovih grceva..a sad je bolje i jedem normalnije..ali sad je on tezi,a ja sam mooozda dobila kilu..ugl bez pomoci tesko silazimo sami..steta jer sunce je ugl stalno i voljela bi da vise puta u danu mozemo izaci..ovako samo jednom pa budemo koliko on dozvoli😅
    Decko ajde malo vise slusa..ono kad je od volje..na dane🤨 ugl sve sama radim posto mame nema blizu..ali usli smo u neku rutinu pa je sada lakse.. svejedno sam i dalje misljenja da nema sanse da imam jos jedno..niiikakooo..jedva sam se odvazila prije koji tjedan na keksic od traume😅😅 ginica i pregled jos odgadjam..takodjer zbog traume😓
    Nego..vidim da pricate o dudicama/rupicama/bocicama.. razmisljam da mu probam za posebne prilike dati izdojeno mlijeko na bocicu..tipa dok smo vani ili ako bi ja mozda isla negdje bez malog..kao ono vrijeme za mene,a da to nije vrijeme pod tusem sto je do sada jedino vrijeme di sam bez njega😅.. ali napunili su mi glavu da mi mozda onda odbije cicu i sad me strah.. kaj vi mislite? I koje bocice preporucujete ..imam doma aventove ali cula sam da je dr.brown bolja..manje grceva

url=https://lilypie.com]

ami25
    08. Studeni 2018. 10:22

Arizona moj je prva 3-4 tjedna jeo ad po noći dok mi nije konačno nadoslo mlijeko kako treba i mene je bilo strah također da ne odbije cicu,al hvala bogu nije i evo sad cicimo puno, tako da kod nas je dobro isla kombinacija boca cica, a koristili smo aventovu natural. A ovo za izdajanje bi i ja također al me strah da mi tijelo ne počne još mlijeka proizvodit ako se krenem izdajat i ovako su mi cice prepune i strah me da ne postane problem, tako da ja kad nesto obavljam ga nahranim i onda odem negdje na sat dva max  mene strah jos keksića,imam filing da ce mi ovaj dio di je bio sav od epizotomije puknut hahah i na pregledu sa molila ginica da bude njezan i nakon pregleda sam svejedno krvarila ahh

💙Bartol💙

Arizona
    08. Studeni 2018. 10:42

Hhh..a koliko sam proguglala o tome(da  i dalje bjesomucno guglam kad mali dozvoli😂) navodno je sve od bebe do bebe i kao da sto su stariji manja je sansa da se navuku na bocicu i odbiju cicu..al naravno..nema pravila.. 
    Ja cu mislim uskoro probati.. pa necu bas moc vadit sisu kad malo zahladi jace kad smo vani.. i ovako to slabo prakticiram..trudim se nahranit ga prije pa vani zaspi ugl pa molim boga da se jos ne probudi ako nismo blizu auta😅
    Ugl Ami..ne znam jesi li uspijela procitati onaj moj post o rucnom izdajanju sa pelenom koje je mene spasilo od upale ? Mislim da se tako mozes bez problema izdojiti za bocicu..a i prije nego legnes spavati.. tako sam i ja radila.. 3 veceri za redom i iz 3 broja vecih kamenih..kvrgavih i punih sisa sam 3.dan dosla na meke i manje.. i sve u redu od onda.. jer kad je takva situacija..izdajalica navlaci jos vise mlijeka jer kao imitira bebino sisanje i bolje ju je onda izbjegavati..a da ne pricam da izdajanje tako traje sto godina..

baarbaraa29
    08. Studeni 2018. 10:56

arizona velkom bek 😎 bome beba raste!! neka, neka🤗
    cokice vidim kave stoje pa bi ja ovu u sredini, vidljivo najvecu 😄 kad sam i sama velka zena, a i S.izgleda protestira nocnim budenjem kad ga tata uspava ili je puka slucajnost da se proslu i ovu noc budio kako nikad ne radi. bas cu veceras opet ja pa me zivo zanima!
    kod nas cufte za rucak, al jos su u 1.fazi tek. zamjesano meso. pa kad malac dozvoli napravit loptice, pa kad opet uspijem pobjec od njega brzo paradajz juhicu.. ah kako je lijepo bit mama! 😂
    Sebo spava u vreci. Zimskoj. Iako mi ne djeluje bas debelo.. iz C&A.. Ima negdje bas debljih?
    kod nas je seksic jos u pokusajima 🙈 boli..😖 ali vjezbom do savrsenstva!
    japanka danas idete skidat remencice, jel da?
    evo jedna na pitanje kako si sta radis🤣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    08. Studeni 2018. 11:12

Hahah Barbara bas to,Arizona ako ti se da napisat jos jednom nisam vidjela a i ja ne mogu s izdajalicom,probala rucnu i elektricnu iznajmila al nece i nece, ja mogu izdojit jedino ručno tako me ne bole bradavice a i dosta izdojim, i skuzila sam kad popijem pivu da mi krene mlijeko ko ludo,ipak babske price nisu samo priče,pa sam je prestala piti. Arizona ako mislis da se utopli tetra i stavi na cicu i tako izvlači mlijeko zar nije to isto da se proizvodi još,mislim ne znam glupa sam oko toga. Te cice mi zadaju bas problema hahah,nisam znala da su toliko komplicirane

💙Bartol💙

• Maja82
    08. Studeni 2018. 11:24

Jutrooo
    Evo cokica kod mene takva kava. Crna bez mlijeka 😥malo mi je bljak al moram. 
    Lucy moja je u vreci i dobro da je jer toliko mlati da unutar vrece skine hlace od pidjame!! 😂 jos prek vrece nabacim dekicu. 
    Ami tak ti je i meni kad mi je produzila spavanje. Ja se par x izdojila po noci. Mislim smanjit ce ti se pa nece bit toliko pune ako ti sad duze bude ovakav ritam al s druge strane dobro se malo i izdojit da se produkcija ne smanji jer ce ti jest sve vise pa ne xnam.. ja bi izdojila pa sutra moze dobit na bocicu jer moja je frkala na bocu kad je samo duze bila sika a hocu da joj moze i muz il mama dat bocu ak ja negdje idem npr. Znala sam ja isto dat ma sam da skuzi da je to normalno.
    Iz treceg pokusaja skupila.urina malo e ne znam jeste se borile s ovim vrecicama a l to je show program 

Arizona
    08. Studeni 2018. 11:33

ami25

Hahah Barbara bas to,Arizona ako ti se da napisat jos jednom nisam vidjela a i ja ne mogu s izdajalicom,probala rucnu i elektricnu iznajmila al nece i nece, ja mogu izdojit jedino ručno tako me ne bole bradavice a i dosta izdojim, i skuzila sam kad popijem pivu da mi krene mlijeko ko ludo,ipak babske price nisu samo priče,pa sam je prestala piti. Arizona ako mislis da se utopli tetra i stavi na cicu i tako izvlači mlijeko zar nije to isto da se proizvodi još,mislim ne znam glupa sam oko toga. Te cice mi zadaju bas problema hahah,nisam znala da su toliko komplicirane

Slicno.. a valjda mozes i tetra pelenu.. meni ti je to babica pokazala kad sam dosla u bolnicu tako pred upalom i zaista me spasilo..a bila sam uvjerena da mi nista nece pomoc koliko su bile tvrde..
    Navecer kad bi ti on zaspao ja bi isla pod vruci tus..koliko mozes podnjeti po cicama..kad se otvore kanalici ja bi masirajuci kruznim pokretima ili bolje od vrha prema bradavici s obje ruke isla..s tim da nemoj stiskati bradavicu..do ruba aureole samo..spricalo bi na sve strane.. nakon toga bi se obrisala i  njegovu pelenicu natopila sto vrucijom vodom..zaljepila oko sise dobro i pustila dok ne popusti vrucina.. otvorila i stavila malo ulja da bude sklisko i opet isto.. ruke se mu bolile..misici..od stiskanja.. mlijeko je curilo ko iz pipe na sve strane.. omeksale bi puno i po noci nisam curila toliko iako me jos smetalo lezat na trbuhu zbog njih..ali kazem..tek neki 3.dan su se smanjile drasticno i od onda su meke..ponekad malo otvrdnu kad se napune..ali nikad vise onako.. Babica mi je rekla da je tako spasila masu zena od upale..nije spominjala da se tako navlaci jos mlijeka..
    I pretpostavljam da mijenjas cice kad se hrani.. takodjer ja po savjetu dajem jednu 2-3puta za redom pa tek onda drugu.. da se isprazni i da mu ovo pri kraju dodje ono kao masnije bolje mlijeko..

ami25
    08. Studeni 2018. 11:40

Maja ma da budem tako onda makar malo da popusti u bočicu pa će to popit, svasta samo da se spasi a i vidim kako je stariji da mi cike sve vise bujaju valjda se širi i stvara prostora za još! Jel uzimas maloj urin ako sam skuzila,kako vam to uspijeva? Arizona daa,vrući tuš je svee

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.