Hvala curke 😁😘. Jooj mi na svadbi imali 190 ljudi,imamo veeliku obitelj😁
Hope, jel se može presaviti dio podloge?
Joj, mene opet kao nešto hvata, baš se čudnjikavo osjećam, grlo maaalo bolucka 😣 a samo bi ležala i spavala. Ah, za nekih 10-tak godina
Joj, mene opet kao nešto hvata, baš se čudnjikavo osjećam, grlo maaalo bolucka 😣 a samo bi ležala i spavala. Ah, za nekih 10-tak godina
Moze se...cijela se sklapa..i dosta je debela..mislim da je bolje od puzli onih jedino ne moze u ves masinu al se obrise lijepo..super za bljuckalice kakva je moja : D
😂😂😂😂 Ako ne i više 😂😂😂.
Casmatino je predivan ali fakat ogroman..
Mamica stetan veliki 6 cviliGretinoj seki 🎉🎉🎉🎉.
Mihaelu sretnih punih 5 mjeseci 😘😘😘. Ajme baš kak neko veli ja sam imala manje na svadbi 😂.
Super da si si našla nešto za krstitke a i Mihi.
6xmama kao da vidim svog Luku. Ako ima šanse da padne on će past 😂. I on je kao mali samo na zube i na glavu padao 😱😜😂.
Ja sama s njih troje. Skuhala ručak, bila u dućanu, Vid spavao već 2 puta. Nadam se da će mi mi dozvol bar popiti kavu do kraja.
Sva sreća noć ok pa sam koliko toliko odmorna. Puno ste pisale pa više niš ne znam.
Tipkamo se još
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hope wow prekrasna je podloga!!! I ja bi 😀
Mi smo krstitke davno odradili, jos u 8 mjesecu. Bilo nas manje od 20. U odličnom restoranu! U crkvi sve trajalo oko pol sata. Baš sam bila zadovoljna. Muž i ja se nekako našli po jednostavnosti pa sve svodimo na što jednostavnije(ne nužno najjeftinije) Svaka čast na okupljanju toliko ljudi. Ima tu i puno pozitivnih strana, da se bas svi okupe i ostane u lijepom sjećanju. Kako god odlučile, želim sreću i da bebe izdrze😘
Od jutra se pokušavam javiti pa nikako da uspijem 🙈 nama napokon dobra noć,spavala do 7.20 uz 2 cickanja,skužila je da je mama kritično od nespavanja 😕 I isplaniram cijelo jutro da sve stignem i onda nam pozvoni patronažna da nas vidi i izvaže ju malo pa se naravno zapricale i ode sat i pol 😂 A ima oko 5700,tj mrvu vise al to dijete ne zna biti mirno dovoljno dugo da se vaga ustabili 😂😂😂
Hope imamo istu podlogu 😁😁 super je i stvarno veeeeelika,sreća da je nama dnevni velik
Mamice sretan rođendan velikoj seki 🎉
Ena i vama čestitke na 5mj 😘
6xmama nek čim prije prođe malenom
Cokica držim fige da nije prehlada
Krštenje ćemo i mi vjerojatno na proljeće,a za broj ljudi još ne znamo..il će bit samo kumovi i dede i bake il će nam se u sekundi skupiti 40 ljudi 😕
Mislim da je moj roman gotov iako sam sigurno nešto zaboravila i preskočila 😘😘😘
Dobar daaaaan! Neka boljke malenome prodju 6xmama!
Svi ste u krstitkama, mi planiramo kroz mjesec dva to napravit, samo kumovi, bake, dide i mi. Ena svaaaaka cast oko organizacije!
Moje pilence jos spava na faze od po ure preko dana
🙈 valjda ce se to ustabilit 🙏
Mommy of 👦
E da,sad se sjetih..bilo je pitanje za robicu koja je uža..probaj Okaidi..A sad nosi 62,ali njihov 68 joj je u struku kao ostali 62
Mi smo isto male krstitke imali, nas 20. Al nije bitan broj glavno je da se profesta i da budu mame i bebe sretne 😁
Hope divna je. Ja juce narucila istu tu. Nas je boravak mali isto, mislila sam presavit dio ili ako se moze cak citavu napol nekak. Ma stane i ovak mozda ne mogu si sad predocit al bas me briga treba mi.
Bili kod neuropedi zbog hipertonusa. Vidi se na uzv da je kod rodjenja imala krvarenje 1 do 2 stupanj, kod duljih poroda puno djece ima al ionak ne rade uzv pa se ne zna. Moramo uzet tetu za vjezbat a i mi malo vise s njom vjezbat.. ja se trudim svaki dan 2 do 3 put al se iznervira pa ja popustim 😶
Jooj kak ću ja platiti ovu noć kaj Miha ljepo spava po danu...nakon svake papice po sat,sat i pol,evo sad već sat i pol i još spava😲
Sortiraj odgovore
Najstariji