Dobro jutroo
6xmama uff, nadam se da je samo faza i da će ga proć to pentranje.
Mamica1985 sretnih velikih 6 🎉🎉🎉🎂🎂
Mi smo ok spavali, od 22 do 6, u komadu, pojeo i sad do 8 i pol još odspavao. Čekam da pojede pa idem i ja jest i pit kavu. Ne znam što bi prije
Jutro
Mamica sretan rođendan tvojoj djevojčici 🎂
Ena super za obleku🙂 hocete imati veliku proslavu?
6×mama nadam se da je junioru vec bolje,ali nemoš to izbjeći ma da bdijes nad njima jedna sekunda i vec neki klinac ...saljemo mu 😘😘😘😘
Netko je pitao za pisu,prvom stavljala prema gore na pocetku ali to je cista glupost 🤣🤣 pa za par sekundi je dolje...tako da F nisam uopce ..a povlačimo na kupanju samo dokle ide🙂
Noc je bila onak solidna...sisanje oko pol 3 pa oko 6
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro 😀
Mamice sretan rođendan velikoj djevojčici 😍
6xmama drzimo fige da junioru bude bolje i manje padova
Pišu gore, nekad da nekad ne..neopterecujem se tim.
Jutro mamice 😘. Jooj 6xmama,baš mi je žao zbog juniora😭,mišek mali, šaljemo 😘😘 da čim prije zacijeli i ne buba jako😘😘😘.
Mamice sretan rođendan velikoj curi😘😘🤗🤗😍😍. Nama danas okruglih 5 mjeseci 😀😍. Franovamamita da,bit će veeeliika proslava krštenja od cca 80-90-100 ljudi,domaće patke,odojci,juhica i catering plate uz to, živa muzika,ma sto čuda😂😂..iskreno već sad jedva čekam da prođe😂😂😂
Hvala svima! 😗😗
Ena - sretnih velikih 5, jos malo i prvih pol godine iza vas 😁 a za krstitke svaka cast, mi smo na svadbi imali 67 ljudi i bilo mi nekako puno 😂😂😂
Mi cemo imati krstitke iza Uskrsa na proljece, stariju smo krstili kad je imala 10 mjeseci, tak cemo i mladju, a i nemamo pojma jos koga bismo za kumove. 😂 Imat cemo max 25 ljudi.
Ena čestitke na velikih 5 mjeseci 🎉🎉🎉
Ajme, sretno s krstitkama, to je meni veliki pir. Nas je na piru bilo 23. A na hranu bi i ja došla 😂😂
Jutro/dan 😀 Mamice sretan rođendan velikoj curki!!! Miha sretnih 5 mjeseci!!! Cokica, wow kako vi lijepo spavate, samo nek tako nastavi!!! Ostali vidim da su ranoranioci. 6xmama Uhhh zvuci bolno, nek sto prije prođe. Svasta ste pisale. Mengu nisam dobila, bolucka pomalo ali ništa. Mi nakon 10 dana viroze taman pomislili da je primirje, a onda se stariji ispovraća. Ajde prođe i to kad su krenule muke na noćnom spavanju. Dakle Non stop mora biti uz cicu, ja skroz pokocena.cica valjda svakih 15 minuta u nekom periodu. Misl
Ah ode... mislim da su zubi. Osjećam samo malo hrapavo na desni. Nije crveno niti natečeno.
Ena sretnih 5 :)) svaka cast za krstitke!! Nas jw bilo 20 i mala je skoro podivljala :D a i treba to organizirat :)
6xmama valjda ce malca proc...mozda trazi paznju ilo samo faza...
Mamica seetan 6 rockas :)
Nama stogla Casmatino podloga i divna je...ogrooomana je..stavljam slikicu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji