Luleka okretat gore-bespotrebno, za pol minute mu je dole garant!
Peovjeravat fontanelu, za laika-bespotrebno... Moze govorit o dehidraciji, mikrocefaliji i sl. Provjerava pedijatar kod svakog pregleda.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nazezala sam ga svaki dan svima, kod kupanja
Mi imamo rutinu svaku vecer kupanje i povlacenje kozice na preporuku pedijatrice a i m je imao problema kad je bio mali pa sam hipohondar sto se toga tice. Dizemo ga redovno poslije svakog presvlacenja, a glavicu ne provjeravam 😕 laku noc svima 😘
04.07. Matija 💜
Ode i nedjelja...danas cijeli dan skoro u skitnji,prvo ujutro na kavicu,pa kasnije u West gate,kupila si crne hlače u H&M i cipele u ccc za krštenje za 2 tjedna,naručili Mihaelu odijelce,kupila dr.Browns dudu😂😂ne odustajem ja od pokušavanja,cijela je silikonska,neće ju cuclati normalno ali mu je super za žvakanje 😂😂..sad je zaspao pa idem i ja probati. Laka vam noć mamice i bebice😘🤗
Jutro, prasica budna od 5 i naravno njega probudila. Sad medo svira tvinkl tvinkl ali samo meni se spava
I moja nešto gunđa od 5 sati,trpala joj dudu do 6:15,na kraju odustala i digla se radit joj jest.Pojela i sad spava ko truba a za mene spavanje gotovo još od 5 .Klinci ujutro imaju školu i moš ga fućkat,taman ju nahranila,već ovaj najstariji trči na bus,ovu dvojicu moram sterat iz kreveta za skolu u 6:45,junior cvili iz svoje sobe jer je sinoć pao sa stolca preko naslona na zube-raskrvario gore prednje desni i zabio prva dva zuba prema unutra,donju usnu pregrizo.A gornja mu je natekla i vidim da ima sad hematom na mesu iznad tih zuba-eto kaj reći,osim lupat sa glavom u zid
.
A koji mu je vrag došo da se sad samo penje di god stigne,ne znam.Prošli tjedan se išo penjat na lojtru od kreveta na kat od dečki i naravno-pao.Šljiva na koljenu i čelu sam takva.Sinoć ovo.Zlo mi je više .
Eh,da-dobro jutro...
Jutro mamice!
Mi od 6h budni, starija danas ima 6. rodjendan pa je uzbudjenje na vrhuncu 😀
Ja fontanelu tu i tamo prodjem da vidim kak je.
6xmama- bas mi je zao zbog malca, usao u fazu majmuncica, sjecam se svoje. 😣
Hejj kloke,imam pitanje. Ovaj petak bi trebala putovati u Bec ali sam dobila prvu menstruaciju poslije poroda . Dobila sam ju jucer i danas mi ide bas obilno pa me zanima koliko je vama trajala menga poslije poroda. 🤔
Jutro, budni od 6, pokusavala ga uspavati i odustala oko 7, igra se s balonom i prica mu. Da li vase bebice verglaju? Nekad se pitam gdje je dugme za gasenje 😂😂
6xmama a jadnicak, kako bi moja rodakinja rekla, to su sve faze koje moraju proci, nazalost
Sretan rodendan 🎂🎈🎉😘
04.07. Matija 💜
Jutrekooo
6xmama bas mi je zao! Zivahan momak sad sve istrazuje.. mozda malo hladnog na usnicu da prodje nekak lakse. Mi budni od 6..kakala i papala i malo njonjala samnom u krevetu al nema sanse zaspat pa evo kavica i dorucak.
Sortiraj odgovore
Najstariji