Jutro😴😴😴😴…da fuj fuj menga,boli i curi ko da je sudnji dan 😲…i Miha nikak opet spavao,u 1 smo jeli bočicu jer je sise do kraja obje ispraznio…Nasdva kaj je mlijeko drugačije kad menga bude? Lucy ak ih već osjetiš brzo će to😀.
Kad kod koga, nekim bebama smeta nekim ne

Jutro😴😴😴😴…da fuj fuj menga,boli i curi ko da je sudnji dan 😲…i Miha nikak opet spavao,u 1 smo jeli bočicu jer je sise do kraja obje ispraznio…Nasdva kaj je mlijeko drugačije kad menga bude? Lucy ak ih već osjetiš brzo će to😀.
Kad kod koga, nekim bebama smeta nekim ne
Kako kod koga.
M se okreće s leđa na trbuh i s trbuha na bok.
I naučila je vrištat. To joj je glavna fora sad

Hvala Lucy pogledat cu sutra u dmu. Sta se tiče odjeće za bebe, moj je dosta dug i mršav pa mu je sve vecinom ili kratko ili široko, da li zna koja gdje prodaju za bebe hlačice barem da su duže a uže? Ove lupilu nam ne odgovaraju jer rade većinom šire modele, c&a također

💙Bartol💙
Ami, moj mali je dugacak. Isto mi lidl ne pase, ali hm mi je cist ok
Mommy of 👦
Dan cure
A jeste natipkala puno ali nema veze drago mi je uvijek kad vidim da se tipka 😘
I meni je jutro krenulo nekako naopako mali nervozan cendra, stariji traži svoje ma luda kuća... Među mojima je razlika 6,5god i i meni je to ok 🙂
Bravo za sve okretaje zubiće i prospavane noći 😘
Ivy nadam se da će luka brzo ozdraviti 😘
Ami pogledaj u h&m mislim da ima užih hlacica...
Ja nisam u toj ovčetini ni razmišljala, da je na tanjuru ili ražnju onda pod obavezno 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja isto kontam naručiti podlogu... Moj isto bude na stomaku do pet minuta ali ga stavim nekoliko puta u danu...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala Lucy pogledat cu sutra u dmu. Sta se tiče odjeće za bebe, moj je dosta dug i mršav pa mu je sve vecinom ili kratko ili široko, da li zna koja gdje prodaju za bebe hlačice barem da su duže a uže? Ove lupilu nam ne odgovaraju jer rade većinom šire modele, c&a također
Pogledaj Pepco, imaju uze modele isto. Zara isto ima uske modele.

Dobar dan, puno ste pisale, da vidimo sta smo zapamtili 😂
Jaaoj menga, sve me strah, nekako mi je lijepo bez nje 😊 ivy super za okeco, jos da Luka ozdravi 😘 takoder imam herpes i koje su to muke kad ne mozes vlastito dijete poljubiti ili puhati mu po stomaku 😕
Sto se tice okretanja, moj je vise za nosanje, forsiram ga sto vise ali duze od 5 min ne ide. Bude raspolozen kad se tek probudi pa se zna oduziti na 10 min. Podlogu sam takoder razmisljala uzeti, samo nikad uzeti mobitel i naruciti. Za nogice sam mu kupila pudaste cizmice, ali mi je jos toplo za njih, tako da nosi debele carapice kad idemo van. Evo budi se, cujemo se 😘😘😘

04.07. Matija 💜
Ženske, par pitanja. Bio mi brat pa mi se čudio da zašto ja to ne radim i pametovao. Pa da pitam vas
1. Vi koje imate dečke, dal im prema gore okrećete miša? I svako koliko navlačite?
Meni pedijatrica ništa nije rekla dal da bude prema gore ili dolje, a za navlačenje je rekla samo lagano kod kupanja, ništa na silu.
2. Provjeravate li rupu na glavi?
To nisam nikad čula. Znam da nisu spojene kosti i da treba nježno s glavom, al šta imam ja tu provjeravati?
Cokica za misa mi mama rekla da ga okrecem gore. Pedi kaze nepotrebno. Ja kako kad. Okrenem, koji put u zurbi ne. Navlacenje lagani kod kupanja, cisto da se opere.
A ruou sam provjeravala prvih mjesec dana. Jako je bilo toplo. On zut. Ne budi se za jest. Pa sam svako toliko prosla da vidim da nije dehidriran.
Mommy of 👦
Ženske, par pitanja. Bio mi brat pa mi se čudio da zašto ja to ne radim i pametovao. Pa da pitam vas
1. Vi koje imate dečke, dal im prema gore okrećete miša? I svako koliko navlačite?
Meni pedijatrica ništa nije rekla dal da bude prema gore ili dolje, a za navlačenje je rekla samo lagano kod kupanja, ništa na silu.
2. Provjeravate li rupu na glavi?
To nisam nikad čula. Znam da nisu spojene kosti i da treba nježno s glavom, al šta imam ja tu provjeravati?
Ne okrećem ga nikam😂,jesam pazila da bude prema dole dok nam pupak nije otpao,da ga ne zapisa😂,kožicu povlačimo kod tu i tam kojeg mijenjanja pelene i kupanja,ne prejako jer ako malo popuca kožica onda se sljepi..rupu na glavi osjetim kad ga dragam,a čitala sam kao ak je udubljena da je beba dehidrirani,za drugo neznam
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji