Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    04. Studeni 2018. 11:47

Ena31

Jutro😴😴😴😴…da fuj fuj menga,boli i curi ko da je sudnji dan 😲…i Miha nikak opet spavao,u 1 smo jeli bočicu jer je sise do kraja obje ispraznio…Nasdva kaj je mlijeko drugačije kad menga bude? Lucy ak ih već osjetiš brzo će to😀.

Kad kod koga, nekim bebama smeta nekim ne

nasdva
    04. Studeni 2018. 11:54

nasdva

Ena31

Jutro😴😴😴😴…da fuj fuj menga,boli i curi ko da je sudnji dan 😲…i Miha nikak opet spavao,u 1 smo jeli bočicu jer je sise do kraja obje ispraznio…Nasdva kaj je mlijeko drugačije kad menga bude? Lucy ak ih već osjetiš brzo će to😀.

Kad kod koga, nekim bebama smeta nekim ne

Kako kod koga.
    M se okreće s leđa na trbuh i s trbuha na bok.
    I naučila je vrištat. To joj je glavna fora sad

ami25
    04. Studeni 2018. 14:07

Hvala Lucy pogledat cu sutra u dmu. Sta se tiče odjeće za bebe, moj je dosta dug i mršav pa mu je sve vecinom ili kratko ili široko, da li zna koja gdje prodaju za bebe hlačice barem da su duže a uže? Ove lupilu nam ne odgovaraju jer rade većinom šire modele, c&a također

💙Bartol💙

Napolitankica🍪
    04. Studeni 2018. 14:31

Ami, moj mali je dugacak. Isto mi lidl ne pase, ali hm mi je cist ok

Mommy of 👦

franovamamita
    04. Studeni 2018. 14:32

Dan cure
    A jeste natipkala puno ali nema veze drago mi je uvijek kad vidim da se tipka 😘
    I meni je jutro krenulo nekako naopako mali nervozan cendra, stariji traži svoje ma luda kuća... Među mojima je razlika 6,5god i i meni je to ok 🙂
    Bravo za sve okretaje zubiće i prospavane noći 😘
    Ivy nadam se da će luka brzo ozdraviti 😘
    Ami pogledaj u h&m mislim da ima užih hlacica...
    Ja nisam u toj ovčetini ni razmišljala, da je na tanjuru ili ražnju onda pod obavezno 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja isto kontam naručiti podlogu... Moj isto bude na stomaku do pet minuta ali ga stavim nekoliko puta u danu...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    04. Studeni 2018. 15:23

ami25

Hvala Lucy pogledat cu sutra u dmu. Sta se tiče odjeće za bebe, moj je dosta dug i mršav pa mu je sve vecinom ili kratko ili široko, da li zna koja gdje prodaju za bebe hlačice barem da su duže a uže? Ove lupilu nam ne odgovaraju jer rade većinom šire modele, c&a također

Pogledaj Pepco, imaju uze modele isto. Zara isto ima uske modele.

Majda23
    04. Studeni 2018. 15:57

Dobar dan, puno ste pisale, da vidimo sta smo zapamtili 😂 
    Jaaoj menga, sve me strah, nekako mi je lijepo bez nje 😊 ivy super za okeco, jos da Luka ozdravi 😘 takoder imam herpes i koje su to muke kad ne mozes vlastito dijete poljubiti ili puhati mu po stomaku 😕 
    Sto se tice okretanja, moj je vise za nosanje, forsiram ga sto vise ali duze od 5 min ne ide. Bude raspolozen kad se tek probudi pa se zna oduziti na 10 min. Podlogu sam takoder razmisljala uzeti, samo nikad uzeti mobitel i naruciti. Za nogice sam mu kupila pudaste cizmice, ali mi je jos toplo za njih, tako da nosi debele carapice kad idemo van. Evo budi se, cujemo se 😘😘😘

04.07. Matija 💜

04. Studeni 2018. 20:26

Ženske, par pitanja. Bio mi brat pa mi se čudio da zašto ja to ne radim i pametovao. Pa da pitam vas
    1. Vi koje imate dečke, dal im prema gore okrećete miša? I svako koliko navlačite? 
    Meni pedijatrica ništa nije rekla dal da bude prema gore ili dolje, a za navlačenje je rekla samo lagano kod kupanja, ništa na silu. 
    2. Provjeravate li rupu na glavi? 
    To nisam nikad čula. Znam da nisu spojene kosti i da treba nježno s glavom, al šta imam ja tu provjeravati? 

Napolitankica🍪
    04. Studeni 2018. 20:35

Cokica za misa mi mama rekla da ga okrecem gore. Pedi kaze nepotrebno. Ja kako kad. Okrenem, koji put u zurbi ne. Navlacenje lagani kod kupanja, cisto da se opere.
    A ruou sam provjeravala prvih mjesec dana. Jako je bilo toplo. On zut. Ne budi se za jest. Pa sam svako toliko prosla da vidim da nije dehidriran. 

Mommy of 👦

04. Studeni 2018. 20:39

Cokica

Ženske, par pitanja. Bio mi brat pa mi se čudio da zašto ja to ne radim i pametovao. Pa da pitam vas
    1. Vi koje imate dečke, dal im prema gore okrećete miša? I svako koliko navlačite?
    Meni pedijatrica ništa nije rekla dal da bude prema gore ili dolje, a za navlačenje je rekla samo lagano kod kupanja, ništa na silu.
    2. Provjeravate li rupu na glavi?
    To nisam nikad čula. Znam da nisu spojene kosti i da treba nježno s glavom, al šta imam ja tu provjeravati?

Ne okrećem ga nikam😂,jesam pazila da bude prema dole dok nam pupak nije otpao,da ga ne zapisa😂,kožicu povlačimo kod tu i tam kojeg mijenjanja pelene i kupanja,ne prejako jer ako malo popuca kožica onda se sljepi..rupu na glavi osjetim kad ga dragam,a čitala sam kao ak je udubljena da je beba dehidrirani,za drugo neznam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.