Ena, i ja sam imala menstruaciju i mijenjao mi se i okus i kolicina mlijeka, tih par dana je bas bilo muka dojit, ponasanje ko u skoku
Živim u strahu od tih zubića, odmah sam u ljekarnu otisla kupit gel za svaki slucaj 😅
Jutro!
Koje aktivne bebe imate,bravo!
Moja je ko i Ivyin Vid-neće ta bit na ležećki,zdura možda 5 minuta kad ju stavim na trbuh i to je to.Naleđima bu ležala samo ak se razgovaraš s njom,a onda se ni ne pokušava okretat jer eto,žena voli klafrat .Isto neće baš bit u baby gymu-10 minuta maximalno.
Kaj se tiče kolica,kupila sam sportska nova jer mi je nastavak od ovih užasno izblijedio od sunca,al vozimo se zasad u košari u velikim kolicima.Kad joj bude knap,stavit ću ju u ova sportska.
Razlika u godinama-bolje da je manja,jest da je čupavo malo jer imaš dvoje male djece(između mojih 2. i 3. je 18 mj razlika,sad najmlađi i šefica 2,5 godine) ali ima puno manje ili uopće nema ljubomore,a i sve to nekak shendlaš jer si ionak u tom filmu.Sa prvom kćeri je bilo koma kad je dobila brata(imala je 4 godine)-od kakanja uredno u gaće,daj mi flašicu,hoću pelenu,ja njega ne volim do krajnjeg inata i neposluha,do te mjere da sam razmišljala odvest ju psihologu .Užas.Sa ostalima nije bilo takvih problema,al je i razlika bila ili manja ili veća,tipa 8 godina.A sad je najstarija od šefice starija 19,5 godina
.
Danas ne moram kuhat-fala Bogu.Sarma je zakon
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro žene, vidim počeli zubići,ajmeee mene toga nekako najviše strah al drzim vam fige da sve prođe ok Lucy i mamica bez nekih velikih promjena u ponasanju, temp i tako to sta sve prati
Znači moj je spavao od 21 do 3 u komadu!!!! Kad e počeo plakat i kad sma vidila koliko je sati prepala sam se,inace se budio i po dva puta do tog doba oko ponoc i 2 kad bi zaspao u 21 a sada do 3 odspavao,nije da se bunim al sam na trenutak pomislila da nije dijete plakalo da ga nismo čuli,nadam se da ce tako nastavit,onda opet u 6 malo papao i spavao do 7 i pol ja sam odmorna, sad ga uspavala idem polako kuhat. Sutra imam u planu otić na trening, drzite fige da uspije da ne ostane samo na pokušaju
Ivy super za oko,al onda drugi zakuri i dobije herpes jaooo uvijek nesto
Mi sutra idemo kod pedice za taj vrat da vidimo jer malac ne moze okrenut glavicu na lijevo uopće,nadam se da bude bolje,ja ne zelim nista forsirat tako mi rekla doktorica u petak
💙Bartol💙
Mamica ne mora biti kanalić začepljen može samo biti sužen (tak je videku) i onda je okeco non stop u problemu. I non stop suzi i krmelja. Ali nema lijeka (osim kad se upali) osim masiranja...
Slažem se sa 6xmamom ok je manja razlika... Nama je bilo ljubomore i kod male razlike ali zato su sada jako povezani. Nama je sada razlika skoro 6 god s Lukom i 4 s Ninom. Vide se neki blagi znaci ljubomore kod Nine ali ništa strašno. Svaki tjedan nešto novo 😂.
Naše male ljenčine. Znao se onretat i sad kad ga stavim plače i plače i neće 😂. Možda i zbog trbuščića tko će ga znati.
Lucy bravo za zubeke... Još malo 🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ima kamo za nabavit ovcu po nekoj manjoj cijeni,neki popust ili nesto toliko ste me zapalile za ovčetinu di ste je vi cure nabavile
💙Bartol💙
Tnx Cokica bas sad i ja gledam pise do 31.10 a i dalje im je ta cijena hmm,budem ih zvala sutra ;)
💙Bartol💙
Jutro zene! Mi cak i oke spavali,ali ja sam naravno oko ponoci peglala, ustala se njemu na prvo budjenje i nikako nakoj zaspati vise bas sam neka zivcana malo. Valjda ce proci. Isto ne kuham danas, ostalo od jucer.
Ovcu sam dobila, ali znam da u nekim ducanima ako se uclanis mozes dobiti neki popust. Ili pogledaj malo po njuskalu.
Nadam se da ce muke po teti iz Rusije proci brzo Ena!
Cokica,cime mazes oziljak?
Nesto sam jos htjela pisat, ali ne znam vise. Pusa svima i bebicama 💕
Mommy of 👦
Napolitanka, uzela sam za početak onaj neki stick od plant firme, za ožiljke i strije, prirodni. Pa namažem kad se sjetim. A ima i ona neka krema za ožiljke u ljekarni. Ma vidjet će se on kakogod, al ajde, nisko je i uvijek su mi gaćice preko. Bit će kako bude 😁
A znam se i uljem nekim natrackat poslije tuširanja
Ima kamo za nabavit ovcu po nekoj manjoj cijeni,neki popust ili nesto toliko ste me zapalile za ovčetinudi ste je vi cure nabavile
Pogledaj u DM-a u Splitu je bila 200 kn prije par dana kad sam ja bila inače je 400 tamo
Sortiraj odgovore
Najstariji