Razlika izmedu cura je 5 godina kod mene :)
Sta se podloge casimoto tice gledala sam , al sam ioak narucila sa budicool stranice , i voli bit na podu a kad krene onda je ionako necu moc zadrzat na podlozi nikakvoj cini mi se 😁😁 ugodnu i mirnu noc svima ❤️
Bojana, 3 sata u komadu za dnevno dnevno spavanje?! Kakooo?
I mene su podloge zainteresirale, odmah sam si narucila jednu casmatino, izgledaju divno 😍
E zanima me nosite li vi bebama cipelice ili samo čarapice?
Laku noć svima 😊
Imam i ja tu podlogu! Dobila je! Samo eto seljak nissm znala da je hvaljena.
Kad cete ih stavljat na pod?
Moj bude u baby gymu, malo na trbuhu. Savjeti?
Carapice debele nosi. Imam tenisice za njega, al ne koristimo ih puno.
Bojana, prediiiivan spavanac! Zavidim!
Mommy of 👦
Jutro 😴
Hope ne znam dal bi Ewan pomogao da odspava dulje,možda da probaš sa zvukom usisavaca il kiše s mobitela prvo..ako to ne pali,teško da će i Ewan jer je skoro ista stvar samo u obliku plišanca..
Ivy 😘 za Luku i da brzo ozdravi
Barbara bravo za okrete 🎉 ide to njemu super ☺️
Joj da,franova ti si pitala za znojenje ruku i nogu?A se znoje rukice
Bojana bravo za spavanje 👏
Mi većinom samo u čarapicama,par puta sam joj samo tenisice il papučice staviti
Podlogu planiram upogoniti čim ju dobijemo,za početak staviti gym na nju posto A voli biti u njemu
Idem kuhat kavu jer smo imali muke po kakanju od 2 do 4..sreća pa sam bar otišla spavat već u pola 10..bas sam jučer rekla da moram početi stavljati puder i maskaru za doma da malo vise ličim za čovjeka 😂🙈
Jutro mamice 😊
U nas od 9-3 u komadu, dalje malo nacicavanja ali prezivili smo..
Jutro se probudili u 7 on cendrav, ja mu stavim prste u usta kad ono obe donje jedinice hrapave mogu se napipati. Jučer toga nije bilo 😱 mame s iskustvom, koliko jos do izbijanja zubica, nemoze jos dugo zar ne?
Jutro, M se znoje rukice i tabani kad joj je vruće, a noćas joj je bilo pa je i češće tražila jest jer je predpostavljavam bila žedna.
Jedva čekam da zahladi.
Bila budna od 5- 6 i nešto uz natezanje sise zaspala namjerno ju nisam htjela uspavljivat.
Kolica baš i ne voli dok je budna i vidi nešto ok, onda skuži da joj je dosadno i počne se dizat. Košaru smo prerasli i sad na nultom u sportskom djelu.
Za šetnje koristimo maramu, dok mamu leđa ne počnu jače ubijat. Sutra idemo pedijatru baš me zanima koliko ima kg.
Ivy drago mi je da Vidu bolje.
Ena menga fuuuj, mene već treći dan boli kao da trebam dobit ali je nema, i M puno više sisa, mljeko joj je valjda dugačije i osjetim da ga ima manje
Jutreko...
Da Barbara Bravo za okrete 🎉🎉🎉. To je stvarno supach! Seb voli biti aktivan.
Mij se baš i ne okreće, neće. Voli se nositi a ne biti na trbuhu ili na leđima.
Nama se kako kad znoje ili ruke ili noge. Bojana i moja nina ti je znojilica od rođenja. Njoj je uvijek vruće.
Ja možda naručim podlogu s aliexpressa a možda pogledam i tu casmatino.
Naspavali smo se ok... Ali sam se digla na lijevu nogu. 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro😴😴😴😴...da fuj fuj menga,boli i curi ko da je sudnji dan 😲...i Miha nikak opet spavao,u 1 smo jeli bočicu jer je sise do kraja obje ispraznio...Nasdva kaj je mlijeko drugačije kad menga bude? Lucy ak ih već osjetiš brzo će to😀.
Jutroo
Barbara, super za okrete. Moj se neki puta baci s trbuha na leđa, pa da ne bi to radio, kad ga stavim na trbuh stavim ruke sa strane da ga mogu uhvatit.
Ivy, super za oko da ide na bolje. I da mama bude bolje volje kroz dan
Lucy, sretno sa zubićima
Podlogu sam i ja gledala i razmišljam o njoj.
Znojenje, ponekad nogice, ovisi i u čemu je obučen.
Carski i ožiljak. Vidi mi se crveno ožiljak, ne izgleda da će se to brzo maknut, iako ga mažem kad se sjetim.
Mi smo sinoć spavali od 22h do 8, uz buđenje u 4:30 za sisanje i natrag spavanac.
Jutro! Greta spavala od 20h do pol 1 pa do pol 7. Jucer imala malo proljevastu stolicu i smrdljivu, sa starijom je to uvijek bio znak da je par dana do izbijanja zubica. (Daj Boze)
Lucy - jos malo i eto zubica, ako ih vec osjetis.
Barbara - bravo za okrete!!! Moja isto vec koji tjedan ima okrete ledja-trbuh i trbuh-ledja, kad lezi nema mira, jedino di je mogu ostaviti je babygym na podu, a izadje iz njega za 5min 😂😂😂
Ena - da, menga mijenja okus mlijeka, meni je starija bila par dana u strajku kad sam dobila prvu mengu s njenih 6 mjeseci.
Ivy - drago mi je da je Vidu okeco bolje. Mislim da cu i ja morati ici s Gretom na pregled ociju, desno oko joj stalno bude ujutro naoteceno i krmeljavo, a tijekom dana masiram joj, ali svejedno. Mozda joj je suzni kanal zacepljen, iako kad place, suze idu iz oba oka.
Sortiraj odgovore
Najstariji