Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    03. Studeni 2018. 10:48

Jutro mame i bebe..
    Da se i mi malo javimo ovdje a ne samo ba fejsu. Pročitam vas tu i tamo.. 
    menge još nema al zna me zabolit tu i tamo kao da dolazi.. vi koje ste rodile na carski u kojem su vam stanju ožiljci.. moj je još dosta crven.. 
    Moja spava preko noći super, dva kratka budjenja za jelo al po danu je jako zahtjevna. Hoće puno jesti, stalno bi se nosala (krivi baka i deda) jer su ju navikli.. ugl traži Puno pažnje pa sam na kraju dana izmorena..
    Ja imam cosmatino podlogu i preporucam. Mekane, lijepe, antialergijske.. naručuju se iz Splita on line i dodju jako brzo. Znaju imati akcije preko fejsa..
    Vidim pisete i o svekrvama. Moja voli jako pametovati. Sad smo imali skok u razvoju i onda ona ovo su grčevi sto posto.. ja reko nije imala grceve nego dva puta nisu. Onda kad ćemo joj početi davati bananu i kekse 😬. Ja reko neće jesti kekse nego zitarice 😁, kad ćemo početi sa sokićima.. ja kažem neće piti sokove nego vodu 😁 kao kulericama sam a poslije se živa pojedem sto zabada nos previše .. 
    gdje su nam arizona? Jel se javi sta? Jel ona na fejsu? 
    Puse svim mamama i bebama 😊😘🤗

franovamamita
    03. Studeni 2018. 11:13

japanka

, meni je ovaj period bez preeeedivan jer imam dosta bolne menstruacije. Mozda se to popravi nakon poroda?? Jel ima koja takvo iskustvo?

Moje menge su bile bolne dva dana na ketonalima budem +mucnina ..otkad sam prvog rodila vise nisam nikada tabletu morala popiti🙂

Ena bas si me lijepo nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 apstinencija je najbolja kontracepcija 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    03. Studeni 2018. 11:36

Ena zao mi je za mengu 😞 meni uopće ne fali,ne mora se još vratiti 🙈
    Casmatino podlogu je seka naručila za A prije par dana,jučer mi je javila da je stigla 😊 Ona ju je imala priliku vidjeti uživo i oduševljena je 
    Mateya tako je i kod nas bilo..nosim nju i kolica s drugog  kata da bi ona izdržala par min bez plača 😩 onda smo kupili klokanicu i sad kolica većinom stoje..sad bi možda i htjela biti malo dulje jer se zabavi s igračkama,al sam ja sad prelijena za tegliti to gore dolje 😂🙈

mamica1985
    03. Studeni 2018. 13:45

Mi smo na trecem katu bez lifta, konstrukcija je dolje u prizemlju jer ima valjda 100kg, a nosim malu i kosaru gore-dolje, a i to mi je sad vec pretesko ako uzmem u obzor i torbu sa svim stvarima i odem nekad u ducan, dm.. 😣😣 Najradije bi je prebacila u kisobran kolica jer idu u 0ti polozaj, ali jos mi je premala da ne gledam u nju dok je vozim i nije tako dobro zasticena kao kosari od vjetra, sunca, hladnoce, prolaznika.

hope123
    03. Studeni 2018. 15:58

Bok curke puno ste tipkale...pol sam zaboravila :D mi smo otisli malo na izlet di Ljubljane... moja curka se nece vozit u sjedalici, pa se moram ubiti da ju zabavim :/ kupil sam carape sa zvoncima i to je komedija kaj ona radi i igra se sama..
    Ena zao mi je za M...ja dobila nakon 2 mj ali mi je skroz slaba i moram vam rec da nije bila bolna.inace sam se rusila od boli...
    Ivy nadam se da bu Videku dobro :*
    Netko je pricao za nosenje i cuvanje lod drugih...mi smo imali tu fazu i evo misljm da je proslo i napokon je neki dan isla kod moje mame i svekrve...
    Tema svekrve i mame....jaooooo bolje da sutim...srecom sam na 100 km od njih pa se trudim da me ne izbace iz takta.
    Moja mala spava po 30 min svakih 1,5 h i pomirila sam se s tim jer mi ne uspjeva produzit taj san.
    Jel Ewan pomaze??? 
    Mi narucili casmatino, stize u ponedjeljak..
    Nas klokanica/mai tei spasava od nosenja kolica na 3 kat jer ionak nece biti u kosari, a niti previse u auto sjedalici. Sportski dio nam je jako skedeci pa mi je prerano da ju nutra stavim... 
    Kad str vi svoje pocele u sportski?

mamica1985
    03. Studeni 2018. 20:58

hope123

Bok curke puno ste tipkale…pol sam zaboravila :D mi smo otisli malo na izlet di Ljubljane… moja curka se nece vozit u sjedalici, pa se moram ubiti da ju zabavim :/ kupil sam carape sa zvoncima i to je komedija kaj ona radi i igra se sama..
    Ena zao mi je za M…ja dobila nakon 2 mj ali mi je skroz slaba i moram vam rec da nije bila bolna.inace sam se rusila od boli…
    Ivy nadam se da bu Videku dobro :*
    Netko je pricao za nosenje i cuvanje lod drugih…mi smo imali tu fazu i evo misljm da je proslo i napokon je neki dan isla kod moje mame i svekrve…
    Tema svekrve i mame….jaooooo bolje da sutim…srecom sam na 100 km od njih pa se trudim da me ne izbace iz takta.
    Moja mala spava po 30 min svakih 1,5 h i pomirila sam se s tim jer mi ne uspjeva produzit taj san.
    Jel Ewan pomaze???
    Mi narucili casmatino, stize u ponedjeljak..
    Nas klokanica/mai tei spasava od nosenja kolica na 3 kat jer ionak nece biti u kosari, a niti previse u auto sjedalici. Sportski dio nam je jako skedeci pa mi je prerano da ju nutra stavim…
    Kad str vi svoje pocele u sportski?

Stariju sam pocela stavljati sa 5 mjeseci, tako cu i mladju vjerojatno, presrast ce je tad taman

ivymicek
    03. Studeni 2018. 22:24

Puno ste tipkale a ja čitam al ne stignem komentirati.
    Već znate da se puno nosamo pa ni danas nije iznimka. 
    Ena M je ipak stigla 😱. Ni ja joj se ne veselim... Ali kaj franova veli bar znaš sa sa n trudna 😂.
    Ja se isto veselim prelasku u sportski dio jer se nadam da će mu biti zabavnije i da ćemo se više voziti nego nositi jer mi je pretežak.
    Hvala svima za mantranje za okeco i stvarno je već jako dobro. Još se samo sutra kapamo.
    Moj stariji je zakurio i izbio mu herpes pa ga moram podsjećat da ne dira i ne ljubi Videka. 
    Ja sam umorna i idem spavati.
    Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    03. Studeni 2018. 23:31

Veceeeer!
    Dan cak i ok, noc sa dva budjenja. Sad cu vidjet kako ce ova biti.
    Mengu sam dobila, nije mi bila vise no inace jaka.
    Rez od carskog mi je zbilja jako lijep, nije crven, tanak i ne skuzi se skoro. Jedva cekam vjezbat da se unormalim.
    Moram pogledat o kakvim podlogama pricate, bas me zainteresiralo.
    Barbara pa bravo za okrete. Moj jos nista, odguruje se nogama, dize glavu, udara igracke.
    Sportski dio koristim u nultom polozaju jer nece u kosaru nikako, a klokanicu mi je isto poceo odbijat pa nisam imala izbora. Jaje mi nije opcija za duze setnje. Cuj mene duze setnje. 
    Ami, Ewan sam kupila u  dm-u, a mozes i prek neta.
    Netko je pricao o smradu od sveki. A hebemu, nisam rekla kak je moja diftila neki dan po cesnjaku. I onda po malome. Bome sam ga izribala doma.

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    03. Studeni 2018. 23:33

Svima nam zelim prospavanu noc!
    E da, pitala sam vas za bebe, ja bi jako htjela jos jednu pa malo razmisljam o razlici u godinama i tak. I malo mi fali moj trbuh 😂

Mommy of 👦

bojana27
    03. Studeni 2018. 23:39

Njoj stalno vruce a ugasen radijator 🙈🙊 
    Netko je pitao za oziljak od carskog , ja uopce ne znam kakav mi je , trbuh ga prekriva 🤭
    Sta se Ewana ovce tice ovisi o bebi , kuminoj bebi ne pomaze nimalo :) 
    Spavanje sat vr prije podne , jedno spavanje od 3 sata i jos oko 6 jedno od 45 min-sat :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.