Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2018. 08:46

Dobro jutro 😁
    I dalje gnjusno vrijeme 😣
    Ena 😭😭 
    Nasdva meni isto iz lidla na knap, sve skoro poispada a iz mullera je super grudnjak.
    Mi smo imali ok noć, zaspao u 20:40 i probudio se sad u 8, i 2 buđenja samo za jest po noći. Ovaj put sam i ja nešto odspavala, nisam ni čula muža kad je došao hrkat u sobu.
    Barbara, a ona casmatino podloga? Ona je velika, 2m sa metar i pol ja mislim
    Idem popit kavu do kraja dok je on miran i igra se u baby gymu
    ☕☕☕☕☕
    A ručak nemam pojma šta ću. Jučer rekla svekrvi da ne treba ništa, da imam od jučer i onda zaboravila i zaledila to. Ah

6xmama
    03. Studeni 2018. 08:50

Ena,žao mi je radi vještice...jel to prva iza poroda?Moja je bila čak i podnošljiva,vidjet ćemo kak će bit sad druga.Inače isto imam prolom,3 uloška i još ode po nogama -grozno.Zato ću ja kad mi dođe papa test do svog ginića i nek on meni nekaj da,oralno...definitivno neću spiralu,ne mogu ja to,imam totalnu averziju prema tome 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    03. Studeni 2018. 09:06

Dobro jutro cure
    Mi se digli u 8! Pelenica sika pa se docepala kave i igramo se u baby gym. Planiram kupit Cosmatino podlogu za na pod umjesto tepiha! Bas mi se cine super, ima tko?
    Ena zao mi je sto ti je tak jako.. jel te boli trbuh? 
    Maglustara vani uffff... nadam se kasnije lijepom vremenu i setnji. Moram upogonit klokanicu, raspakirala ju al nisam jos probala prvo dok skuzim remenje i malo se okurazim

mamica1985
    03. Studeni 2018. 09:24

Jutro zenske! Moje curke zaspale sinoc u pol 8 i odvalile do pol 7. Beba se budila u pol 12 i u pol 5 za klopu, u pol 5 se pocela i igrati i smijati u kinderbetu, e rek'o neces, uspjela ju uspavati za pol sata.
    Sad je evo zaspala na meni prije pol sata.
    Ena - zao mi je za vjesticu.
    Kaj se djece tice, mislili smo imati troje, ali hvala ne hvala 😂😂😂😂 zarekla sam se na Merkuru pred svjedocima kad je izasla iz mene da zatvaram fabriku 😂😂😂😂😂

franovamamita
    03. Studeni 2018. 09:38

Ja isto kontam kupiti tu podlogu mozda Ce htjeti biti
    Ena ajde ima oko vještice i jedan plus bar znaš da nisi već trudna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Znoje li se vašim mališanima dlanovi i stopala? mojem baš mokra budu 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

japanka
    03. Studeni 2018. 09:40

Jutro!
    Moja evo cica i spava. 
    Gledam sve ove sto imaju neki normalan ritam i zavidim. Moja se budi svaka dva sata po noci. A ped jutro zna jos i cesce. Nadala sam se da ce biti bolje s vremenom, ali mi se ne cini da ide na bolje  valjda nece vjecno ovako. 
    Ena bas mi je zao zbog menge, meni je ovaj period bez preeeedivan jer imam dosta bolne menstruacije. Mozda se to popravi nakon poroda?? Jel ima koja takvo iskustvo? 
    Mene povremeno dole boli kao da cu dobiti ali nista. 
    Ja bi htjela jos djece ali ne bi bas ubrzo, da se psihicki oporavim od poroda 

lucy233
    03. Studeni 2018. 09:41

Dobro jutroo!
    Mi smo budni od 7...danas idemo kod prijatelja na selo cijeli dan bas se veselim. F obozava bit Vanka i obozava gledati krošnje stabala tako da ga planiram staviti u ležaljku u voćnjaku da uživa. A mama i tata će pojesti malo peke s prijateljima 😊
    Plus sta ne moram kuhati 🤣🤣

ami25
    03. Studeni 2018. 09:56

Jutro curke, Japanka i moj ti se budi jako često a negdje od oko 5 se budi svakih 45 minuta valjda si ne nacica dosta i onda bude gladan ili nesto nemam pojma,al ja sam se tako naučila mislim sto da radim,ovo kad vidim da bebe odspavaju po 4-5 sati u komadu svaka čast ne znam kako.
    Mi dobili na poklon casmatino od frendice,ona uzela sebi za maloga i nama kaže da su super,jos nam nije stigla donijet al bude ubrzo bas mi se cine fora, kaze i da su antialergijske i mekane
    Ena zao mi je za mengu,ja ne zelim jos tako je lijepo bez nje iako nosim ulozak dnevni posto imam jak zuti iscjedak
    Sta se tice djece mi smo pricali o troje oboje bi htijeli troje,al sigurno nece drugo tako brzo. Napunila 27 pa valjda imamo jos vremena. Mene vise brine posao oko toga nego ovo ostalo. Hvala bogu trudnoća za poželjet, porod ne bas al jbg prođe i zaboravis (not) al treba odgojit tu djecu a radim kod privatnika,znate svi kako to ide. Jednom je moj šef rekao da mu je jasno da zene zele djecu al zasto ih moraju imat još hahaha
    Uglavnom di se može nabavit ovčetina i da li se isplati,po svemu sta pisete mislim da bi nama dobro došla, ja mislim da cu izludit s ovom aplikacijom fena

💙Bartol💙

03. Studeni 2018. 10:21

Zasad boli podnošljivo,manje nego prije ali baš ide jako,takve su mi bile ..ha ha Franovamamita,nisam trudna 😂😂,neide to bez sexa😂😂

mateya1993
    03. Studeni 2018. 10:36

Jutro 
    Mi budni od pola 8, sad spava. Bumo vidli kak dugo.
    Noć je dobro prošla,spavanje od 21-5:30 pa cicanje i onda još spavanje do pola 8.
    Jučer je cijeli dan bila cendrava,ali uspjela je odspavat nekoliko puta. Razpizdi me kad doteglim kolica s kata dolje u dvorište i dođemo ja i mala van i onda počne tuliti,a tak je svaki put kad idemo u šetnju. Al ajde uspijem ju smiriti pa zaspi i spava po sat vremena vani.
    Kavica se pije,moj je na poslu,kod nas je isto magluština. Nadam se da ćemo popodne u šetnju ako se proljepša.
    Ena-znam kako ti je. Mene je uopće strah kad mi dođe kak bude jer također imam bolne menge i ponekad obilne. Inače mi ne fali  Mada svi vele da su manje bolne nakon poroda,ajde da i to vidimo.
    Vidim bila je tema svekrva.O tome bolje da ne pišem. Trudim se samo propuh kroz uši napravit kad filozofira. Obično mi potrefi doći dok mala zaspi pa mi sjedne na zvono i naravno beba je budna. Također me smeta kad mi dojde gore s mirisom kao da je sebe s lukom dinstala i onda mi ide blizu dijeteta.  Nisam svadljiva i x puta si jezika pregrizem a svašta bi mogla reči.
    Mame uživajte 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.