Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    02. Studeni 2018. 22:18

napolitanka55

Hahaha a ta ovca je ono pokusaj nad pokusajima. Kao i duda. Ami ima zvuk usisavaca, harfe, kise i srca. I svijetli crveno. Oke je za setnje jer mozes je zakaciti. Moj izgleda kao neki pastir s time, ali trudim se ja trudim. I dalje spava po pola sata svakih sat i po-dva. Imate kakav savjet kako, kada i da li uvoditi ritam? Rano je jel'da? Pustit cu ga pa vidjet kada se sam odluci.
    Citala sam nesto o zutici i zaboravila. Ali htjedoh reci da svaka prolongirana zutica zahtjeva daljnju obradu. Obavezno. Poznanica mi je imala ruznu pricu, ali necu o tome jer sigurna sam da nije tu ista prica, ali valja biti oprezan.
    Sise? A ja sam dojila-izdajala se 2mjeseca. Sad su prazne i bas to ena, sisulje visulje. Strija nemam, ali imam jos par kila viska. Jedva cekam ih rjesit se i uvuci se u staru robu. Od anestezije mi je jedna noga onako bas sa popucalim kapilarama. Da li je to od anestezije ili sta, ali nakon poroda se javilo.
    Ja sam jucer imala date night s muzem. E bone necu veceras jer sam kao zombi cijeli dan. E da, i grebanje isto. I mene izgrebe i sebe. A sjecam mu noktice, ali dzabe.

Mame, imate li zelju za novom bebicom?

Nakon ove trudnoće nemam više takvih poriva, za mene je rađanje gotova priča... Al ja sam ih vec i izrodila ohoho preko prosjeka 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    02. Studeni 2018. 22:51

😂😂😂 i ja se bojim da bu mi se sise objesile bas zato sam i pitala.. ne znam mozda grudnjak uspori/ pomogne. Bum ga pocela vise nosit. 
    Moja se grebe po licu non stop! Stalno nadjem nes novo a rezem nokte zaista staaalno, vald svaka 4 dana neki osjetim pa recnem ili isturpijam. Paa za poludit. 
    Htjela bi jos djece.. nemrem bas dugo cekat u ovim godinama al sad kad vidim koliko je posla uffff 😥 al ipak bi, i muz i ja.
    Nasmijale ste me s ovcetinom 😂 I ja mislim odmah na hranu.. zderanje na najjace moram se uskoro skoncentrirat  i smanjit. 
    Sto se ritma tice moja prek dana ima spavanac u setnji obicno 12-2 taj period.. a ujutro i popodne odspava po 20-30 min doma. A navece ju pokusavam vec od 7 laganini uvest u spavanje.. kupanac smanjeno svijetlo i zvuk, ne zveckam vise igrackama nego ju vise mazim i tise pjevam i to. Ugl zaspe pa se ev jos malo budi i papa al onako polusnena.

ivymicek
    02. Studeni 2018. 23:01

Ritam.. imamo ritam da nakon što se probudi može biti budan cca 2-3 sata. Uspavljujemo se i onda opet nanovo.
    Moj se isto grebe i mene i sebe .Baš sam pred spavanje skužila koliko me grebe ali sam odlučila sutra rezati jer mi se razdrečao a da sam mu rezala nokte bilo bi samo gore.
    Ja bih možda htjela još jedno (kad je dobar imkad ga ne nosam cijeli dan) ali onda podemoni i kažem si nema šanse... Preumorna sam za još jednu bebu 😂.
    Noćica curkice i bebice ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    03. Studeni 2018. 06:36

Budilica Anastazia i subotom zvoni u 6.20 😴😴😴
    Jutro svima,nadam se da vi još spavate 😘

franovamamita
    03. Studeni 2018. 06:57

Jutro 
    i mi smo oko pol 7 se probudili mogla bih jos...jooooj😋

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    03. Studeni 2018. 07:19

Jutreko. Mi spavali ok. Ja se zbudila sad on još spava 😱. Pijem kavu.
    Imam upalu mišića jer sam fa jučer nosala...

Žao mi za loše noći. Pharma i franova držte se!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    03. Studeni 2018. 07:41

Jutro!
    I moja je tempirana na pol 7-7 .Pojela i sad opet spava.
    Ivy,evo pijem sa tobom kavu virtualno ...kad ju srknem krećem odma na kuhanje.Danas ću sarmu,a to znači i za sutra riješen ručak .
    Jučer je padalo ko bedasto al ja sam svejedno morala tutnut šeficu u klokanicu i otić u šetnju jer je ona nemoguća ak ne odemo van.Prekjučer nismo išli,zbog kiše-masirala nas je sve cijeli dan,spavala skoro niš,cedrava katastrofa nekaj.I ja fino jučer veliki kišobran i ajmo.Bile oko sat vremena,noge mi skroz mokre bile,ona fino zaspala odmah kak smo izašle i poslije još odspavala 2 sata u komadu.A inače ak ne odemo niš od spavanja cijeli dan.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    03. Studeni 2018. 08:25

ajme saaaarma! 😭😭😭😭😭 bec osjetim da mirisi!
    nasa budilica zvrcala u 5.50 i sad eo vec spava.
    jucer je skuzio kako se okrenut sa ledja na stomak i odma probao i obratno i ide i sad je sav bitan! nemam ga vise gdje ostavit. farma omalila😂 morat cemo nest sire kupit.
    ja svoju ☕ skrnila i mislim da cu skuhat i drugu turu!
    e da, dobro jutro! 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

nasdva
    03. Studeni 2018. 08:26

Dobro jutro, čitam redovito ali nisam bila za pisanje.
    Uglavnom budni smo max 1,5-2h, ujutro jedan kratki spavanac, pa dugi u marami, pa dugi uz stalno buđenje, i još 2 kratka. Upravo odrađuje prvi spavanac. Kod nas jako magla mislim da ništa od jutarnje šetnje. Ja nosim i grudnjak iz mullera i potkošulje iz h&m i lidla stalno i dan i noć. Grudnjak iz lidla mi je koma plitak mi je i stalno mi ispadaju van.
    I M se grebe i mene čupa toliko da razmišljam da si napravim undercut.
    Ako koju zanima od 7-10.11. u Solidumu Orbico ima rasprodaju igračaka.
    Šefica budna 😘

03. Studeni 2018. 08:28

Jutro mamice. Ja neznam kaj je ovom malom ali cijelu noć natezanje sisa,zaspi,ja se odmakne i eto ti ga opet😣..niš nisam spavala opet i još me dočeka krvavi suprise jutros,stigla vještica u svom stilu,poplava☹️.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.