Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    02. Studeni 2018. 16:58

Kod nas ni dan ništa bolji,evo sad napokon spava sat i pol,al sam joj jednom dala cickati da nastavi spavati i još jednom nosala dok nije prestala plakati i zaspala..tako da ja skoro ništa nisam odspavala..prije tog sva spavanja po 5-10 min,ako ju budnu stavim bilo kud cendra,na kraju je bila u klokanici sa bar uspijem ručak dovrsiti,malo pospremiti i usisati..
    Grudnjak u početku nisam nosila jer mi je smetao,sad ga nosim i to ove iz Mullera,super su mi..obješenecice,eh da..i to jedna više od druge 😕 zato sam i počela obavezno nositi grudnjak da im bar on bude potpora..jastučiće trebam jedino kad bas dojim,na drugoj cici počne curiti..inače ne..toliko često jede da nemaju potrebe prazniti se same 😂😂😂
    A se zasad da svima čuvati,vidjet ćemo dokad hahah nadam se čim dulje 🙈
    Napolitanka mislim da i mene ovčetina više uspava nego nju 😂😂😂 iako,čini mi se da je nama korisna kad već spava pa se počne meskoljiti i buditi a da nije zbog hranjenja..uključim ovcu i većinom uspije zaspati sama dalje 

ami25
    02. Studeni 2018. 18:36

Cure sta je s tom ovcom? Moj se naucio na fen na mobu, da ga presaltam na ovcu!? Nekad ga vozim po vani a mob mi zuji u košari ne moram vam govorit kako me ljudi po cesti gledaju al bas mu nekad treba da ga uspava

💙Bartol💙

02. Studeni 2018. 19:31

Čitam ja ovčetina pa ovčetina pa ovčetina. I razmišljam, pa nije nitko rekao da to radi za ručak 😂😂 dok ja povežem da pričate o plišanoj ovci koja svira.
    Ne znam za obješenost, možda. A strija po njima nema, osim par jedva vidljivih koje su još od prije. 

ivymicek
    02. Studeni 2018. 19:39

Cokica

Čitam ja ovčetina pa ovčetina pa ovčetina. I razmišljam, pa nije nitko rekao da to radi za ručak 😂😂 dok ja povežem da pričate o plišanoj ovci koja svira.
    Ne znam za obješenost, možda. A strija po njima nema, osim par jedva vidljivih koje su još od prije.

I ja razmišljala o  ovčetini a ne o evanu i zaključila da mi se jede janjetina... Uf 😂.
    Ne pitajte me kakve su mi coce nakom treće bebe 😂..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    02. Studeni 2018. 19:56

Vidim prica se o visuljcima raznim😂... Cice mi ne vise jer em nisam dojila nijedno posebno em su dvojka pa se nema kaj obesiti 🤣. 
    Al zato kože na trbuhuuuuu, ajajaj-za par torbi napravit 😂, a strija 😵... Bolje da ne pricam. A na nogama prosirenih kapilara, grozota i po jedna prosirena vena na jednoj i drugoj nozi. Do ove trudnoce je bila samo jedna, sad je s njom iskocila jos jedna. 
    Jel se vase bebice izgrebu? Ja svojoj stalno rezem nokte i svejedno išara cijeli reljef po licu 😑. A zao mi bebi stavljat one rukavice, pogotovo sad kad je otkrila da se ruke mogu i zvakat 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

02. Studeni 2018. 20:10

I moje sisulje postaju visulje😂😂,trbuh i nije strašan,nisam strije dobila al imam špekeca dosta😂. Ovčetina😂😂,ja ju nemam al imamo peseka sa svjetlom na trbuhu koji svira i super nam je, Twinkle twinkle litle star po cijeli dan😂😂. Eto moj mali veliki sinčić se uspavao na sisi,muž otišao u drugu sobu spavati jer veli da sam preživčana po noći 😂😂(iako veli s pravom) i da nema smisla da nas budi. Nek nam svima bude mirna i prospavana noć😘🤗😍

02. Studeni 2018. 20:12

6xmama

Vidim prica se o visuljcima raznim😂… Cice mi ne vise jer em nisam dojila nijedno posebno em su dvojka pa se nema kaj obesiti 🤣.
    Al zato kože na trbuhuuuuu, ajajaj-za par torbi napravit 😂, a strija 😵… Bolje da ne pricam. A na nogama prosirenih kapilara, grozota i po jedna prosirena vena na jednoj i drugoj nozi. Do ove trudnoce je bila samo jedna, sad je s njom iskocila jos jedna.
    Jel se vase bebice izgrebu? Ja svojoj stalno rezem nokte i svejedno išara cijeli reljef po licu 😑. A zao mi bebi stavljat one rukavice, pogotovo sad kad je otkrila da se ruke mogu i zvakat 😂

Zaboravila iskomentirati..i Mihael se sav izgrebe po licu,taman mu prošla krastica na nosu i onda se ogrebe kod oka..

Napolitankica🍪
    02. Studeni 2018. 20:59

Hahaha a ta ovca je ono pokusaj nad pokusajima. Kao i duda. Ami ima zvuk usisavaca, harfe, kise i srca.  I svijetli crveno. Oke je za setnje jer mozes je zakaciti. Moj izgleda kao neki pastir s time, ali trudim se ja trudim. I dalje spava po pola sata svakih sat i po-dva. Imate kakav savjet kako, kada i da li uvoditi ritam? Rano je jel'da? Pustit cu ga pa vidjet kada se sam odluci.
    Citala sam nesto o zutici i zaboravila. Ali htjedoh reci da svaka prolongirana zutica zahtjeva daljnju obradu. Obavezno. Poznanica mi je imala ruznu pricu, ali necu o tome jer sigurna sam da nije tu ista prica, ali valja biti oprezan.
    Sise? A ja sam dojila-izdajala se 2mjeseca. Sad su prazne i bas to ena, sisulje visulje. Strija nemam, ali imam jos par kila viska. Jedva cekam ih rjesit se i uvuci se u staru robu. Od anestezije mi je jedna noga onako bas sa popucalim kapilarama. Da li je to od anestezije ili sta, ali nakon poroda se javilo.
    Ja sam jucer imala date night s muzem. E bone necu veceras jer sam kao zombi cijeli dan. E da, i grebanje isto. I mene izgrebe i sebe. A sjecam mu noktice, ali dzabe.

Mame, imate li zelju za novom bebicom?

Mommy of 👦

pharmamma
    02. Studeni 2018. 21:27

Evo i Anastazia zaspala,nadam se sad na dulje od pol sata jer je danas na vi sa spavanjem..jurim pod tuš i oprati kosu
    Ona se uspjela sva izgrebati jer spava s rukom preko lica,a kad hoće zaspati na cici prolazi si rukom od tjemena il uha preko cijelog lica..slično i kad se budi..
    Napolitanka mi nismo uvodili nikakav ritam,sama si je napravila neki..oni su još mali i mogu biti budni tih sat i pol,dva i onda im treba malo odmora..eventualno možeš probati za jedan spavanac dežurati pa ponovno uspavati čim se krene budit,možda se navikne da jednom dulje odspava..a nova bebica..hmm možda za koju god

Majda23
    02. Studeni 2018. 21:40

Muke po m, svekrvama i mamama 😂 sisulje visulje 😂😂 imam grudnjak iz lidla koji mi je odličan i zao mi je sto imam jedan. Ne mogu bez grudnjaka, nisu velike ali kad krenu skakati i bjezati 😥 a tek strije 😧probala sam nocu bez njega ali mi uvijek bude mokra majica iako nosim blaznice. Grebe se kao i Anastazia, krene od potiljka pa do nosa. Imali smo problem s kakanjem, tj nismo kakali, a ovaj tjedan vec 4x 😱 nez jel do toga sto ga vise forsiram na stomaku i vise vjezbamo. Sto se tice jos jedne bebe, nisam spremna 😂 Matija spava vec 2 sata ali ga nesta pati pa se stalno meskolji i budi, bit ce ovo vesela noc. Drage moje laku noc, naspavajte se 😘😘

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.