Jutro mamice 😘. Puno ste natipkale,nije me bilo jučer i sad naravno da nisam popamtila ko je kaj napisao😂 al pročitala sam. Super za dobre preglede kukića,prihvaćene dude i sretna 4 mjeseca😍🤗😘. Barbara razjebo mali imanje😂😂😂. Mi se i dalje borimo s starim boljkama pa da se ne ponavljam... Ivymicek nadam se da ne boli glava😲🤞. E da,probali Nuk dudu..ode 40kn u PM😂😂..Naručila sam neku
pa vam javim kad dođe da ni nju neće😂😂. Pusa svima,odoh jesti dok još spava,uspavljivali se skoro 2 sata,ode mi kičma od nosanja al ima nešto i pozitivno u tome,skinula sveukupno 16kg😂😂.
Ena hahhahaha 😂😂😂to je ono potres, susjed lupa, pas laje spavanje, mama sjela jest popit kavu plač, al doslovno je tako!
Franova ti sada vise pada nego inace ili bas isto od poroda!? Jer meni na jesen je svake godine uzas, kazu da je to normalno pada sve pada kosa😂al strasno nesto, toliko dlaka po podu da mi dođe osisat se na kratko. Mrzim vidjet te dlake na podu pa samo metem čistim
💙Bartol💙
Oooo puno ste mi natipkale 😊😊
Nasdva sretna 4mj 🎉
Glavobolje iš iš
Balončići od sline i dudlanje prstiju,sake,moje ruke i kod nas..sve može osim dude..mislim da odustajem od duda na neko vrijeme,neće ju od rodilišta i samo ću na kraju pobacati novce..a za ova pakiranja duda,mislim da je nuk prestao proizvoditi pakiranja s jednom dudom i sad ima samo sa 2..bar je tako sa silikonskom pa moguće da i lateks..možda ste onda jedna kupila staro,a druga novo pakiranje
Otpadanje kose..meni je počela ispadati već nakon mj dana,ali mislim nakon 3-4 mj krene ono jače ispadanje i sve me strah tog..i bez rog mi je kosa tanka i nema je bas puno 😩
Vidim,Sebijeve igračke neke dugo preživljavati u komadu 😂😂
Koliko vremena provodite u šetnjama sad kad je zahladilo?
Hahahaa brend je nuk dude. Ma ja odustala od toga, nece i nece, bubnjice ce mi probusit pa sta sad.
I meni otpada kosa uzasno. Navodni farmasi ima neki sampon od cesnjaka protiv otpadanja. Ako ima koja neki drugi prijedlog sveeee uvazavam ssmo pisite.
Mommy of 👦
Ja cu jos probat te lateks dude i onda odustajem. Strah me samo posto odbija i bocicu kak ce ga moja mama sutra nahranit izdojenim dok bu ga cuvala xD morat ce na spricu u krajnjem slucaju... 😖
A kosa, to mi je nedavno krenulo otpadat uuuuzasno, pretpostavljam da je to postporodajno plus jesen. Dlaka svuda!
Prvo potvrđujem pravilo mama skuha kavu (čeka me u dnevnom) beba se probudi (upravo dojim). Kaj se tiče dude da janimam nukovu samo jednu dudu bila na akciji pa je uzela.
Ena kužim te za nosanje skroz na skroz meni jučer natašte bile moje predtrudničke kile na vagi al sam se onda najela 😂. Noge i rukw mw bole.
Vrtička grupa moje Nine jw išla u šumu pa su išli i roditelji, nadisala se svježeg zraka pa je glava malo bolje iako žudi za kavom i snom (Nas dva 😘).
Nas dva i čestitke na puuna 4 mjeseca 🎉🎉🎉.
Barbara on će biti pravi maher nije ni čudo da je jedino mogao zaspati u deki tiskalici kad je tako aktivan.
Pharma kako se šećemo ako puše i ne baš puno jer je on okrenut od mene pa mu smeta. Ali sam ja svojima kupila obe šalove što mogu oreko noseka pa da bar ne udišu hladni zrak.
Eh da Ena i ja ću naručiti tak cijelu lateks dudu ili od chicca ili ću vidjeti tu tvoju i onda odustajem.
Onda se veselim mimijumi bočici i nadam da će je prihvatiti.
Ostalo sam pozqbila. Idem se probati iskrati iz kreveta i popiti kavu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da i kosa gtozno nešto što ispada a isto imam tanku i slabu kosu .valjda nebum sad očelavila baš sa trećim 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobar dan ekipa!
Moja mala napokon sinoć spavala kako treba! Jedino se u 6 razbudila i držala nešto što je zvučalo kao revolucionarni politički govori Glasno i uzbuđeno i nema stajanja
I meni strašno opada kosa, ne smijem se češljati isto tako je ima po svakuda, fuj!
Ivy ja sinoć čula na prognozi da je loša biometeorološka prognoza i da će boliti glava one koji su na to osjetljivi tako da te valjda krenulo od toga. Mene ne boli za sad iako sam isto tako osjetljiva na vremenske prilike
Uff kosa. Meni isto užasno pada, a i inače imam tanku beživotnu nikakvu i malo je imam. Jučer je baš mm odčepljivao kadu iako stavljam onu zaštitu.
Mi bili kod pedijatrice, danas imamo 2 mjeseca, 5670g i 59 cm. Kaže pedijatrica da je zadovoljna. Pikica prošla malo uz plač, al je odmah zaspao u autu. I sad se igra, dobar je. Stavila sam mu odmah oblog.
Sve me strah te glavobolje, a najavljuju tjedan dana kišu 😣
A što se tiče kila, isto sam na svojoj predtrudničkoj kilaži.
A sad odoh još jednu kavu kuhat, danas mi je mama na ispomoći 😁
A da, Sebastijan vražičak mali 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji