Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    26. Listopad 2018. 06:32

napolitanka55

Cokica dat ce ti pedi receptic di je napisano sta trazis. I ja sam svog cijepila za rotu.
    Anchyca ima u mulleru. Ukoliko ne nađes, mogu ti dati svoje. Dvije dolaze u paketu, jednu je samo probao i izbacio van. Druga je nekoristena u kutijici.
    Najavljuju kisu od sutra, ja bih ljeto opet. Svima nam zelim podnosljivu noc ❤

Neću kišu.. hoću "hladnjikavo" ali sunčano... No hajde vidjet ćemo.
    Ja sam očito kupila krive dude... Moja je samo jedna i ne želi je 😂. Idem još po dudu od kaučuka... To mi je zadnja 😂.
    Mi ok spavali ali budenje malo prije 6.. kakalo mu se. 
    Popila kavu i sad čekam da se ostatak probudi. Najavljuje mi se glava da će možda boliti.
    Btw dobro jutro mamike i bebike 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    26. Listopad 2018. 07:06

Jutro, Marta je bila budna od 4:15-6, L se probudio u 6:40, ona u 6:55 već se gledaju crtići a ja bi spavala. Morala sam na wc od 4 i nešto a bila me frka ostavit ih same gore kad je M konačno zaspala. Sad još sjedim na wc ko da imam 100 l urina 😀

ami25
    26. Listopad 2018. 07:26

Jutro mamite vidim veselo od raaanog jutra😁 ivy glavobolja iššš!!! Moj malac je počeo toliko slinit i radi balončiće s ustima cijelo vrijeme, to traje vec tj dana sigurno i samo se povecava, ne prolazi. Je to normalno? I oce dudu stalno ako nedam trpa sakicu u usta ili cucla prste. 

💙Bartol💙

26. Listopad 2018. 08:27

Jutroo
    Joj Ivy valjda neće glava zezat. 
    Nasdva, ja bi isto još spavala, pogotovo kad je ovako kenjkavo neko vrijeme, samo čekam da kiša padne. 
    Ami, moj identično tako. Al on i ispljune dudu i ubaci cijelu ruku. Čak mu je i moj prst nekad bolji od dude. 
    Ja budna jer moj pametan muž me dignuo i da nas spremim jer idemo pedijatru i da dam djetetu jest. Ja mu govorim da ima još vremena, al ne. I on nabija po sobi i naravno da se mali probudio. Pojeo 3 min, isprdio se i zaspao natrag. Al ja na nogama. A tek oko 10 idemo jer idemo prvo do mojih pa onda kod pedijatra. I sad mi je sve poremetio i živčana sam.

Napolitankica🍪
    26. Listopad 2018. 08:31

Jutro! 
    Ostati s bebom.u krevetu ili ici piti kavu pitanje je sad. Vjrv u krevetu jer upalit ce mu se senzor cim osjeti miris 😂
    Kod nas magla. Nista od setnjica, ma koliko got me one izludile koji put 😂
    Ivy-mozda ja imam krive dude, boooo😰 I give up!
    Nasdva- ima jedna glede 100l urina- ima dana kada ni je para iz perilice suđa kao spa tretman 😂

Mommy of 👦

• anchyca
    26. Listopad 2018. 08:36

napolitanka55 i Ivy, pa koja ima koju marku duda?  Možda da uzmem oboje, pa vidim dal će i one završit lansirane pol metra!!
    napolitanka55, probaj se izvuć, evo ja upravo šmugnula i uspjela pojest doručak i natipkat ovo, inače namiriši ak jedem i oooooodmah buđenje/suze/štovećne

26. Listopad 2018. 08:42

Nasdva čestitke na 4 mjeseca 🎉🎉 sad vidim na tickeru
    A što se duda tiče, a one neke nove Bibs dude? Izbacuje mi ih stalno na instagramu
    Mi imamo Twistshake i prihvatio je od prvog dana. I dobili smo na poklon onu neku Elodie Details i isto je oće

franovamamita
    26. Listopad 2018. 09:12

Dan 
    Ivy ma taman tako oko 22:30 se valjda onesvijestila na krevet 😂
    Nadam se da Ce ti kava pomoci i da nece glava zezazz😘
    Ami potpuno normalno,i moj tako 😘
    Nasdva vjerujem da ti se spava i da te ih bilo strah ostaviti..a Marti sretna 4mjeseca 😘
    Cure otpada li i vama kosa? Ovo vise nije normalno po cijeloj kuci i gdje god samo moja kosa...sada ju prala i cesljsla a ono punaaaaa cetka...uzas

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    26. Listopad 2018. 10:41

dobaaaar daaan (ko je gledao Audiciju nek cita kako Ćutuk pozdravlja Profesora😂)
    nasdva cestitke na 4 puna 🌙😁
    Ivy sta glava kaze? Se odlucila ce bolit! Steraj ju odma..tamo!
    Sve be onke izgleda sline i pusu baloncice 😄 Zubani mali!
    Cokice sretno kod pedi!
    A ovako nas zvrk radi na farmi! Btw
    noge su mu bile na ovim zecevima, okrenut prema radijatoru! Razjeba mali imanje🤣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

hope123
    26. Listopad 2018. 11:06

baarbaraa29

dobaaaar daaan (ko je gledao Audiciju nek cita kako Ćutuk pozdravlja Profesora😂)
    nasdva cestitke na 4 puna 🌙😁
    Ivy sta glava kaze? Se odlucila ce bolit! Steraj ju odma..tamo!
    Sve be onke izgleda sline i pusu baloncice 😄 Zubani mali!
    Cokice sretno kod pedi!
    A ovako nas zvrk radi na farmi! Btw
    noge su mu bile na ovim zecevima, okrenut prema radijatoru! Razjeba mali imanje🤣

Hahaha Barbara predobar je :) komedija :)😄😄
    Ivy sretan rockas Luki sa zakasnjenjem :) i nadam se da glava nece bolit !!!🤞🤞🤞🤞🎂🎂
    Nasdva sretna 4 mjeseca 🎉🎉🎉
    Franova meni isto pada kosa uzas :/ jos me i mala cupa kad dohvti pa ima pune sake..
    Kaj se tice duda, moja je do prije par dana cuclala palac a sad svi prsti redom, a duda je odavno out.
    Jednu noc je super, a jednu koma...ovu noc svaka 2 sata..me znam di je nestalo moje dijete koje se 1-2 budi u 12 sati :(((
    Kriz dan bas slabo jede jer mi na cici zuji okolo i digne se u sjedecu poziciju...pocela sam izdajat i dat cu joj bocu..Ivy mi imamo Mimijumi i prihvatila ju je super.
    E da, jedna mama je bila jednom davno objavila super clanak sa skokovima u razvoju i razvojem djeteta po tjednima, bio je na engleskom, a ja izgubila...ima mozda koja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.