BabyBlue, super za kukiće 🙂
Pitanjce za vas koje ste već prošle cijepljenja. Ono nešto za rota virus šta se kupi u ljekarni, koliko to košta? Da znam pripremit novčiće za sutra. I šta da kažem u ljekarni, dajte mi ono za rotu? 😂 Hvala 😁
Vi koje ste kupile - gdje ste našle dude od latexa 0-6mj? Tražila sam svuda - dm, muller, ljekarne, nitko nema. Kažu mi da se više ne proizvode....
Ivy cak mi je i ok spavala sat vremena s njim popodne 🙂
Babyblue super za kukice 😘
Cokica pa ja bih tako trazila skuziti Ce teta u ljekarni 🤣
Joj ovi kratki dani me ubijaju,isli u setnju prijepodne i sada malo oko 5 i u 6 vec se zamraci....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Rotarix se zove cjepivo,a za cijenu idem zamoliti kolegicu da mi provjeri 😁
Večer curke!
Pricalo se o dojenju na zahtjev, mislim meni su te stvari jedi svako tri sata glupost. Pa beba nekad vise spava nekad se vise igra, nekad zaspe na sisi pa manje pojede pa ću ja sad pola sata drzat ga gladnog jer nije jos proslo pola sata. A i ako mu treba samo za utjehu, pa neka ga, jos je mali i necu ga pustiti da place...
Svaka cast doduse vama šta morate paziti što jedete...ja sam izbacila mlijeko i bananu i teško mi je i to.
Babyblue super za kukiće 😊
Franova, i ja tugujem za vecernjim šetnjama,još sad kad se sat pomakne...
U nas su počele masline, F je danas ubrao ih sam par. Doduše, pokušavao ih je stavit u usta umjesto u kanticu 😃😃
Lucy super za berbu a i za mališu.nprvo u usta na test a onda dalje 😂.
Franova neka si iti malo odmorila.. jel spavaš il guštaš?
Moj Vid je koma danas il spava il vrišti ako se nastavi k sutra idem pedi da ga pregleda...
Zaspao napokon pa idem i ja noćica 😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cokica dat ce ti pedi receptic di je napisano sta trazis. I ja sam svog cijepila za rotu.
Anchyca ima u mulleru. Ukoliko ne nađes, mogu ti dati svoje. Dvije dolaze u paketu, jednu je samo probao i izbacio van. Druga je nekoristena u kutijici.
Najavljuju kisu od sutra, ja bih ljeto opet. Svima nam zelim podnosljivu noc ❤
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji