Barbara plačeeeemmm, ova fatamorgana i mekić,slažem se, e BTW cure meni je pedica srala da ga ne mogu toliko drzat na ciki,nego da ga uobročim,svaka 2 h po 20 min i to je to,nema stavise cicat al ja vidim da on uvijek prihvati ako je njurgi,nemam pojma sta mislit, mozda malo previse nudim,al uvijek se umiri na ciki.. Da i to dojenje bas iscrpi,ja znam da je to divno krasno bliskost,al imam frendice kojima su klinci na adu od rođenja,pa ta djeca imaju takav red, zna se kad je hranjenje kupanje spavanje svaki dan u isto vrijeme, ona ima vremena za sve kad zaspu oko 20,a s ovim mojim na cici nikad ne znas,dal spava u 8,9,10 ponoć,budi se kad se budi, ehhh ima sve prednosti i nedostatke. Mislim da djeca na adu prije steknu reda i nauče se na druge osobe tate,bake koji ih mogu također nahranit. I ja sma jedna od onih koja je rekla cica do 6 mjeseci, bas me zanima kako ce to ic,vjerojatno ce cicat do 18te kako je krenulo.
LUKAAAA sretan roćkas!!!
6xmama Beata vec 2 mj,ajmeee ko da je jucer bilo čekamo da doguramo do novog milestona od 30 tjedana
💙Bartol💙
Ami samo ti doji na zahtjev,meni se to čini logičnije..A je u početku cicala po 45min-sat vremena..kako raste,sad je već cickanje 15-tak min..mislim da bi moja provela pola dana plačući i gladna da sam ju pokušavala tako hraniti 🤔
Ajme koliko postova a tek je 10
Evo moja sokolica spava na meni. I sinoć me žvakarila pola noći. Počinjem se pitati da joj nije malo mlijeka?? A nemam vagu doma da provjerim koliko ima kg.
Evo dok sam pisala post ona se probudila i morala samje prikačiti na siku pa opet ide prema spavanju.
Ivy svaka čast na volji za dojenjem s obziromna osjetljivost na tvoju prehranu, ja jela grah 2x, ali necu vise, mislim da je prdila vise od toga iako sam stvarno malo pojela.
Barbara komedijaš 😂
Zelim vam svima super dan 😊
Ami samo ti doji na zahtjev,meni se to čini logičnije..A je u početku cicala po 45min-sat vremena..kako raste,sad je već cickanje 15-tak min..mislim da bi moja provela pola dana plačući i gladna da sam ju pokušavala tako hraniti 🤔
Potpuno se slazem... ista stvar kod mene. Ne kuzim sta pedica to govori pa bar danas je popularno i promicano dojenje na zahtjev
PS i ja si mislim kako imaju vise reda ovi na ad, ali valjda ima neke vece koristi od dojenja pa se nadam da ce se isplatiti 😄
Barbara carice
Ivy sretan rođendan Luki, i znam kako ti ja ako pojedeđ nešto što imalo napuhava M poludi od prdenja i grčeva. Samo srećom njoj ne smeta slatko pa me to spašava. A ubila bi za neko varivo, za povrće općenito. Ne smeta joj mrkav, kuhani krumpir i cikla.
Ništa mlječno ne smijem ni vidjet a ne pojest čak ni pire.
Ami i moja je na početku tako stalno visila na sisi, sad jede jede svaka 3 h, a složila si je tako da u 7 mora bit na stoliću za prematanje
Barbara carice
Ivy sretan rođendan Luki, i znam kako ti ja ako pojedeđ nešto što imalo napuhava M poludi od prdenja i grčeva. Samo srećom njoj ne smeta slatko pa me to spašava. A ubila bi za neko varivo, za povrće općenito. Ne smeta joj mrkav, kuhani krumpir i cikla.
Ništa mlječno ne smijem ni vidjet a ne pojest čak ni pire.
Ami i moja je na početku tako stalno visila na sisi, sad jede jede svaka 3 h, a složila si je tako da u 7 mora bit na stoliću za prematanje
Jooj ja bih ubila za bilo kakav oblik hrane sa povrćem 😂. Kad smo na nekom druženju samo pričam što ću jest 😂. Ha ha ha za prematanje u 7...
Kupila sam si i mlijko bez laktoze jer su mi ova biljna prevodena a pijem mlijeko samo u kavi. Dakle mi se treći put uspavljujemo... Ali kratka su nam spavanja pa ćemo vidjeti hoću li si probat skuhat ručak. Danas bulgur 😂 (navodno je dobar za probavu).
Ami i ja se slažem s dojenjem na zahtjev.. smanjit će se vrijeme podoja. Ja kad prije vremena izvadim ciku odmah je traži nazad.
Japanka nazovi patronažnu da ti dode s vagom pa provjeri. Ali ako te tješi i Vid zna tako i puno puta sam se i ja pitala isto ali vidim po njemu da napreduje i stvarno mi je već i težak.
Franova kak se držiš?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sad tek vidim da je roman kojeg sam prije pisala netragom nestao 😂😂
Barbara hahaha fatamorgana..takva bi i meni dobro došla 😂
Cure svaka čast zbog prehrane,ne znam dal bi to mogla..meni teško pada da zelenu salatu i banane ne smijem 🙈
Da se pohvalim,mi na kraju odspavale do pola 10 😁 kasnije ju ubacila u klokanicu da skoknem do mesnice u zgradi do,frajerica do doma već spava 😂 tak da sad secemo vani i ona spava..vani je sunčano,ali povremeno bas hladni vjetar zapuše
Boj curke.. Mi obavili kukiće, hvala Bogu sve je super...🙏🤗 A on je bio tak dobar, čak se smijao dok ga je doktor pregledavao, a mene bilo frka da ne krene urlati kak inače zna kad ga se skida. 😂😂
Ivy, sretan rođendan velikom dječaku..sve najljepše mu želimo 🎂🎉🎊😘😘
Što se dojenja tiče..gledam za taj komentar od 20 min 😂😂😂 wtf..mislim da je to kod nas nemoguća misija..😂😂
6xmama prekrasna djevojčica, predivan mali smješko 😍😍
Ostalo stvarno nisam zapamtila.. pa vam šaljem puse 😘😘
Želimo vam lijep dan☕😘🌞
Boj curke.. Mi obavili kukiće, hvala Bogu sve je super…🙏🤗 A on je bio tak dobar, čak se smijao dok ga je doktor pregledavao, a mene bilo frka da ne krene urlati kak inače zna kad ga se skida. 😂😂
Ivy, sretan rođendan velikom dječaku..sve najljepše mu želimo 🎂🎉🎊😘😘
Što se dojenja tiče..gledam za taj komentar od 20 min 😂😂😂 wtf..mislim da je to kod nas nemoguća misija..😂😂
6xmamaprekrasna djevojčica, predivan mali smješko 😍😍
Ostalo stvarno nisam zapamtila.. pa vam šaljem puse 😘😘
Želimo vam lijep dan☕😘🌞
Bravooo!!!! Neka je sve dobro!
I vama lijep dan danas 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji