Jutro curke!
Ivy,sretan roćkas Luki,nek bude veseo,zdrav i razigran i dalje !A kaj se dizanja tiče,tak su i moji bili kad su bili manji-ak je bilo nekaj uzbudljivo tipa roćkas,sv.Nikola i sl,to nije spalo cijelu noć kak spada
.
Jučer navečer sam te se sjetila,šefica je bila eeeextra cendrava-nit se nosit,nit leć,nit igrat se-niš nije pomagalo...al posle je normalno zaspala,bumo vidli kad se zbudi zaozbač jel bu i dalje takva,il je jučer bila samo uvrijeđena zbog pikanja...
Mi jučer dobili datum za krštenje-9.12.,nedjeljna misa u 11 h ...vidim da vas puno ima ovu subotu krštenje-sretno svima sa pripremama!
Odo izmislit ručak neki
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro, budni od pola 6, idemo ortopedu pa nas muz vozio baki posto on mora raditi, bebo tek sad zaspao, bar da odspava 2 h da ne place. Iscrpljena sam, ali koliko god bila umorna ne mogu spavati preko dana. Navecer zaspe oko 8 a ja do 11 h zujim po kuci. Tako da zavidim vama koje mozete rano zaspati 😕
Sretan rodendan velikome decku, imam i ja bratica njegovih godina pa znam kako je, sta god vidi na tv-u to bi za rođendan hahahah
Sto se tice dojenja, velikaaa zrtva, a u drugu ruku si mislim trudit cu se pa dokle ide. Bitno da su bebe sretne i zadovoljne. Malo me to koci zbog polaganja vozackog, ostao mi samo ispit voznje, mogu se izdojiti u bocicu ali se ne bi mogla opustiti, nema tih para 😂 dns ne pravimo rucak, baba ce hihi jedino sto cu morati nesta bezinski za večeru napraviti 😵
04.07. Matija 💜
Ivy sretan rodendan malcu!! 🎂💙
Napolitanka kuzim da ti je zao jer dojenje zaista je lijepo. Jos kad ga vidis kak se toj sisi veseli kao ne znam ni ja cemu, ali kuzim i Ivy iako sam ja iskreno minimalno pazila sta cu jest. U petak cak graha jela.
Ali zbilja se nekad osjecam kao taoc. Evo zadnja 2 dana po 45min sisa i kunja. I kak ga maknut? A i znas kako kazu sika ima je sve. Znaci valjda kad ju vidi kao da mu se u pustinji prikazala fatamorgana u kojoj je i McDonalds i restoran sa 3 Michelinove zvijezdice i najdraza igracka i najmeksi jastuk.... tako da, sve ima svoje! I hajde s drugim ces uspjet 🤗😚
Nego, jel tko primjetio promjenu na svojima nakon cjepljenja? S je bio prvo neki mlitav, a sad zadnjih dana stvarno zivcan da na trenutke uopce ne znam kako mu udovoljit pa mi cak i cjepivo palo na pamet!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ivy - sretan rodjendan velikom decku! 🎂
Nama noc bila ok, zaspala u pol 8, u 2h budjenje za klopu i onda u pol 7. Malo bila budna i sad opet zaspala oko 8:15.
I ja isto iza 22h ne mogu izdrzati vise, ako je super film, tjeram se da gledam da se bar malo druzim s muzem.
Napolitanka kuzim da ti je zao jer dojenje zaista je lijepo. Jos kad ga vidis kak se toj sisi veseli kao ne znam ni ja cemu, ali kuzim i Ivy iako sam ja iskreno minimalno pazila sta cu jest. U petak cak graha jela.
Ali zbilja se nekad osjecam kao taoc. Evo zadnja 2 dana po 45min sisa i kunja. I kak ga maknut? A i znas kako kazu sika ima je sve. Znaci valjda kad ju vidi kao da mu se u pustinji prikazala fatamorgana u kojoj je i McDonalds i restoran sa 3 Michelinove zvijezdice i najdraza igracka i najmeksi jastuk…. tako da, sve ima svoje! I hajde s drugim ces uspjet 🤗😚
Nego, jel tko primjetio promjenu na svojima nakon cjepljenja? S je bio prvo neki mlitav, a sad zadnjih dana stvarno zivcan da na trenutke uopce ne znam kako mu udovoljit pa mi cak i cjepivo palo na pamet!
Moja je taj dan bila isto uspavana, a iduca dva dana cendrava.
Jutro curke 😃
Luka sretan rođendan 🎂🎂
Franova, ja isto ne znam kako izdržiš ja iza 10 uopće ne funkcioniram.
Nama napokon odlična noć!! Zaspao u 9:30, sisanje u 4:30 i 6:30 i još spava 😃 šteta samo šta dragi radi ujutro, mogli smo lijepo iskoristit jutro.
Vanka je takvo vrijeme da ne znam kako ga oblačiti za šetnju..na suncu vruće, u hladu se smrzneš.
Ali zbilja se nekad osjecam kao taoc. Evo zadnja 2 dana po 45min sisa i kunja. I kak ga maknut? A i znas kako kazu sika ima je sve. Znaci valjda kad ju vidi kao da mu se u pustinji prikazala fatamorgana u kojoj je i McDonalds i restoran sa 3 Michelinove zvijezdice i najdraza igracka i najmeksi jastuk…. tako da, sve ima svoje! I hajde s drugim ces uspjet 🤗😚
Moja je taj dan bila isto uspavana, a iduca dva dana cendrava.
F isto... Prvi dan je prespavao pa par dana nervoze, ali nama se poklopilo i to da sam ja dobila menstruaciju pa nisam znala prepisati to cjepivu ili hormonima
Jutroo
Sretan rođendan Luki 🎉🎉🎉
Nisam sve popamtila al sam se nasmijala Vakuli i pričanju s lusterom 😂😂
Cendravost moguće od cjepiva, mene baš zanima kako će nama sutra proć cijepljenje.
6xmama super za kilice i cm, i preslatki osmjeh ❤️
Franovamamita jesi se naspavala što? Ja legnem s njim kad zaspe, iako ja ne mogu odmah. Al da ne legnem, ostala bi budna do hranjenja.
Nama dobra noć, zaspao u 22:45, sisanje samo u 4 i sad u 8:30. I evo ga priča i on s lusterom dok ja pojedem 😂
😂😂😂 naše male pričalice.
Barbara ne znam kaj bih ti rekla mi se cijepili prošlu srijedu i sve si nešto mislim ova nervoza i nespavanje od cjepiva?!?! Onda izađem jučer van i ugledam tako sjajan i belik pun mjesec i mislim si jel i od toga... Eto sve sile urotile se. Btw ljubomorna sam zbog graha ja bihhhhh 😂
6xmama možda je od cjepiva pa se jadna sva unervozila 😘😘😘.
Super za dobre noći...
Majda hđ za vozački.. možda za koji mjesec kad će duže moć bez cike.. 🤞🤞🤞 da od prve prođeš.
Vid spava već drugi put a ja sjedim i ne mogu 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy sretan rođendan tvom velikom djecaku 😘😘na kraju zaspala oko pola 4 🤣🤣🤣 pa i mene oko 22 vec lomi ali onda ako se idem još tuširati dok oni zaspu pa nešto gricka z pa odem zapaliti i eto nekada se razbudim skroz... Ali danas u22 sve gasim nemam pojma kako ću uopće izdržati dan 🤣🤣🤣 odo kavu piti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji