Čestitke na 20 godina braka!!! woow svaka čast
Meni dani lete od kad se mali rodio,onako 3x puta brze nego inače, mislim da će mu doć godina dana neću se ni okrenut
Cokica, od 22:40 do 7 i pol? Ajmee ja bi se uplasila jel moj diše, al doslovno, sinoć se probudio u 3 a zaspao u 22,bila sam u šoku,spavao je 5 h u komadu nikad toliko,inače je 3 bilo max,mozda ce stvarno produzit spavanja
💙Bartol💙
Baš jučer komentirala mužu kako sam umorna. I onda on odspava. A pojeo je sad ujutro, smješka se, evo sad se igra sam sa sobom i svojom rukom. Ruka mu je sve, samo je trpa u usta. Valjda mu nije ništa. Eto, na valja kad ne spavaju al ne valja ni kad toliko odspavaju 😂 nikad zadovoljne 😂
A da, baš leti vrijeme. Ja još ne mogu vjerovati da u petak ima 2 mjeseca, kud prije.
A da, 6xmama sretno s pikicom sutra i javi kako je prošlo, nas to u petak čeka. A taman najavljen i prolom oblaka, bit će veselo
Jutro 😘
6xmama wooow 20 godina 🎉🎉🎉🎉 a za pelene samo polako,i njemu je sekica sad promjena pa mu je možda odvikavanje sad previše..sretno s pikicom sutra,kod nas srećom nije bilo reakcije
Cokica i ja bi jednu takvu noć 🙈 Anastazia se u to vrijeme uspjela 5 puta probuditi 🙄 mislila sam da će nakon skoka ponovno noć biti na 3-4 sata,a ona sad jede svakih 2 i pol 😭 ajde dobro je da pojede i zaspi dalje,ali ja ujutro jedva gledam
Jučer se tijekom dana triput probudila plačući tako da smo ju jedva smirili..tj,smiri se tek kad se skroz razbudi..ne znam jel sanja nešto pa ju preplaši ili? 🤔
Za spavanje po danu,ona bude normalna ako uspije jednom odspavati 2 sata u komadu..ako to ne odspava,onda je cijelo popodne nervoza,cendranje,spava joj se a nikako da zaspi..ovčica Ewan nam zasad nije čudotvorna,stavim ja nju i ovcicu u krevet,a ona krene vikat na nju hahahah bas se raspričala zadnjih dana 😁😁 svađa se s igračkama,s nama 😂
Odoh pit drugu kavu dok još spava,već znam da neće dugo 😕
Jutro
Evo malo i nas
6xmama cestitke na 20 godina braka 💞😍
Cokice super za prospavanu noc, moj jako rano zaspe oko 19 pa prva budenja variraju 12,1, jedanput je cak do 2, ujutro u 7 je budenje i sad je taman zaspao, po danu je spavanje krave od 45 min do max 2 sata, i njemu su ruke zakon odkad je skuzio da s njima koze u usta
I nas ceka cijepljenje Al nam je kontrola 31.10, jer smo traziki da bude iza krstenja koje je sad u nedjelju pa smo u vleikim pripremama
Toni je davno presisao 6kg bas me zanima koliko ce imati na kontroli, robica mu je uglavnom 68, jos nesto moze 62🤣🤣
6xmama, 6 djece i 20 godina braka, predivno svaka vam čast 💖
Cokica, opusti se i uživaj!
F je sinoć jedva zaspao u 11 da bi se u ponoć probudio urlajući. Plakao je, odbijao sisu, nista ga nije moglo smirit. Nikad gore nije plakao, a ne znam ni sta mu je bilo. Nakon nekog vremena je ipak uzeo sisu i zaspao. Pa se cijelu noć budio. A nije gladan, pa sam ja cijelu noć provela mazeći ga da nastavi spavati. Bolje mi je spavao prvi tjedan zivota nego zadnjih mjesec dana. Neispavana sam, leđa su mi koma, umjesto da ide lakše meni je sve teže. Baš sam se morala pojadat.
Pozdrav, ma zaspala je skoro odmah nakon što sam ju presvukla, ali ju je bilo strah leć jer je ležećki povraćala samo sam ju na bok okrenula kad je počela.
6xmama 20 god vau, meni se mojih 12 činilo puno 😁
Mi smo pelene rješili ovo ljeto, ostavio ih je za bebu jer je on sad veliki dečko i njemu ne trebaju. Prvo smo nosili pelene gaćice i onda sam ga stavljala piškit poslje buđenja kad znam da mora. S tim da je njemu noćna pelena dugo prije toga bila suha. Na početku kad got bi ga pitao nije mu se piškilo ali ako ga odvedemo piški. E da odmah sve u školjku a tutu nnije nikad htio sjest.
Moja M je naučila kašljat i cjelo jutro kad ju pitam da li je dobro počne kašljat a ja se scimam da će opet rigat.
L se najglasnije igra kad M zaspi i gušt mu je probudit ju. S druge strane jako ju voli i nježan je prema njoj.
L ima foru od kad se M rodila nijedan obrok mu nije trajao kraće od 45 min. Ludim na to, a on je ziher da će dobit pažnju pa makar i negativnu
E da mi nismo imali reakciju na cjepivo.
I mi imamo krštenje u subotu.
L se jutross probudio u 5 i nešto sitno. Bit će ovo dug dan. Prije 9 smo već bili vani M spava u marami a L vozi svoj traktor na pedale
On opet spava 😮😮😮 već malo više od pol sata. Igrao se sam sa sobom na krevetu i zaspao. Ja ne znam šta ću. Počistila sam kuhinju i dnevni, i regal čak iznutra i sad sjedim i čekam. Ako odem peglat, probudit će se. A po sobi neću ništa da ga ne probudim. Čak sam išla i dizala mu ruke da vidim jel živ. A on spava. Uff platit ću ja to kasnije
Joj i moj je počeo trpat ruke u usta,a nije prije to radio jos gledam sta je ovo sad,kakva mu je to fora,mislila sam da nije gladan pa da trazi jos ne znam,al valjda istrazuje sta moze, plazi jezik stalno i poceo je gugutat
💙Bartol💙
Jutro :)
6xmama-čestitam na 20 godina braka 😊
Evo moja N zaspala pa da se malo javim. Mi nismo imali rekaciju na cijepivo. Moja cura je vec par puta prespavala noć. Zaspala bi oko 21 i nebi se budila prije 5. Čak sam se ja budila prije nje da se izdojim jer su mi sise bile pune onak i kad bi ju stavila na sisu bi ludila jer joj prejako teče.Ovak zna biti nemirna po noći zbog grčeva. Po danu jako malo spava. Ako odspava 40min ja sam sretna. Tak da kuham i peglam popodne kad je moj doma. Pojavila joj se malo tjemenica.Jučer sam joj oprala kosu sa mustelom i danas ću ponoviti. Nadam se da će otići.
U petak idemo na snimanje kukova. Jel vi još vježbate kukove bebama?Kak dugo treba kukiče vježbati? Koje sve vježbice radite s bebama? Ja svoju okrečem na trbub da diže glavicu i jača leđne mišiče i još joj kukove vježbam.
Počela se igrati s rukicama. Stalno su joj u ustima 😂
Zna biti dana da urla bezveze. Nesmijem ju ostaviti u viperu odma se uvrijedi i plače,ali guramo nekak. Vrijeme mi jako brzo leti kak nam je N došla. ☺
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji