Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    23. Listopad 2018. 22:35

Ena31

ivymicek

Ena31

Majda23

Pozdrav zene, majke, kraljice. Is is virozicama 😷 6xmama rado bi pomogla ali nemam iskustva s odvikavanjem od pelena. Cestitam na 20 god braka, svaka cast 😘😘 sretno kod pedija, mi nismo imali reakciju 😊
    Ena vec 2.zub? Mora da vam je veselo, mene je toga najvise strah
    Takoder vjezbamo kukove, idemo u cet ortopedu. Prosla jos jedna ne tako dobra noc, ustala sam se ljuta jer mi nije dao spavati cijelu noc. Stalno plakao i trazio sisu, u 6 plakanje nosio bi se, nakon moljakanja malo spavanja i u pola 9 ustajanje. Shvatila sam kad se tako ranije ustanemo da onda i odspava 2 sata u komadu tijekom dana, a prije smo se ustajali oko 11. Baka i dida su mu kupili putni krevetic iliti ga vrtic kako ga mi zovemo. Stavim ga unutra s igrackama, bude 15 min i dosta 😕 lopuza mala, poceo je dizati noge i lupati njima po dnu vrtica, to ga trenutno zabavlja 🙈 dobro ce doci kad bude malo veci a i preko dana budemo u dnevnom pa me strah ostavljati ga na kutnoj posto se bacaka. Pricamo, pjevamo, plesemo, cak se i svadamo. Da mi je netko prije god dana rekao da cu dobiti bebu i da cu biti ovako sretna ne bih vjerovala. Mi smo 3.11. dobili plusic 😍 bila sa u soku jer je bilo neplanski (s moje strane, s muzeve ne 😂) ali ne bih nista mijenjala 😊 oprostite na poduzem postu, dodem svake prijestupne i onda se raspisem. Puse svima 😘

Nemogu vjerovati,danas sam mu i gore vidjela da jedan izlazi zubić,znači treći,sad mi je malo jasnije zakaj je takav😲,da baš nam je veselo😂. Ma nek su nam naše srećice žive i zdrave,sve ćemo izdržati 😍😘🤗.

Ajme ena zubići 😱😱😱😱😱. Jesi mu uzela gel ak jesi jel pomaže?

Jesam,onaj gengi gel neki,prek 90kn dođe a ne vidim baš da mu pomaže,užasno ga muči,jedan je vani već,2 zasad izbijaju,jadničak mali,sve mi ga je žao a nemreš mu pomoći😭..i onda urlanje cijeli dan,zaspi na par minuta iscrpljen je već od toga.

Uh vjerujem. Ti zubići su baž zeznuti... Još kad su tak mali sve im je strašno. Držte se i proći će .  
    Ostalim mama i bebama želim laku i prospavanu noć .
    😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    24. Listopad 2018. 07:35

Jutro, cure! 
    Nadam se da vam je noc bila ok... Moja curka vec nekih tjedan dana spava od pol 12 do 6 ujutro, tak da se ne smijem bunit 😝... 
    Popodne smo u pol 5 na pikici i vaganju... Danas ima grofica 2 mjeseca, opce ne mogu zamislit kak mi je to brzo proslo, ko nis! 
    Ena, ajme kolko zubi sa 4 mjeseca 😨?!?! Sav nam je Mihec korak ispred svih 😊. Ja sam znala svojima navecer prije spavanja dat Panadol kad su im izbijali zubi i bolje su spavali i bili mirniji. 
    Eto, danas 20 god braka. Ni to nemrem zamislit kak je brzo proslo. Samo su mi djeca podsjetnik kak smo dugo vec skupa, kad vidim da su troje prakticki odrasli ljudi... Poslikala sam dvije slike da vidite kak smo prije 20 godina bili mladi i zaljubljeni 💕... Mladi tak vise nismo, al zaljubljeni jos uvijek jesmo 😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nasdva
    24. Listopad 2018. 08:03

Ena ja sam koristila Anaftin baby i bilo mu je lakše kad bi mu namazala. Malo si ga proguglaj bez analgetka, ljekova, alkohola, šećera je. 
    6xmama sve najbolje i još puno ljepih zajedničkih godina.
    Ivy izdrži
    Naš dan je jučer bio bez reda i rasporeda, zato je noć bila ok.

nasdva
    24. Listopad 2018. 08:12

https://www.google.hr/search?q=Dior+Split+aviator+sunglasses+gold&client=ms-android-lenovo&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiykdeXtJzeAhWhsKQKHWclByYQ_AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=ZSAFzu8DvR8z8M
    Cure prodajem roze, nove, original. Pa ako je koja zaintetesirana

lucy233
    24. Listopad 2018. 08:38

Jutro dame moje!
    U nas neka mirna noć, od 20:30 do 8 s dva buđenja, ja zadovoljna.
    Jučer se cijeli dan smijao naglas, inače je to radio samo kad bi ga škakljali a sad se baš smijao, kako divno to zvuči 😍😍
    6xmama divne slike 💖 sretno na pregledu, drzim fige da nema reakcije 
    Ena, drži se,Miha je velik momak izdržati će on to 😊

ami25
    24. Listopad 2018. 08:39

6xmama bas ste divni,a mladi ste jos uvijek! Šefici sretna 2 mjeseca,pa vrijeme leti ko ludo,ni ja ne mogu vjerovat da tako brzo ide
    Mi imali ok noć,al malac je imao epizodu urlanja od 20:30 do nekih 22:30 onda ga muz nosio i toliko se ispovraćao da je to nevjerojatno,ne znam jel se prenajeo ili od silnog urlikanja, slabo mi doslo kad sam vidila onaj mlaz, a kad cica ko lud i onda nemam pojma dal je gladan ili ne, uzas. Nakon povraćanja muk,to ga mučilo jaaako onda je zaspao ko top samo 1 se budio do jutra,a ja spavala s 1 okom otvoreim da mu ne bi sta bilo po noći tako da sam ionako koma. Idem doručkovat,ovih dana suosjećam s Franovom,postavljaju nam neko spremište ispred kuće pa ću imat muke po majstorima

💙Bartol💙

franovamamita
    24. Listopad 2018. 09:07

Jutro
    Mi od 7na nogama ali imali smo ok noc pa se ne zalim ali pazite ovo poceo se meskoljiti oko 3 ja neznam gdje sam i kontam evo sada cu mu dati sisu,sam min da jos žmirim i kao trgnem se i dam djetetu pogledam na sat a moja "samo minuta" trajala 2 sata 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    6×mama jos jednom sretna godišnjica lijepo je cuti da ste jos uvijek zaljubljeni,sve najbolje i na dalje 😘😘 
    Ena Miha Ce se barem prije rijesiti muke po zubicima drz se ne traje vječno samo uvijek neki klinac od sada pa do kraja zivota 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ami ili se prenajeo ili mu je lose sjelo,vjerujem da si se zabrinula to bas strasno izgleda...a majstore ne spominji ma fuj vise 🤣🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

24. Listopad 2018. 09:08

Dobro jutro mame i bebe... Mi se bome naspavali, tak smo svi spavali da je i muž zakasnio na posao 😂😂
    6xmama sretnih vam 20 godina braka 🎉🎊🥂 bili prekrasni tada, a vjerujem da ste prekrasni i sada 😘😘
    Mi sutra idemo na kukiće...uhhh...samo da sve bude kako treba 🙏
    Ugodan dan svima...😘😘

• Maja82
    24. Listopad 2018. 09:15

6xmama predivno cestitam! Jos puno ljubavi i srece vam zelim! I sretno danas kod pedi.

hope123
    24. Listopad 2018. 09:27

Jutro mame :))super za dobre nocice :)
    6x mama cestitke na 2 mj sefici i na 20 goodina braka :) woow svaka cast!!!
    Mi imali koma noc...svaka 2 sata je jela i cim bi ju spustila urlanje...ne znam kaj joj je bilo...spustim ju kod sebe u krevet urla, spustim ju u kimbic urla...jedino uspravno na meni spava...ujutro sam ju na trbuh okrenula i odspavala 2 sata... vec se tri dana oko 12 budi vristeci...
    Valjda bude bolji dan :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.