Tu sam Cokice, tu sam 😁... Izludi me mala danas, spavat ili ne je cijeli dan, ne znam zakaj mozda kaj nismo isli van danas, Juniora pokusavam skunut iz pelene i to je danas bilo za cupat kosu, popiso se jedno pet puta, dodje mi da vristim 😣😥... Sjedi pol sata na kahlici ili wcu-nis, obucem ga, za pet minuta popisan do slapa 😖 i tak cijeeeli dan, da nisam stigla ni predahnut, usput i speglala hrpu vesa i osisala dvojicu sinova dok je sefica bila s tatom popodne. Krepana sam, mislim da cu se iza tusa samo onesvijestit u krevet. Ak ova mala misli opce danas zaspar, evo i sad mi je na rukama 😥
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Tu sam Cokice, tu sam 😁… Izludi me mala danas, spavat ili ne je cijeli dan, ne znam zakaj mozda kaj nismo isli van danas, Juniora pokusavam skunut iz pelene i to je danas bilo za cupat kosu, popiso se jedno pet puta, dodje mi da vristim 😣😥… Sjedi pol sata na kahlici ili wcu-nis, obucem ga, za pet minuta popisan do slapa 😖 i tak cijeeeli dan, da nisam stigla ni predahnut, usput i speglala hrpu vesa i osisala dvojicu sinova dok je sefica bila s tatom popodne. Krepana sam, mislim da cu se iza tusa samo onesvijestit u krevet. Ak ova mala misli opce danas zaspar, evo i sad mi je na rukama 😥
Ojoooj. Veselo... Bit će bolje danas...
Mi imali ok noć iako me nacicava. Opet nam je zaštopan nos.
Gledam mašu i medu sa Ninom i više ne znam kaj bi napisala.
Tipkamo se poslje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima 😊
Mi smo napokon imali ok noć, spavanje u 9 i po sisanje u 2 i 6 i buđenje u 7.
Jučer jeo u 4 i po, i iduće hranjenje tek za spavanje u 9 i po. Svi smo bili u šoku 😂
Nego htjela sam vas pitati, vi koji dojite, jel bebi dajete pri obroku obe sise ili samo jednu?
Jutrek, Napolitanka moj zna bit cijeli dan budan al to je onda za riknut,bude tako plačljiv nervozan, ali u zadnje vrijeme ima 3 kraća spavanja po danu i nadam se da je ulovio neki ritam jer ono me ubilo, ono doslovno vrišti preko dana od nervoze jer ne može zaspat ili ne želi ne znam, tako da mi je u shopping centru vani napravio scenu da je počeo vrištat nisam znala sta cu sa sobom sa njim uzas. I znam da je od nespavanja jer vidim kako trlja okice i spava mu se uzasno i onda naravno svi sa savjetima, mozda je ovo,mozda ono, da nisi nervozna, nesto jela pila itd. I sad kad si odspava po danu drugo dijete, doma jaaako tesko zaspi moram se na glavu postavit ga uspavat,ako mu prođe to vrijeme za spavanje opet drame. Vani zaspe u sekundi.
Btw sta se tiče vjezbanja,kako ono ide,nakon vjezbi ne smije se dojit određeno vrijeme jelda?
💙Bartol💙
Jutro zenske!
6xmama - drzi se, mogu misliti kako je zamarajuce.
Lucy - ja sam obicno starijoj koja je bila iskljucivo dojena davala samo jednu da je isprazni do kraja, drugu sam obicno davala u istom podoju kad bi bila u skoku i kad su zubi izbijali jer je bila uzasno nervozna pa bi je to smirivalo.
Greta je vec drugu noc nervozna po noci, zaspe oko pol 8 i vec se oko pol 13 budi pa u 3 pa u 6, a u medjuvremenu stenje i meskolji se cijelu noc. Ne znam jesu li zubi ili kaj. Jos sam cijeli vikend u nekoj virozi, vrat mi ukocen, groznica i grlo boli. Jutros se jos i s migrenom probudila, strasno.
Lijepi dan svima zelim 😗
Jutro!
Mene isto skrpala neka gadna prehlada, nos zablokiran,grlo boli, glava ko bubanj..Samo se nadam da nece pric na njega iako mu nosic vec polako curi 🤕
Ja dajek jednu cicu pa nju do kraja pa ako je jos gladan dam i drugu.
Ja svaki dan zamisljam kako cu sist na balkon i zapalit tu cigaru ali eto imam osjecaj da ce mi samo bit gore poslije jer cu tit onda i nakon jela i uz kavu itd 😀
Dan cure
Noc super,spavao od 22 do 5 onda sisanje i nastavio do pol 8
Sad sjedim vani on pajki u kolicima a ja na miru pijem kavu😎
On doji vecinom oba dvije jer prvu kad sisa nakon 5min se pocne bacati i moram prebaciti na drugu,jednu doji samo po noci ili ujutro kada su bas pune...a navecer ga uvijek jos nadohranim jer tako mi puno bolje spava 😋
Ritam smo neki uhvatili ujutro mi spava oko 9,10 oko sat vremena,onda budan oko 2 sata pa spavanje pol sata pa opet budan 2 pa spava i tako do navecer oko 20:30 onda kupanje oblacenje malo se poigramo i spavanje...
Svima prehladenima zelim da sto prije ozdrave i da bebice izbjegnu virozu😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova kod nas je ista situacija ste se tice ritma i spavanja, samo sta moj zaspe oko 21 i budi se oko 1 - 1 i pol prvo buđenje. Ja mu isto prije spavanja dajem bočicu,popije malo oko 60 ml samo jer se nazdere mog mlijeka al nam je tako ostalo od početka neka navika. Ostalo kad se budi samo cica, a i bome i meni se nakon 5 min počne bacat ne znam sta mu je,mlijeko curi al valjda ne onako kako on zeli,pa prebacim na drugu ciku, a po noci dajem samo lijevu jer ima punooo vise mlijeka. Jesu neke viroze u djiru? Idete li s bebačima među ljude u neke zatvorene prostore ili samo vecinom na zrak?
💙Bartol💙
Pozdrav mamice 😘. Žao mi je zbog loših noći i prehlada,držite se. Naša noć do 12 užas,onda sam upalila Mozarta na mob i odspavao do pola 5,cicao i bili u krevetu skoro do 9 s još par cickanja. Moramo se pohvaliti,danas se počeo okretati s trbuha na leđa,samo nam je sad problem što uopće neće biti na trbuhu nego se odmah okrene sad kad je skužio😂😂.
Franova kod nas je ista situacija ste se tice ritma i spavanja, samo sta moj zaspe oko 21 i budi se oko 1 - 1 i pol prvo buđenje. Ja mu isto prije spavanja dajem bočicu,popije malo oko 60 ml samo jer se nazdere mog mlijeka al nam je tako ostalo od početka neka navika. Ostalo kad se budi samo cica, a i bome i meni se nakon 5 min počne bacat ne znam sta mu je,mlijeko curi al valjda ne onako kako on zeli,pa prebacim na drugu ciku, a po noci dajem samo lijevu jer ima punooo vise mlijeka. Jesu neke viroze u djiru? Idete li s bebačima među ljude u neke zatvorene prostore ili samo vecinom na zrak?
Mi smo do sad bili samo na zraku. Pretpostavljam da sam ja uvatila prehladu od ovog ludog vrimena zadnjih dana. Na suncu je bilo toliko vruce da izgleda ka za ic u more a u hladu za dugi rukav..Naravno mom muzu je uvik vruce i dva dana me uvjerio da idem u setnju obucena u litnju robu. Njemu nista a ja u sorbulu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji