Cokica, joj meni kad je tako prvi put dugo odspavao paniku sam digla! Ali tako dobro dođe odmor.
Ja nisam nikakve vjezbe radila s kukovima i sve je u redu. Sad stavljam ga na trbuh pomalo pa dok mu ne dosadi. 2-3min i pustim ga.
Mommy of 👦
Drage sve nespavacice, a i spavacice. Lijepo mi vas bude citat. Makar znam da nisam sama. Zavidim svima na lijepim odspavanim satima, nadam se i ja uskoro tome.
6xmama-predivne slike! Predivne!
Ena- vjerujem da ti je muka ga slusat, ali brzo ces se toga rjesit, nas to tek ceka. Bas je veliki i napredan! Das mu nesto i za bolove?
Ivy- ne tako :( ja sam jako tuzna sto ne dojim. Svaki put kad mi to dodje do glave bas mi bude tesko. Znam da je bitno da beba napreduje i sve, ali veliki sam emotivac i volim bliskost. I sada je imam i vjerujem da je tebi dosta svega, ali eto da znas da nas ima i koje bi dale sve da mozemo dojit.
Pharma-i mi dobili ovcu. Samo se tata uspava s njome.
Htjela sam svasta pisat i zaboravila. Ali drago mi vas je citat!
Nisam mu ništa davala,samo mažem gelom i dajem one igračkice za grickanje i zabavljam cijeli dan da malo ne misli na to😂. Ne biti tužna zbog dojenja draga,bitno da je beba sita i zadovoljna 😘🤗
Drage sve nespavacice, a i spavacice. Lijepo mi vas bude citat. Makar znam da nisam sama. Zavidim svima na lijepim odspavanim satima, nadam se i ja uskoro tome.
6xmama-predivne slike! Predivne!
Ena- vjerujem da ti je muka ga slusat, ali brzo ces se toga rjesit, nas to tek ceka. Bas je veliki i napredan! Das mu nesto i za bolove?
Ivy- ne tako :( ja sam jako tuzna sto ne dojim. Svaki put kad mi to dodje do glave bas mi bude tesko. Znam da je bitno da beba napreduje i sve, ali veliki sam emotivac i volim bliskost. I sada je imam i vjerujem da je tebi dosta svega, ali eto da znas da nas ima i koje bi dale sve da mozemo dojit.
Pharma-i mi dobili ovcu. Samo se tata uspava s njome.
Htjela sam svasta pisat i zaboravila. Ali drago mi vas je citat!
Nisam mu ništa davala,samo mažem gelom i dajem one igračkice za grickanje i zabavljam cijeli dan da malo ne misli na to😂. Ne biti tužna zbog dojenja draga,bitno da je beba sita i zadovoljna 😘🤗
Proci ce i ti zubi i doci ce cure i problemo ;-)
Ah, svjesna sam toga i ja, ali bas mi bude tesko zboh toga. Mislila sam da ce proci s vremenom, ali vec 3mjeseca me stisne kada samo pomislim na to.
Proci ce dok se ne ozeni he he he!
Mommy of 👦
Napolitanka, ja te razumijem jer sam to sa svakim prosla i uvijek iznova plakala i tugovala zbog dojenja i sa nijednim nisam uspjela dojit i ocito da to kod mene nejde kad sest puta nije uspjelo al ja si to nikak nisam mogla priznat... I uvijek iznova žalila 😩.
Cure, hvala vam svima na čestitkama i lijepim željama 🤗! Za dvadeset minuta idemo pedici, javim se posle sa izvjestajem i slikicom za dva mjeseca 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ajme koliko informacija, pročitala sam zadnjih par stranica...
Ena ne mogu vjerovati da ste dobili tri zubica vec sad!
Ja sam si narucila besplatan uzorak tog gengi gela pa ako bude pomagao kupit ću. Evo linka za cure koje isto žele (stiglo mi je za dva dana otprilike):
https://www.gengigel.hr/narudzba-uzorka-gengigel/
Vidim da su ovih dana još nekima klinci po noći nespavaci. Moja je do sad bila stvarno ok (doduse svaka 2h sisanje al nema budenja) i onda sad zadnja tri dana cirkusiranje po noći - visi na sisi po sat vremena i onda se znala i razbuditi pa budna po dva sata, kaaaaos, leđa me ubijaju od takvog dojenja
Cure ima li sisanja palca/prstiju?
Moja sinoc palac ubacila i tako se umirila, i danas isto, ja sam joj vadila iz usta, sta da radim? Sto je pametno? Dudu nece ni pod razno. Do sad je samo trpala citavu saku
Evo nas sa kontrolice 😊. Curkica ima 5240 grama i 56 cm. . Dobila 1270 grama u mj.dana 😀. Mislila sam da bu doktorica rekla da je prevec, al nije. Pikica je prosla grozno, nikak ju smirit kolko je urlala. Rekli mi da joj stavim oblog na nogu. Ste vi stavljale oblog?
Evo slicka za dva mjeseca 🤗
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo nas sa kontrolice 😊. Curkica ima 5240 grama i 56 cm. . Dobila 1270 grama u mj.dana 😀. Mislila sam da bu doktorica rekla da je prevec, al nije. Pikica je prosla grozno, nikak ju smirit kolko je urlala. Rekli mi da joj stavim oblog na nogu. Ste vi stavljale oblog?
Bravo za curkicu😍😍,medena je,koji osmjeh za rastopiti se😍😍😘😘🤗🤗. Ja sam poslje prve pikice stavljala obloge koje sam hladila vodom,svako malo mijenjala a za drugu smo kupili onaj oblog kaj se hladi u frižideru i to mu stavljala isto dosta često po par minuta i sve je bilo ok,od druge je bilo malo crveno okolo al je prošlo kroz tri dana. Japanska i moj cucla prstiće i kad mu izvadim iz usta plač pa sam si pustila mira,nek cucla😂.
I zaboravila napisati SRETNA VAM 2 MJESECA😍😍😘😘🤗🤗
Toliko informacija da ni vise tabova ne pomaze!Znaci propustila sam jos necije majstore,duga spavanja, necije obilno povracanje, Mihine zubice, veliku godisnjicu...
Nadam se da boljke prolaze, majstori majstorisu, zubi sto manje zezaju i slavljenici slave!
6xmama cestitke na velikoj okrugloj i jos 2x toliko!😊💕
Sefica je prava curka i pravi cuker😍
Mi nismo stavljali obloge jer se nista nije ni vidjelo iako je imao flasterice i kaze mi muz Hoces mu skidat vec? Pa, reko, da zasto? Kaze pa hoce mu se inficirat rane? 😂😂😂😂😂 A ono povecalom moras trazit tockice od injekcije!
Ako mislis da ju boli stavi malo.
Znaci mi se ne javljamo jer ovo nase cudo je toliki okupator da su to cuda! Ne znam vise kako ga zabavit. Sve mu je dosadno. Izvukla vec sve igrackice koje imamo. Igra se par minuta (ako) i frkne ju! Mislim da cu mu pocet davat rolu od wc papira, kutiju od margarina...i ostale igracke koje im u pravilu budu zanimljivije od pravih!
Prestao je spavat na rukama i uspavljivat se na rukama, ali sad bi se stalno nosao kad je budan!
Kako bi bilo dobro kad bi postojao neki Vakula za bebe!🙄 Sljedecih dana ocekujemo umjereno vristanje, obilnu nervozu i kisu govanaca!
Nisam htjela odmah nakon dan, dva, pet.. spominjat, ali sad vec ima 10 dana da mali coekic ne spava vise u stiskalici🎉
Znam da je svima najnormalnije da vam bebice spavaju nevezane, ali meni je to bilo za slavlje!! Nisam ga se mogla nagledat kad je zaspao u kindacu u obicnoj vreci za spavanje!
Eto ja dizem casu za 20 godina braka 6xmame i 6xtate i dodajem svoju zdravicu baj baj vreci stiskalici!🍻
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dakle 6xmama pa to je prava curka. Preslatka je i ona i njen osmije.
Napolitanka nemoj me krivo shvatiti dojenje je lijrpo i dobro ali kada po treći put prolaziš to da što god pojedeš njima smeta već se malo umoriš. Moj meni se sastoji od pečenog mesa (ne piletine jer je moj prvorodenac bio alergičan na pileće meso a i ovom zvrku smeta jer mu smetaju i jaja) i kuhane riže, tjestenine,krumpira u slanoj vodi. Probala sam svašta i ako što novo uvedem nije dobro. Nekada mi se čini da je nama teže jer teže podnose moje mlijeko odnosno što ja jako ali jako moram paziti što jedem.
Samo iz tog razloga mislim da bi nam na ad bilo bolje.
Barbara dakle opet oplakah tvoj post 😂
Japanka hvala za link. Moj gura i palac ma sve prste i cucla i šaku i moju ruku i moje prste. Sve globa 😂.
Btw malo bolji dan imali. 3 x 45 min spavanje. Sada za večernje nikako zaspat ali priča si sa lusterom pa ne moram nosat.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji