Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    22. Listopad 2018. 11:57

Maja ti si pitala za nocno svijetlo,imas u lidlu sad vidim u ponudi

💙Bartol💙

22. Listopad 2018. 12:10

Dobar dan 😁
    Uff 6xmama sretno, i da se uspiješ malo odmorit danas 🙂
    Što se tiče dojenja, kako koji put, ako vidim da je još gladan, dam mu i drugu. To najčešće bude navečer. Na kraju se ipak jučer predao i zaspao oko 23 natrag, s buđenjem u 1:30 i u 5:30. I drugo buđenje bili budni do 7 pa odspavali do 9. Sad je opet zaspao, moram na brzinu pospremit kuhinju.
    E, i pitanje za ovo ulje, dal se to ispire ili ne? Nisam nikad koristila, a sad sam dobila. Iako ću to koristiti za sebe, neću njega mazati. 

franovamamita
    22. Listopad 2018. 12:19

Ami25 mjenjaj cice jer sto vise mu tu lijevu dajes to vise se u njoj stvara...
    Cokica ja bih rekla da se ne ispire
    Ena ma sada Ce se sam okretati kako mu stima,kako je naucio sa stomaka na leda tako ce i obrnuto🙂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Yvone
    22. Listopad 2018. 14:08

Hej drage mame i bebe! Mi se bas ne javljamo jer ne stižemo. V ima proljev svako malo, crijevna viroza već 5 dana. Sad i nos začepljen. Spavanje po noći ajd jos nekako, al po danu jako teško. Nadam se da ste vi svi bolje. 😘

Dinosaurus
    22. Listopad 2018. 16:07

evo jedna za razbit dan 😀

22. Listopad 2018. 16:14

Yvone

Hej drage mame i bebe! Mi se bas ne javljamo jer ne stižemo. V ima proljev svako malo, crijevna viroza već 5 dana. Sad i nos začepljen. Spavanje po noći ajd jos nekako, al po danu jako teško. Nadam se da ste vi svi bolje. 😘

Ajoj draga,baš mi je žao,nadam se da će proći više ta viroza,užas😣. Držite se😘🤗

ivymicek
    22. Listopad 2018. 16:34

Yvone

Drž se! Nadam se da će uskoro sve biti iza vas. Iš iš bolesti.
    Dinosaurus ja bome danas imam osjecaj da je cijeli dan na cici. Ili doji ili ga uspavljujem, a kad ga spustim spava valjda 15 min 😂.
    Neki čudan dan.
    I čitam proljetnice one su već veliko u kašicama i bebice već imaju i po 6 mj. Nismo ni mi daleko al sam se iznenadila 😂. Između ostalog dotakle su se kampanje #prekinimo šutnju pa sam malo išla čitati iskustva i ostala sam u šoku 😭.
    Kolike su razlike po svuda...
    Uf

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Listopad 2018. 17:02

Bok žene, ne znam kaj je danas al od spavanja očito ništa.. ak je od jutros od 8 odspavao sve skupa sat vremena 😴 
    Imam osjećaj kao da mi nešto pritišće mozak, baš sam iscrpljena...

• Maja82
    22. Listopad 2018. 17:40

ami25

Maja ti si pitala za nocno svijetlo,imas u lidlu sad vidim u ponudi

Jao hvala ti! Odem sutra pogledat!
    E za sike..ja mjenjam svaki podoj mi je 1 sika ev ako jos trazi joj dam i druge. Al ugl 1 po 1.

• Maja82
    22. Listopad 2018. 17:41

E da mi.smo setali samo po vani. Nisam bila nigdje jos u zatvorenom osim kratko kaj udjem u ducan ili nesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.