Moja nocas spava ko klada. Inace se budi 2x nocas spavala do 6! Mozda je nes u bioatmosferskim prilikama 😁 Cokica
Mi nismo imali reakciju na cjepivo. Pedi je rekla da se daje paracetamol preventivno samo ako je prosli x imala beba reakciju.
6xmama cestitam na 20 god, nadam se da cete proslavit sutra. Moja frendica iato sad skida malu iz pelena..2god i 11mj ima. Ja nemam osobno iakustva al isto tako pita, stavlja na wc a izmedju stavi te gacice prlene a kasnije ih vald sam.neprimjetno zamjene gace. Mozda je ipak mali sad u soku zbog seke pa ti se malo i inati tako da polako i strpljivo.
Mi isto imamo krstitke u sub. Vald ce dobro proci. Frka me ak bu zima jako..hocete vi bebama obuc jakne ili kako?
Mateya mi moramo vjezbat kukove pa na kontrolu za 2mj.. ugl kod svakog presvlacenja ono 4-6 puta onak sirit. Trebalo bi i 5x ju stavljat na trbuh dnevno te vjezbat ruke - moja ih jako stisnuto drzi i treba oh ispravljat i dizat iznad glave te otvarat sake
Jutro mamice. Puno ste natipkale dok se mi borimo,cendrav mi je jako zbog tih zubića,nadala sam se da bu ok sad kad je jedan izbio ali mu ide i drugi odmah do njega 😏... Reakcije na cjepivo hvala Bogu nismo ni mi imali. Što mirniji dan vam želim 😘.
6xmama čestitke na 20 godina 😍😍😍😍
Dan cure
Samo sam sve preletila jer moram raditi generalke posto se ovih dana busilo po kuci,znaci ribanje pranje prozori zavjese regal podovi ma sveee...
Evo moj spava vec 2 sata 😮 a i nocas spavao od 23 do 5 i onda nastavio do 8...
Sretna godišnjica 6xmama 😘 sto se tice skidanja pelena ja sam za ono sto prije to bolje jer sto su stariji to su tvrdoglaviji,moj stariji je skinuo pelenu sa 17mj i svladali u 5 dana s tim da smo kakali u lonu odmah nakon prvog rođendana 🙂on kada je morao kakati pokazivao je na guzu i govorio kaka kaka 😁 i s F planiram pokusati tako s godinu i pol 🙂
Reakciju na cjepivo smo imali cendranje i temperaturu jednu noc
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Curke, kako mogu znat da maleni ima proljev? Mislim, nama je stolica uvijek nekako rijetka, nije to ništa solidno kad je dojen. I nisam se dosad brinula, al ja sam prije neki dan imala probavnih problema par dana i osjećala sam se loše. U to doba je on bio super, spavao super i kakao 1-2 puta dnevno, onako senfasto. A zadnjih par dana je sav cendrav, neće spavat, budi se pred jutro i dok se ne pokaka nema nazad spavanja. Al kaka jako rijetko, nema onih senfastih grudica. I kad se pokaka, odspava, opet kaka i tako sve u krug. Evo sad je kakao 2x u roku cca 1h. U međuvremenu jeo i malo se igrao...
Prva mi je beba pa pojma nemam. Temp nema, bljucka normalno ( dakle ponekad i ne previše), papa ok... Paničarim?
Pozdrav zene, majke, kraljice. Is is virozicama 😷 6xmama rado bi pomogla ali nemam iskustva s odvikavanjem od pelena. Cestitam na 20 god braka, svaka cast 😘😘 sretno kod pedija, mi nismo imali reakciju 😊
Ena vec 2.zub? Mora da vam je veselo, mene je toga najvise strah
Takoder vjezbamo kukove, idemo u cet ortopedu. Prosla jos jedna ne tako dobra noc, ustala sam se ljuta jer mi nije dao spavati cijelu noc. Stalno plakao i trazio sisu, u 6 plakanje nosio bi se, nakon moljakanja malo spavanja i u pola 9 ustajanje. Shvatila sam kad se tako ranije ustanemo da onda i odspava 2 sata u komadu tijekom dana, a prije smo se ustajali oko 11. Baka i dida su mu kupili putni krevetic iliti ga vrtic kako ga mi zovemo. Stavim ga unutra s igrackama, bude 15 min i dosta 😕 lopuza mala, poceo je dizati noge i lupati njima po dnu vrtica, to ga trenutno zabavlja 🙈 dobro ce doci kad bude malo veci a i preko dana budemo u dnevnom pa me strah ostavljati ga na kutnoj posto se bacaka. Pricamo, pjevamo, plesemo, cak se i svadamo. Da mi je netko prije god dana rekao da cu dobiti bebu i da cu biti ovako sretna ne bih vjerovala. Mi smo 3.11. dobili plusic 😍 bila sa u soku jer je bilo neplanski (s moje strane, s muzeve ne 😂) ali ne bih nista mijenjala 😊 oprostite na poduzem postu, dodem svake prijestupne i onda se raspisem. Puse svima 😘
04.07. Matija 💜
Majda 😘😘 taman si me sjetila meni je danas tocno godinu dana kako sam napravila test😋 i nadam se da Ce vam sljedeca noc biti laksa🙂
Anchyca moj unazad 20dana ima stolicu po 3puts bude bas rijetko inace kakali svakih 6,7dana...a sada ako ti bude kakao jos koji puta danas najbolje nazvati pedijatra....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav zene, majke, kraljice. Is is virozicama 😷 6xmama rado bi pomogla ali nemam iskustva s odvikavanjem od pelena. Cestitam na 20 god braka, svaka cast 😘😘 sretno kod pedija, mi nismo imali reakciju 😊
Takoder vjezbamo kukove, idemo u cet ortopedu. Prosla jos jedna ne tako dobra noc, ustala sam se ljuta jer mi nije dao spavati cijelu noc. Stalno plakao i trazio sisu, u 6 plakanje nosio bi se, nakon moljakanja malo spavanja i u pola 9 ustajanje. Shvatila sam kad se tako ranije ustanemo da onda i odspava 2 sata u komadu tijekom dana, a prije smo se ustajali oko 11. Baka i dida su mu kupili putni krevetic iliti ga vrtic kako ga mi zovemo. Stavim ga unutra s igrackama, bude 15 min i dosta 😕 lopuza mala, poceo je dizati noge i lupati njima po dnu vrtica, to ga trenutno zabavlja 🙈 dobro ce doci kad bude malo veci a i preko dana budemo u dnevnom pa me strah ostavljati ga na kutnoj posto se bacaka. Pricamo, pjevamo, plesemo, cak se i svadamo. Da mi je netko prije god dana rekao da cu dobiti bebu i da cu biti ovako sretna ne bih vjerovala. Mi smo 3.11. dobili plusic 😍 bila sa u soku jer je bilo neplanski (s moje strane, s muzeve ne 😂) ali ne bih nista mijenjala 😊 oprostite na poduzem postu, dodem svake prijestupne i onda se raspisem. Puse svima 😘
Nemogu vjerovati,danas sam mu i gore vidjela da jedan izlazi zubić,znači treći,sad mi je malo jasnije zakaj je takav😲,da baš nam je veselo😂. Ma nek su nam naše srećice žive i zdrave,sve ćemo izdržati 😍😘🤗.
Dakle ovo danas je prestrašno. Spavanje 0 bodova. Samo meni na rukama. Previja de prdi...
Užas. Niš nisam stigla. Jela uz urlanje.
Anchy nama zna bit svakakva ak ae frka nazovi pedi.
Ostalo nemam pojma.
Samo treba preživjeti prvu godinu 😂😭.
Kissam i gibam nositi
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nemogu vjerovati,danas sam mu i gore vidjela da jedan izlazi zubić,znači treći,sad mi je malo jasnije zakaj je takav😲,da baš nam je veselo😂. Ma nek su nam naše srećice žive i zdrave,sve ćemo izdržati 😍😘🤗.
Ajme ena zubići 😱😱😱😱😱. Jesi mu uzela gel ak jesi jel pomaže?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme ena zubići 😱😱😱😱😱. Jesi mu uzela gel ak jesi jel pomaže?
Jesam,onaj gengi gel neki,prek 90kn dođe a ne vidim baš da mu pomaže,užasno ga muči,jedan je vani već,2 zasad izbijaju,jadničak mali,sve mi ga je žao a nemreš mu pomoći😭..i onda urlanje cijeli dan,zaspi na par minuta iscrpljen je već od toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji