Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    22. Listopad 2018. 20:14

Pozdrav, znam da ću ju ureć ali mi po danu spavamo ok. Zadnjih nekoliko noći ju opet frče. Danas je nešto često jela i sad prije spavanja sam joj dala još i 60 ml bebimila. Ispraznila me skroz a nije se najela.
    Preko dana obično isprazni jednu i ako joj treba još iz druge malo, navečer obavezno uscjedi obje. Danas neznam što je bilo. Bitno da je sad sita i da spava

Napolitankica🍪
    22. Listopad 2018. 21:17

Ja sam ocajna. Znaci koliko got noc je vrhunska za sad jelte , dan me baci u ocaj. On staaaaalno place. Ako ne place to je mozda uru nakon papanja, ostalo je nemoguc. Slabo spava, jasno minje da je to od premorenosti, ali ne znam sto da radin vise. Ne mogu s njim nikuda. Kazu da je faza, a bome mi ta faza traje misec i po. Ne mogu vise! Morala sam se pojadati. Svi kazu da sam sretna jer spava noc, ali mene taj dan samelje.

Mommy of 👦

• Maja82
    22. Listopad 2018. 21:20

napolitanka55

Ja sam ocajna. Znaci koliko got noc je vrhunska za sad jelte , dan me baci u ocaj. On staaaaalno place. Ako ne place to je mozda uru nakon papanja, ostalo je nemoguc. Slabo spava, jasno minje da je to od premorenosti, ali ne znam sto da radin vise. Ne mogu s njim nikuda. Kazu da je faza, a bome mi ta faza traje misec i po. Ne mogu vise! Morala sam se pojadati. Svi kazu da sam sretna jer spava noc, ali mene taj dan samelje.

Ufff bas mi je zao! Jel ni.duda ni kolica ne pale? Moja doma cendra od umora al u kolicima zaspe. Jel se zeli nositi ili ni to ne pomaze?

Napolitankica🍪
    22. Listopad 2018. 21:24

Maja82

napolitanka55

Ufff bas mi je zao! Jel ni.duda ni kolica ne pale? Moja doma cendra od umora al u kolicima zaspe. Jel se zeli nositi ili ni to ne pomaz

Ah sve pali na pola sata. Ne duze. Nosila sam ga i tako znam hodat ko sumanuta 2 ure. Noge mi klecaju, sjednem i onda urlice.

Mommy of 👦

22. Listopad 2018. 21:43

napolitanka55

Baš mi je žao draga,drži se🤗😘. Vjerujem da ti je teško,i Mihael je plačljiva beba,pogotovo sad kad idu zubići. Jel ga interesiraju već igračkice? Mi se malo s tim zabavljamo,malo u Baby gimu,pa nosamo,vozamo,budemo na trbuščiću i nekako prođe dan al isto me izmori,i još k tome nije baš po noći da spava..što kažu,proći će 😉☺️

ivymicek
    22. Listopad 2018. 22:33

napolitanka55

Maja82

napolitanka55

Ufff bas mi je zao! Jel ni.duda ni kolica ne pale? Moja doma cendra od umora al u kolicima zaspe. Jel se zeli nositi ili ni to ne pomaz

Ah sve pali na pola sata. Ne duze. Nosila sam ga i tako znam hodat ko sumanuta 2 ure. Noge mi klecaju, sjednem i onda urlice.

Znam da te ne mogu ovime utješiti ali i Vid je vrlo često takav. Nekada (ako ga ne nosim) urla. Nekada urla i kad ga nosim. Gym i ljulja pale samo kada je u zenu odnosno kada je naspavan i ništa ga ne boli.
    Vrlo često obavljam večnu stvari s njim u rukama. Već 4 mjeseca ne prođe dan a da ne napravim puno kilometara samo hodajuć po stanu.
    Razumijem te i znam koliko je teško i znaj da će proći. To su takve bebe... Da i ja se pitam zašto ne mogu imati bebu koja voli ležati i diviti se svijetu iz te perspektive.
    Pomogne mi nosiljka ali samo ako gleda od mene jer tako vidi sve što ga zanima.
    Ja sam skužila da kad mu je "dosadno" a niš ga ne boli urla. Onda ga iznesem van na dvorište ili ga stavim u kadicu ili upalim mobil pa ga držim a on to gleda. Znam da ti je teško jer ništs ne stigneš jer nekada kada zna odspavati čuda napravim, ali samo osnovna 😂. Brišem sve što se vidi a zapravo bih trebala sve dubinski ali neće prljavština nikud otić dočekat će ona mene.
    Vjeruj mi kada jedem ostavim ga da plače jer heb ga da bi on jeo moram i ja da se ne onesvjestimo moram i pit a nakon svega moram i na wc 😂.
    Ostalo, ostalo sam zaboravila jer eto danas smo puno hodali po stanu i nismo puno ajali. Zaspali u pol 8 a od tad se zbudili jedno 5 puta. Zakaj da mama gleda život na vagi zakaj da se otušira u miru.. to je sve precijenjeno...
    Želim nam svima mirnu noćicu i bar jedan dan sa jednim dobrim spavanjem...
    Kisam vas a sad se idem onesvjestiti.
    Noćica😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    22. Listopad 2018. 22:53

Bok curke...moja napokon spava..cak sam joj nesto ada dala jer me.iscjedila..
    Kroz dan spavala 3x po pol sat i 2x po 15 min. Krepana sam..susosjecam sa svima .. nadam se da ce to proc. 
    Moja je super kad ju nosimo i kad gleda sve ata se zbiva..ovak s igrackama mpze proc ako se igramo s njom..voli biti u drustvu i pricati s pravim ljudima a ne igrackama :D
    Ja isto mislim da nam idu zubici van jer nenormalno slini i sve gura i usta.
    Ena bravo za okretanje :) moja se okrenula na trbuh prije tjedan dana ali sad samo ako je na boku..
    Cure...meni vec 3 mj oko 20.tog lagano krvarenje...ful malo 2-3 dana... kaj moguce da je to M? 
    Drzim palcebe za dobru noc :***

Napolitankica🍪
    22. Listopad 2018. 23:01

Hvala vam! Ma znam da je puno mama i gore, ali bas mi dodje dan da sam onako polomljena. I jos svima objasnjavat da eto place jer ne voli spavat pa ga gledaju sa sazaljenjem jer kakva je to mater koja ne zna smirit svoje dijete. I znam sve, ne tice me se nista, bitni smo mi, ali izmori me! Hvala vam od srca na podrsci.
    Hope, ja sam tako imala dva mjeseca i treci sam bas prokrvarila. Moguce da se komnunjarica sprema ;-)

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    22. Listopad 2018. 23:04

Ena31

napolitanka55

Baš mi je žao draga,drži se🤗😘. Vjerujem da ti je teško,i Mihael je plačljiva beba,pogotovo sad kad idu zubići. Jel ga interesiraju već igračkice? Mi se malo s tim zabavljamo,malo u Baby gimu,pa nosamo,vozamo,budemo na trbuščiću i nekako prođe dan al isto me izmori,i još k tome nije baš po noći da spava..što kažu,proći će 😉☺️

Evo sve vise ga zanimaju. Za "izgubit" 15minuta. Jao, uplasi me sada s tim zubima. Pa tek onda cu se ubit hahaha!
    Zato sam te pitala za bebimil, mislila sam da mozda bi ga neko drugo mlijeko zasitilo-ma glupost znam, ali svasta mi je padalo na pamet.

Mommy of 👦

nasdva
    22. Listopad 2018. 23:56

Joj cure samo hrabro izdržite to.
    Mi smo malo prije imale povraćanje u 3 rate ispovraćala je sve što je pojela i ja joj glupača nakon toga idem dat sisu i opet se siroče ispovraća. Sad sjedim u boravku i ona mi spava na rukama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.