Joj da..Ena moja..pa tvoj mali čovjek već i zubiće rješava 🤗🤗 predivno.. sve me strah kad mom krenu..😘😘
Jutro mamice. 6xmama predivni ste bili😍😍,a vjerojatno da ste još uvijek😘🤗.
Naša noć standard,cickanje al čini mi se malo manje nego prijašnjih noći..ili sam se navikla 😂😂.
Jutroo
6xmama čestitam na 2 mjeseca šefici, ali i 20 godina braka 🎉🎉🎉🎉🍾🍾🍾 stvarno u današnje vrijeme predivno
Ena, stvarno napredan Miha, tih zubića je i mene strah.
Ami, možda se Bartol prenajeo, ili tko će ga znat šta njima dođe. Dobro ako se nije ponavljalo.
Super za ostale dobre noći, nadam se da će se tako i nastaviti.
Kod nas opet ok noć, ovak put nije spavao 9 sati u komadu 😂 al zaspao u 22:30 i buđenja samo za pojest u 3 i u 6:30. I sad u 9 se digli. Ja zadovoljna 😁
Dobro jutro!! Nama je već dan jer smo budnimod pol 6 😂.
Draga 6xmama sretna vam velika 20 godišnjica braka. Bravo za ljubav, razumijevanje i strpljenje. Maloj šefici sretna 2 mj 🎉🎉🎉.
Ena valjda si se već privikla...
Nas dva hvala za prijedlog za gel... Imat ću ga na umu.
Franova & Ami sirote vi u radovima.. ima li kraja?!?!?!
Ostalim curkama mama & bebama puse.
Kažem ja mužu ako nam se kojim čudom "dogodi" četvrta beba ja neću dojiti 😂 od rodilišta bočicu. Mislim da je moje mlijeko šuć muć a njihova crijeva preslaba za takvo mlijeko i da bi svima bilo bolje na adu i mami i bebi 😂. Dakle naručila sam i mimijumi bočicu izgledom podsjeća na cicu i kupila sam još i nukovu dudicu pa ćemo vidjeti 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super za dobre noci. Kod nas isto standard, iako se pronudio oko pola 8 ali nismo ustali do 9, ne mogu rano funkcionirati 😂
6xmama jos jednom cestitam na 20 god braka, da se i dalje volite i postujete. Trebate biti primjer drugima 😊 i sefici sretna 2 mj 😘😘 i drzimo fige da ne bude reakcije na cjepivo 😉
Ena jadnicak mali, drzim fige da sto prije prode 😘
Ami vjerojatno se najeo 😉
Lucy jaaaj 😍😍😍
Babyblue i mi sutra idemo ortopedu, sretno 😘
Franova tako sam i ja cekala da muzu zvoni alarm da mogu preci na njegovu stranu kreveta, reko samo 5 min i zvonit ce, otvorim oci a njega nema hahah zaspala dok sam cekala da nisam ni sluzila 😂😂
Ivy dobra teorija haha drzim fige da prihvati dude 😉
Zaboravila sam koja mama ima macku. Kako je prihvatila prinovu? Ja imam kunica koji ima svoju sobu 😂 pustimo je ponekad u dnevni i jucer sam cucnila s njim u rukama da je vidi i toliko se smijao, bas sam sretna. Ne bih se zeljela nje rijesiti jer mi je prirasla srcu, tako da me ovo odusevilo, jedva cekam da bude veci da se igraju 😀
04.07. Matija 💜
6xmama- sretna godisnjica!!! 🥂🥂
Ivy- meni je starija do 18 mj. stalno visila na cici i stalno cendrala, ja forsirala dojenje. Sad mladja na bocici i vidi se razlika. Zagovornik sam dojenja, ali kod mene osobno ja vjerujem da mi mlijeko nije dobro i bok. Obje su odbile lijevu cicu odmah, a desna je bila ocito preslaba- starija je spavala max 45min u komadu, a mladja stalno plakala, tako da me bocica spasila.
Ena - drzi se, samo 20 zuba mora izbiti 😗😂 ja svojoj mazem Dentinox gelom i kad je bas jako jako cendrava dam pola cepica.
Meni je G "uvela" jos jedno nocno budjenje, krivim zube jer mislim da je zedna od silnog slinjenja i lagane temp - zaspe u 19:30 i budi se oko 1 pa oko 4 pa u 7.
Ivy- meni je starija do 18 mj. stalno visila na cici i stalno cendrala, ja forsirala dojenje. Sad mladja na bocici i vidi se razlika. Zagovornik sam dojenja, ali kod mene osobno ja vjerujem da mi mlijeko nije dobro i bok. Obje su odbile lijevu cicu odmah, a desna je bila ocito preslaba- starija je spavala max 45min u komadu, a mladja stalno plakala, tako da me bocica spasila.
Ena - drzi se, samo 20 zuba mora izbiti 😗😂 ja svojoj mazem Dentinox gelom i kad je bas jako jako cendrava dam pola cepica.
Meni je G "uvela" jos jedno nocno budjenje, krivim zube jer mislim da je zedna od silnog slinjenja i lagane temp - zaspe u 19:30 i budi se oko 1 pa oko 4 pa u 7.
😂😂,veliš samo 20😂,a dobro,kak su krenuli brzo budemo mi to odradili😁..a temperatura je normalna kod zubića? Jer i Miha jučer imao malo,i bio sav crven u licu,pa smo ga malo skinuli jer sam mislila da mu je pretoplo...koje čepiće joj daješ?
😂😂,veliš samo 20😂,a dobro,kak su krenuli brzo budemo mi to odradili😁..a temperatura je normalna kod zubića? Jer i Miha jučer imao malo,i bio sav crven u licu,pa smo ga malo skinuli jer sam mislila da mu je pretoplo…koje čepiće joj daješ?
Starija je stalno imala povisenu temp do 38 u guzi mjereno i crvene obraze i rjedju stolicu kad su izbijali. Dajem pola Lupocet 120 cepica.
Ne stignem pročitati pa samo da vam mahnem 👋 spavala sam od pola 2 do 5,a danas već bili jedni gosti i drugi stižu popodne..jedva gledam,glava me boli,a još imam hrpu posla 😭 nadam se da su vaše noći bile bolje 😘😘 odoh preseliti nespavalicu u krevetić,dala sam joj cicu za uspavljivanje jer ju nemam snage nositi 😕
Drage sve nespavacice, a i spavacice. Lijepo mi vas bude citat. Makar znam da nisam sama. Zavidim svima na lijepim odspavanim satima, nadam se i ja uskoro tome.
6xmama-predivne slike! Predivne!
Ena- vjerujem da ti je muka ga slusat, ali brzo ces se toga rjesit, nas to tek ceka. Bas je veliki i napredan! Das mu nesto i za bolove?
Ivy- ne tako :( ja sam jako tuzna sto ne dojim. Svaki put kad mi to dodje do glave bas mi bude tesko. Znam da je bitno da beba napreduje i sve, ali veliki sam emotivac i volim bliskost. I sada je imam i vjerujem da je tebi dosta svega, ali eto da znas da nas ima i koje bi dale sve da mozemo dojit.
Pharma-i mi dobili ovcu. Samo se tata uspava s njome.
Htjela sam svasta pisat i zaboravila. Ali drago mi vas je citat!
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji