Hej cure, evo i mene u sitne sate...
Nasdva, a sirotica... Moja se zna izrigat al za cca pol sata pojede ponovo ko da nije nis bilo.
Zao mi je za lose dane danas... Nije ni moj bolji 😥-odgađam na tjedan, dva odvikavanje od pelene, on opce nije zainteresiran, cak stovise place i histerizira kad ga hocu stavit na kahlicu ili skoljku i samo vice da nece piskit... I onda sjedi i sjedi i nis ne napravi al se uredno za minutu nakon toga zapisa i nis ga ne smeta da je mokar. Cini mi se frustriran,mozda je i sve to ljubomora na bebu 😥, al izgleda mi da jos nije spreman za skidanje pelene. On mi je specificno dijete i uzasno svojeglav, ovi svi vec u njegovoj dobi nisu imali pelene, a on evo 2 god i 9 mj i jos uvijek u pelenama 😳... Prijedlozi, iskustva???
Sa nijednim to nije bila takva tlaka...
Jos i mala zeza, isto mu se samo razvlaci po rukama, zaspi, cim ju spustim gotovo spavanje 😒
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hej cure, evo i mene u sitne sate…
Nasdva, a sirotica… Moja se zna izrigat al za cca pol sata pojede ponovo ko da nije nis bilo.
Zao mi je za lose dane danas… Nije ni moj bolji 😥-odgađam na tjedan, dva odvikavanje od pelene, on opce nije zainteresiran, cak stovise place i histerizira kad ga hocu stavit na kahlicu ili skoljku i samo vice da nece piskit… I onda sjedi i sjedi i nis ne napravi al se uredno za minutu nakon toga zapisa i nis ga ne smeta da je mokar. Cini mi se frustriran,mozda je i sve to ljubomora na bebu 😥, al izgleda mi da jos nije spreman za skidanje pelene. On mi je specificno dijete i uzasno svojeglav, ovi svi vec u njegovoj dobi nisu imali pelene, a on evo 2 god i 9 mj i jos uvijek u pelenama 😳… Prijedlozi, iskustva???
Sa nijednim to nije bila takva tlaka…
Jos i mala zeza, isto mu se samo razvlaci po rukama, zaspi, cim ju spustim gotovo spavanje 😒
Nisam strucna, nemam starije dijete,a ono sa cekanjem "toplijeg" vremena?
Imas kahlicu?
Mommy of 👦
Joj cure samo hrabro izdržite to.
Mi smo malo prije imale povraćanje u 3 rate ispovraćala je sve što je pojela i ja joj glupača nakon toga idem dat sisu i opet se siroče ispovraća. Sad sjedim u boravku i ona mi spava na rukama
Da da, tako i ja od straha da nije gladna beba, samo da pojede. Nadam se da je bolje!
Mommy of 👦
Hej cure, evo i mene u sitne sate…
Nasdva, a sirotica… Moja se zna izrigat al za cca pol sata pojede ponovo ko da nije nis bilo.
Zao mi je za lose dane danas… Nije ni moj bolji 😥-odgađam na tjedan, dva odvikavanje od pelene, on opce nije zainteresiran, cak stovise place i histerizira kad ga hocu stavit na kahlicu ili skoljku i samo vice da nece piskit… I onda sjedi i sjedi i nis ne napravi al se uredno za minutu nakon toga zapisa i nis ga ne smeta da je mokar. Cini mi se frustriran,mozda je i sve to ljubomora na bebu 😥, al izgleda mi da jos nije spreman za skidanje pelene. On mi je specificno dijete i uzasno svojeglav, ovi svi vec u njegovoj dobi nisu imali pelene, a on evo 2 god i 9 mj i jos uvijek u pelenama 😳… Prijedlozi, iskustva???
Sa nijednim to nije bila takva tlaka…
Nemam neki prijedlog osim čekati. Bude. Znam da sam čitala ne uvoditi promjene s dolaskom brata ili sestre.
Moja nina je isto histerizirala jer nije bila spremna.
Mi isto budni od pol 6. I uspavam ga i klinci ga probude.
Aaaaaaaaa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Nas dva nadam se da je na kraju zaspaka.
Napolitanka samo se nemoj grist...
Idem probat pit kavu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro žene, 6xmama jao nemam iskustva s tim odvikavanjem al ako nije spreman i ti tako mislis mozda bolje počekat, nisu sva djeca ista i za neke usporedbe, bude on sigurno malo pomalo, mozda probat kao sto si rekla za tjedan dva! 💪
Napolitanka takav je i moj nekad, hvala boguuu u zadnje vrijeme sve manje, al ima dana nikad ne znas kakav ce bit. Doslovno se ujutro probudi plačući i tako nastavi dan i da kuzim te za okolinu, meni isto bilo bed kad mi dijete počnu uspoređivat ono fak of nije svako dijete isto a i imaju dobre i loše dane kao i mi odrasli tako da vise ne gledan sta ce ko rec.. Samo se pojadaj bit ce ti lakse. Ivy mene svi uvjeravaju pa čekaj mj dva vidjet ces kako ce kad poraste biti bolji jer ce imat bolju samokontrolu, znat ce se sam uspavat, zabavit itd😱😱😱 znači da ne računam na to, vidim da je Vid 4 mj plus pa to su jednostavno zahtjevnija djeca, btw citala sam da kasnije kad malo porastu su to karakteri koji se razviju u naprednu i posebnu djecu, ali da bome bude uvijek posla oko njih jer ih sve zanima 😂
💙Bartol💙
Jutro,cure
Ivy,moj mali to uredno radi,uspavam šeficu,stavim ju u kolijevku i onda on počne vikat,ak mu velim nemoj vikat onda tek krene ...ili ovi veliki dođu pa laprdaju,a muške glasove imaju obojica i to nemre šaptat ili tiše pričat,neg ono...
Sa pelenama ćemo malo još pričekat...kupila sam mu one ko gaće tak da ga ipak kroz dan posjedam na wc/kahlicu al da ima pelenu,tek tolko da mu uđe u neku rutinu sjedat par puta dnevno na wc.Imala sam ja namjeru njega skidat ovo ljeto,al kak sam morala mirovat,završila na tokolizi i ostalo to je propalo u vodu...a bilo bi mi puno jednostavnije dok nje još nije bilo,al dobro kaj je tu je,do škole bu valjda skinul pelene ...
Sutra nas čeka kontrola i cijepljenje popodne...sutra nam je 20 godina braka -opće mi nejde u glavu kud su već tolike godine prošle
...
Jesu vam imali klinci kakvu reakciju na to cjepivo sa 2 mjeseca?Pitam jer ja ak postoji mogućnost reakcije dajem odmah doma prije odlaska pedici paracetamol preventivno...
Jutro,cure
Ivy,moj mali to uredno radi,uspavam šeficu,stavim ju u kolijevku i onda on počne vikat,ak mu velim nemoj vikat onda tek krene…ili ovi veliki dođu pa laprdaju,a muške glasove imaju obojica i to nemre šaptat ili tiše pričat,neg ono…
Sa pelenama ćemo malo još pričekat…kupila sam mu one ko gaće tak da ga ipak kroz dan posjedam na wc/kahlicu al da ima pelenu,tek tolko da mu uđe u neku rutinu sjedat par puta dnevno na wc.Imala sam ja namjeru njega skidat ovo ljeto,al kak sam morala mirovat,završila na tokolizi i ostalo to je propalo u vodu…a bilo bi mi puno jednostavnije dok nje još nije bilo,al dobro kaj je tu je,do škole bu valjda skinul pelene…
Sutra nas čeka kontrola i cijepljenje popodne…sutra nam je 20 godina braka-opće mi nejde u glavu kud su već tolike godine prošle
…
Jesu vam imali klinci kakvu reakciju na to cjepivo sa 2 mjeseca?Pitam jer ja ak postoji mogućnost reakcije dajem odmah doma prije odlaska pedici paracetamol preventivno…
Extra cendravost ali extra. Meni je moja rekla ak bu cendrav dajte čepić... Ali moj mališa je baš osjetljiv.
Ami naš kaj veliš nisu svi isti. Moji su svi troje "teži". Al dobro dode to na svoje.. znaš kak vele i da je blesav moj je 😂.
Uspavala idem popit kavu i odfurat u vrtić.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,cure
Ivy,moj mali to uredno radi,uspavam šeficu,stavim ju u kolijevku i onda on počne vikat,ak mu velim nemoj vikat onda tek krene…ili ovi veliki dođu pa laprdaju,a muške glasove imaju obojica i to nemre šaptat ili tiše pričat,neg ono…
Sa pelenama ćemo malo još pričekat…kupila sam mu one ko gaće tak da ga ipak kroz dan posjedam na wc/kahlicu al da ima pelenu,tek tolko da mu uđe u neku rutinu sjedat par puta dnevno na wc.Imala sam ja namjeru njega skidat ovo ljeto,al kak sam morala mirovat,završila na tokolizi i ostalo to je propalo u vodu…a bilo bi mi puno jednostavnije dok nje još nije bilo,al dobro kaj je tu je,do škole bu valjda skinul pelene…
Sutra nas čeka kontrola i cijepljenje popodne…sutra nam je 20 godina braka-opće mi nejde u glavu kud su već tolike godine prošle
…
Jesu vam imali klinci kakvu reakciju na to cjepivo sa 2 mjeseca?Pitam jer ja ak postoji mogućnost reakcije dajem odmah doma prije odlaska pedici paracetamol preventivno…
Ovo sam zaboravila. Ajme 20 god braka 😱😱😱. A ti tak fletna i Mlada
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,cure
…
Ovo sam zaboravila. Ajme 20 god braka 😱😱😱. A ti tak fletna i Mlada
Ivy,baš si me nasmijala,bome baš sam fest fletna i mlada
...kaj rosa u podne
Jutroo
6xmama, isto nemam iskustva s pelenama i odvikavanjem, al već ćete vi to odraditi, prije ili kasnije.
Evo dok tipkam, ispao mi komadić plombe 😣
Maloprije sam se digla sva u panici, jer mi je dijete prespavalo cijelu noć, od 22:40 do sad maloprije. Nije se uopće budio ni jeo 😣 Ja onako mrtva, nisam niš skužila do sad. Probudila sam se naravno mokra.
Ajme i da, 20 godina braka 😮😮🎉🎉🎉🎉 baš za proslavit
Sortiraj odgovore
Najstariji