Kako vam bebe spavaju preko dana? One koje su nespavalice da li su zadovoljne ili gunđaju?
Pharma, javi pali ovcica da znamo da li investirati ili ne :-)
I jos glupo pitanje, kako namjestate klokanjcu i jaknu?
Mommy of 👦
Pozdrav mamice. Mi aktivni od jutra, probudio se u 7, već bili u shopingu,dm, mesnica,odradili kavicu..kupila sam u dm kašicu mrkva+krumpir da probamo i naivno mu zagrijem 5 malih žličica jer sam bila uvjerena da nebude htio,drage moje papao je ko da oduvijek to jede i fino mu je,htio je još😂😂..sad sam stavila meso u pećnicu,pripremila za pomfri,uspavala ga i sjedim da ga ne probudim😁,od muža naravno nikakve pomoći,otišao negdje po meso i veli kad se vrati za sat vremena bude ga vozio malo😂😂,Reko nadam se da bude spavao do tad(zaspao mi za 5 minuta dok sam ga nosila). Ugodan dan vam želim i mirne bebice😘🤗
Ena, bebimil je bio zbog trbusica? Ja imam nespavaca, ne znam da li ga busica muci
Mommy of 👦
Kako vam bebe spavaju preko dana? One koje su nespavalice da li su zadovoljne ili gunđaju?
Moja je na dane, ali vise je cendrava kad lose spava po danu.
Kaj se klokanice tice, prvo stavim klokanicu i malu pa onda obucem jaknu
Moj kako koji dan. Zna biti da spava samo jednom pol sata, a zna i 2-3 sata potegnut. Danas su nam sva spavanja po pol sata do 45min.
Sad se probudio i lijepo me počastio. Morala sam mijenjat tetra pelenu, čiripu, ručnik na prematalici, dvoje pelena. Sva sreća pa sam na vrijeme stavila svoju ruku inače bi i ja morala ravno pod tuš.
Ta veselja na prematalici... 🤣🤣🤣
Pa svaki drugi dan otprilike! Pokaki rjedje nesto al non stop mi se popiski kad ju prematam. I nakon kupanja.. izvadim ju na rucnik brisem j ona se popiski
Napolitanka da,bebimil je bio zbog bušice,ak ga to muči skužila bi, po plaču,zvukovima i napinjanje al drugačije nego za kakanje. Tak ti je i Mihael počeo s 3 mjeseca raditi,ja sam to shvatila da se pokušava dignuti jer je dizao glavu i ramena.
Evo i mene napokon.
Dakle Barbara super su uzorci i na kombinezonu (btw i ja bih) a i sa šlapama a i kolač ti nije loš iako ne smijem žrtvovala bih se 😂.
Lucy divan je malac, i moj tak gleda u gym umjesto da je u njemu 😂. Super za kavicu s frendicama i za tateka i bebu.
Kaj se tiče pušenja sve znate ali od jedne ili dvije cigarete sumnjam da bu kaj bilo...
Dizanje prema naprijed i moj V je tak negdje krenuo. Valjda su skužili i te mišiće pa vježbaju 😂. Sada toliko i ne primjetim ali je na početku to bilo češće.
Kaj se tiče alkohila ja si svaku subotu popijem jedan bambus i baš mi paše... Jako mi paše 😂.
Moram pohvaliti mužeka da me odlično izmasirao i da sam se odkočila 🎉 odmah je i glava popustila.
Još ste svakaj pisale ali sam zaboravila.
Videk spava (vidjet ćemo do kad) a ja čekam muža da uspava klince pa da mogu ići večerati i spavati.
Noćica 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
O dobro, on se bas savine ko da zeli bradicom dotaknut noge, bas me prepao kad sam skuzila.
Ena, ma bit ce da nije nama onda trbuh. Slusala sam svakakve teorije o tom nespavanje, dreki pa su mi predlozili i drugo mlijeko, ali ocito je takav.
Ja sam na kraju dana ko tenkom pregazenam
Mommy of 👦
Cokica, ah da, uvijek nadju pravo vrijeme za poop!
Mommy of 👦
Ma ovo je prvi put baš ovako bilo, po svemu. Ajde, moralo se i to jednom dogoditi, još smo dugo i izdržali 😂
Ja se poveselila, evo ga zaspao u 22, super Al on je imao drugi plan, samo 45min. Ah 😣
Laka vam i ugodna noć 😘😘
Eee, a di je 6xmama? Mi se čini ili se nije javljala?
Sortiraj odgovore
Najstariji