Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napolitankica🍪
    21. Listopad 2018. 18:10

Kako vam bebe spavaju preko dana? One koje su nespavalice da li su zadovoljne ili gunđaju?
    Pharma, javi pali ovcica da znamo da li investirati ili ne :-)
    I jos glupo pitanje, kako namjestate klokanjcu i jaknu?

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    21. Listopad 2018. 18:12

Ena31

Pozdrav mamice. Mi aktivni od jutra, probudio se u 7, već bili u shopingu,dm, mesnica,odradili kavicu..kupila sam u dm kašicu mrkva+krumpir da probamo i naivno mu zagrijem 5 malih žličica jer sam bila uvjerena da nebude htio,drage moje papao je ko da oduvijek to jede i fino mu je,htio je još😂😂..sad sam stavila meso u pećnicu,pripremila za pomfri,uspavala ga i sjedim da ga ne probudim😁,od muža naravno nikakve pomoći,otišao negdje po meso i veli kad se vrati za sat vremena bude ga vozio malo😂😂,Reko nadam se da bude spavao do tad(zaspao mi za 5 minuta dok sam ga nosila). Ugodan dan vam želim i mirne bebice😘🤗

Ena, bebimil je bio zbog trbusica? Ja imam nespavaca, ne znam da li ga busica muci

Mommy of 👦

mamica1985
    21. Listopad 2018. 18:20

naopolitanka55

Kako vam bebe spavaju preko dana? One koje su nespavalice da li su zadovoljne ili gunđaju?

Moja je na dane, ali vise je cendrava kad lose spava po danu.
    Kaj se klokanice tice, prvo stavim klokanicu i malu pa onda obucem jaknu

21. Listopad 2018. 18:24

napolitanka55

Moj kako koji dan. Zna biti da spava samo jednom pol sata, a zna i 2-3 sata potegnut. Danas su nam sva spavanja po pol sata do 45min. 
    Sad se probudio i lijepo me počastio. Morala sam mijenjat tetra pelenu, čiripu, ručnik na prematalici, dvoje pelena. Sva sreća pa sam na vrijeme stavila svoju ruku inače bi i ja morala ravno pod tuš. 

• Maja82
    21. Listopad 2018. 19:22

Ta veselja na prematalici... 🤣🤣🤣
    Pa svaki drugi dan otprilike! Pokaki rjedje nesto al non stop mi se popiski kad ju prematam. I nakon kupanja.. izvadim ju na rucnik brisem j ona se popiski

21. Listopad 2018. 19:43

Napolitanka da,bebimil je bio zbog bušice,ak ga to muči skužila bi, po plaču,zvukovima i napinjanje al drugačije nego za kakanje. Tak ti je i Mihael počeo s 3 mjeseca raditi,ja sam to shvatila da se pokušava dignuti jer je dizao glavu i ramena.

ivymicek
    21. Listopad 2018. 20:45

Evo i mene napokon.
    Dakle Barbara super su uzorci i na kombinezonu (btw i ja bih) a i sa šlapama a i kolač ti nije loš iako ne smijem žrtvovala bih se 😂.
    Lucy divan je malac, i moj tak gleda u gym umjesto da je u njemu 😂. Super za kavicu s frendicama i za tateka i bebu.
    Kaj se tiče pušenja sve znate ali od jedne ili dvije cigarete sumnjam da bu kaj bilo...
    Dizanje prema naprijed i moj V je tak negdje krenuo. Valjda su skužili i te mišiće pa vježbaju 😂. Sada toliko i ne primjetim ali je na početku to bilo češće.
    Kaj se tiče alkohila ja si svaku subotu popijem jedan bambus i baš mi paše... Jako mi paše 😂.
    Moram pohvaliti mužeka da me odlično izmasirao i da sam se odkočila 🎉 odmah je i glava popustila.
    Još ste svakaj pisale ali sam zaboravila.
    Videk spava (vidjet ćemo do kad) a ja čekam muža da uspava klince pa da mogu ići večerati i spavati.
    Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    21. Listopad 2018. 22:02

O dobro, on se bas savine ko da zeli bradicom dotaknut noge, bas me prepao kad sam skuzila.
    Ena, ma bit ce da nije nama onda trbuh. Slusala sam svakakve teorije o tom nespavanje, dreki pa su mi predlozili i drugo mlijeko, ali ocito je takav.

Ja sam na kraju dana ko tenkom pregazenam

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    21. Listopad 2018. 22:04

Cokica, ah da, uvijek nadju pravo vrijeme za poop!

Mommy of 👦

21. Listopad 2018. 23:04

Ma ovo je prvi put baš ovako bilo, po svemu. Ajde, moralo se i to jednom dogoditi, još smo dugo i izdržali 😂
    Ja se poveselila, evo ga zaspao u 22, super  Al on je imao drugi plan, samo 45min. Ah 😣
    Laka vam i ugodna noć 😘😘
    Eee, a di je 6xmama? Mi se čini ili se nije javljala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.