Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    21. Listopad 2018. 09:36

Dobro jutro svima! Barbara super je kombinezon a i ti super izgledas! Ja se moram bacit na mrsavljenje 😣 Toliko sam umorna a ne mogu se nalijat kave da kompenziram sa slatkim.. nikako prestat. Iako dosta i setamo nisam krenula vjezbat doma, jesam 2-3 x al prakticki nis. Mi juce bili u gostima, bila je malo nervozna od dreke klinaca al na kraju zaspala i taman se uputili kuci. Doma cicanje i spavanac 😁 Dobro mi spava po noci al ja sam uzasno umorna vald i od vremrna  nr znam evo jedva otvorila oci.

pharmamma
    21. Listopad 2018. 09:43

Barbara snajka zeza,ali je bome danas odspavala do 7,45 😱🎉🎉 a s dudom vise ni ne znam kaj nismo probali..ona se samo igra s njom,nju neće sisati 😂😂
    Ena super za guštanje 😁 i bravo za Mihu i papanje 😘
    Lucy i kod nas cica vise ne pali uvijek,tj zaspi ali se odmah probudi..srećom,ona ima tek 5,5kg 🙈
    Jučer je dobila ovčicu Ewan na poklon,bas me zanima dal će pomoći za uspavljivanje

21. Listopad 2018. 09:45

Jutroo 😁
    Barbara, kombinezon i šlape 🔝🔝
    Ja sam po doma uglavnom u tajicama i majici za dojenje ili onoj ko potkošulji za dojenje iz h&m-a  Ionako je toplo zbog centralnog. 
    Mi jučer imali goste, bio je čak i ok. I zaspao u 22:30, naravno da je meni to bilo rano i nisam mogla zaspat. I spavao gospodin do 8 😁 prvo hranjenje odradili u snu, drugo u polusnu.
    A jučer kad su otišli gosti, kuhinja u kaosu. Rekla sam mm nek to sve sredi. Tek kad je završio sam išla sjest i zapalit. I uspjela sam čak gutljaj crnog vina popit. Dok sam se ja vratila s dojenja, prazna boca bila.
    A sad odoh popit kavu do kraja i zapalit, zaspalo dijete 😁
    E da, Franovamamita sretno s radovima, i valjda neće biti do 18-te godine kako je Ami rekla 😂

ami25
    21. Listopad 2018. 09:54

Lucy slazem se,ja niti ne znam sto cu oblačit. Sta se tiče pive ja popijem 1 na dan, rekle mi babe da je dobro za mlijeko,pa babske priče koje mi odgovaraju poslušam hahahha

💙Bartol💙

pharmamma
    21. Listopad 2018. 10:02

ami25

Lucy slazem se,ja niti ne znam sto cu oblačit. Sta se tiče pive ja popijem 1 na dan, rekle mi babe da je dobro za mlijeko,pa babske priče koje mi odgovaraju poslušam hahahha

😂😂😂 Dobra teorija 😁😁

21. Listopad 2018. 10:43

Ami 😂😂 dobraa
    Meni je to vino jučer bilo prvo alkoholno nakon ne znam koliko, a pivu ne volim. 
    A što se tiče vježbanja, to sam zaboravila komentirat, ne znam ni kad smijem uopće početi. Nadam se da ću idući tjedan na pregled kod svoje ginekologice pa je pitam. Al još par mjeseci sigurno ne smijem.
    I ili ću dobit stvari ili mi je od keksića lagano kao crvenkasto kod brisanja 😑

lucy233
    21. Listopad 2018. 15:25

Danas moram pohvaliti svoja dva momka, mali je odspavao sat i po a ja sam za to vrijeme pila kavu s prijateljicama (prvu nakon poroda) dok ga je tata čuvao. Nakraju smo se svi troje odmorili 😊

F više ne želi u baby gym pa nam sad služi za vježbati na trbuhu 😂
    F više ne želi u baby gym pa nam sad služi za vježbati na trbuhu 😂

baarbaraa29
    21. Listopad 2018. 16:20

Kombinezon kupila prosle godine u Kiku! I meni je super za sisanje po noci jedino je malo zajefrkasto kad moras na wc😁
    Franova ajde valjda cete onda do Bozica zgotovit 😊
    Maja hvala😁 Ja isto planiram vjezbat, ali nikako ubacit u raspored! Ako uhvatim vremena za skuhat bude dobro, a dzabe mi vjezbat i jest svaki dan sendvice! Bolje normalnija prehrana, a onda kad nam djeca postanu normalnija🙊🙈 onda cemo vjezbat. Btw.meni je od 18 kg ostalo 5 koje nikako ne idu dole!
    Cigaretluk sigurno nije dobar i preporucljiv, ali mislim da jedan svako toliko ne moze naskodit. Samo eto ko je strastveni pusac od prije treba se moc kontrolirat da nebi pretero.
    Cokice zast mislis da ne smijes jos par mjeseci? Mislim, mozda si u pravu, al ja kontala da sad 100% smijem🤔
    Lucy bravo za tvoje momke 🤗💙💙,a malisa je 🍬
    Cure ajte na kolac!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

21. Listopad 2018. 16:57

Barbara, zbog carskog mislim da ne mogu odmah. Iako, sad su ostale samo moje kile od prije, ovih trudničkih više nema.
    Aaaa kolač 😍😍😍 a baš si razmišljam što slatkog imam doma. Toliko o vježbanju 😂😂 vježbam ruke trpajući slatko 🙊
    Lucy, barem nečemu služi gym 😁👍
    Ove dane i ja razmišljam da ga kupim. Samo ne znam koji

Napolitankica🍪
    21. Listopad 2018. 18:08

Da li znate zasto se bebe oko 3 mj kreni savijat prema naprijed kao fetus? Krenuo mi je to u jaju radit nije mi bas svejedni u voznji kad krene

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.