Hvala cure! Ja isto stavljam oblog obicno od rakije ohladjen al sad bome nis od tog ak necu djete opit isparavanjem 😂😂😂 stavila bum sam hladno kad muz dodje. Sad hodala okolo 2 h i ona spava blazeno a doma nema trika.. 20 min i op cendranje.
Svaka cast svima eto pogotovo s vise djece! Stvarno bi htjela imat jos i volis ih najvise na svijetu al fakat ponekad ko taoc..to je super receno. Lakse je malo se pojadat i procitat da je i drugima tak jer se nekad grozno osjecam
Prve tri godine su najgore, kasnije je lakse, bar meni 😊
Ivy,bu prošlo svekicu...moja pak nos obesi čim joj krivi prst pokažeš,al ja ne reagiram na to...onda se furi dva dana i ne dolazi,treći dan dojde ko da niš ni bilo ...a kaj buš joj,starci su ko i mala deca.
Ivanolora,moja ti ima stalno bijeli jezik od mlijeka,ak su gljivice,budu one i po sluznici obrza sa unutarnje strane ne samo na jeziku...
Nisam niš drugo upamtila a sve pročitala...osim da su svi nešto nervozni i cendravi ...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
pozdrav mamice!
Da li je iko mozda imao pjenastu kakicu?
Boja je senf i ima one kao "sjemenkice" unutra ali izlazi kao pjena...
Negdi na netu pise da je to od previse zraka progutanog pa da tako izlazi,samo ja ne znam jel se to klasificira kao proljev ili ne :/
Iskljucivo dojimo..
pozdrav mamice!
Boja je senf i ima one kao "sjemenkice" unutra ali izlazi kao pjena…
Negdi na netu pise da je to od previse zraka progutanog pa da tako izlazi,samo ja ne znam jel se to klasificira kao proljev ili ne :/
Iskljucivo dojimo..
Nama je znalo tak biti. I pjenasto i rijetko i sluzi tu i tam i to je kao sve normalno. Nislim da je pjenasto od zraka koji se nije formirao u prdac 😂
pozdrav mamice!
Boja je senf i ima one kao "sjemenkice" unutra ali izlazi kao pjena…
Iskljucivo dojimo..
Nama je znalo tak biti. I pjenasto i rijetko i sluzi tu i tam i to je kao sve normalno. Nislim da je pjenasto od zraka koji se nije formirao u prdac 😂
I naš kakac isto tako a isto mislim što i Maja 😂.
Moj malac spava pa ću gibati i ja...
Noćica 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Prva večer nakon duugoo da se smijao puno,legli i nije ni zaplakao kad je trebalo ići spavati,ugasili smo svjetlo, odmah tražio sisu i zaspao😍🤗...probala sam mu dati bebimil jer više nisam znala kaj bi,kaj god da mu dam muči ga bušica,sad je ovo super prošlo i baš je bio sretan,vidjeti ćemo sutra jel to stvarno tak dobro prihvatio. Laku noć vam želim,bez puno buđenja. A di su nam Confused i Marija,ne javljaju se više..?
Jao, moj tek sad zaspao. Ja pijem čaj.
Confused se javi na fejsu često, a Marije uopće nema. Sjetila sam je se nedavno kad su mi opet bili majstori za centralno.
Laku noć i nadam se da će nam djeca spavati 😁
Svaka vam čast s dvoje i vise klinaca,Franova tebi pogotovo koja to sve moraš sama..vi ste kraljice ❤️❤️
Ivy nisi pogriješila,vjerojatno je ona danas malo preosjetljiva pa je to još pogoršalo reakciju 🤔
Sva sreća da imam vas tu i da se skupa pojadamo jer kad ovako pričam s frendicom koja ima bebu od 3 tj,ispada da se ja samo žalim..njoj je super,nije umorna,sve stigne,još uspije reci da joj je dosadno jer je sve napravila, a beba spava 🤔 zvuci mi ko neki sf, beba i mama za kakve se ponekad čuje,ali ih još nitko nije vidio 🙈🙈
Hahahahahah predobro! Sf mame!!
Mommy of 👦
Citam vas tu dugo, sve ste super mame, ali svakaaaa cast mamama sa vise djece... Meni i sa jednim tesko!
Mommy of 👦
Probudi se Anastazia u 5.50,cicki i zaspi..spustim ju,ona spava..ne mogu vjerovati da je 6 i da nije ostala budna i veselim se krevetu ko malo dijete..naravno prerano 🙄😩 6.15 i ona je budna 🤦♀️😂 tako da,dobro jutro svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji