Probudi se Anastazia u 5.50,cicki i zaspi..spustim ju,ona spava..ne mogu vjerovati da je 6 i da nije ostala budna i veselim se krevetu ko malo dijete..naravno prerano 🙄😩 6.15 i ona je budna 🤦♀️😂 tako da,dobro jutro svima!
Poznato😂 U 5.45 budenje, prebacim ga kod nas, proslo 6 on spava! Jes!! 6.15 buuudenje! Sanjaj mama! Ti stvarno mislila da cu spavat 🤣
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Svaka vam čast s dvoje i vise klinaca,Franova tebi pogotovo koja to sve moraš sama..vi ste kraljice ❤️❤️
Ivy nisi pogriješila,vjerojatno je ona danas malo preosjetljiva pa je to još pogoršalo reakciju 🤔
Sva sreća da imam vas tu i da se skupa pojadamo jer kad ovako pričam s frendicom koja ima bebu od 3 tj,ispada da se ja samo žalim..njoj je super,nije umorna,sve stigne,još uspije reci da joj je dosadno jer je sve napravila, a beba spava 🤔 zvuci mi ko neki sf, beba i mama za kakve se ponekad čuje,ali ih još nitko nije vidio 🙈🙈
Hahahahahah predobro! Sf mame!!
😂😂😂😂 Zaboravila komentirat SF mame. Ja ih osobno ne znam. Zapravo znam jednu, moja sveki. Njoj su klinci spavali cijelu noć i nisu nikad plakali niti ih je nosala 😂.
Mi nakon dugo vremena iu mali lošu noć ali i jučer jako dobar dan nakon dugo vremena 😂.
Mene bole ramena i vrat valjda neće glava počet.
Ma budu spavali kad tad i sebe tješim tako 😂
Ena 🤞🤞 za bebimil.
😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Hvala vam curke
Noc tak tak,sisao u 2 ali ga mucilo kakanje do skoro 4 onda opet sisanje u pol 6 i spavali do 7,ali ajde evo doručkovala sam na miru i umila se sredila,oba dvoje gledaju crtice...evo stigao mi majstor valjda Ce uskoro završiti to..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova ti ces s klincima dogurat do 18-te dok zavrsi drama s majstorima Mi imamo HB zadnjih 2 tjedna ok noci buđenje u 1 i 30,4 i 6 i onda ga oko 6 i pol muci kaka i tu se uvijek zbudi,a da ne mislim da bi odspavao do 8 sigurno. Nama je isto kao Maja i Dinosaurus bude pjenica i sluzi i svasta nesto a kao to sve normalno,ne bi znala ni prepoznat vise da nesto nije ok! Mi smo imali 2 noće vrištanje u snu, da li se koja susrela s tim? Poslije sam nasla na netu da moze biti night terrors,al m ije cudno kod tako male bebe. Hmm,počne vristat u snu ja ga uzmem on se smiri al spava cijelo vrijeme, bas sam se bila uplašila, mislila sam da se nesto dogodilo
💙Bartol💙
Franova ti ces s klincima dogurat do 18-te dok zavrsi drama s majstorimaMi imamo HB zadnjih 2 tjedna ok noci buđenje u 1 i 30,4 i 6 i onda ga oko 6 i pol muci kaka i tu se uvijek zbudi,a da ne mislim da bi odspavao do 8 sigurno. Nama je isto kao Maja i Dinosaurus bude pjenica i sluzi i svasta nesto a kao to sve normalno,ne bi znala ni prepoznat vise da nesto nije ok! Mi smo imali 2 noće vrištanje u snu, da li se koja susrela s tim? Poslije sam nasla na netu da moze biti night terrors,al m ije cudno kod tako male bebe. Hmm,počne vristat u snu ja ga uzmem on se smiri al spava cijelo vrijeme, bas sam se bila uplašila, mislila sam da se nesto dogodilo
Zna mi vrisnut, ali jednom i zaspe. Pojasnis mi night terrors? Kao imaju nocnu moru?
Mommy of 👦
Da tako i meni,vrisne onako jakooo jednom i onda zaspe dalje, pa tako piše pod definicijom, da sanjaju nešto, al inače se javlja kod starije djece,može se dogoditi i kod tako malih bebica ali rijeđe
💙Bartol💙
Ami daj jezik pregrizla 🤣🤣🤣 a zna i moj nekada poceti plakati u snu pa ga smirim a on se ni ne probudi,kontam mozda ih nesto zaboli stomacic,grcevi ili sanjaju nesto...
Sto se tice kakanja do prije 10dana je bilo svakih 6,7 dana a sada svaki dan 2,3 puta ali dosta rijetko bude i bude sluzi valjda je to ok🤔
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro drage moje.. mi spavali od 21 do skoro 4, pa je navlačio cicu 2 sata..sa jedne na drugu i onda smo zaspali oko 6 i spavali do pola 9... 😂😂
Moj u zadnje vrijeme jedan dan kaka jedan ne.. Jutros se pokakao taman kad je muž mijenjao pelenu.. još mi kralj viče "Izlazi, izlaziiiii" ja dotrčim iz kupaone da vidim kaj izlazi 🤣🤣 a mališa kaka 😂😂😂 i dok ga je presvukao, skinuo piđamicu se kao umorio.. Reko dobro da ti je ovo valjda 8. put da ga presvlačiš 😂😂
Dobar dan svima 😊
Evo i mi smo budni od 6 i po, kakanje nas probudilo..i sad se nije naspavao i naravno grinta cilo jutro. Valjda bude bolji popodne.
Moj isto zaplače u snu, ali to zvuci ko sirena 😅 bas zatuli, okrene se i nastavi ko da se nista dogodilo nije
Pozdrav mamice. Mi aktivni od jutra, probudio se u 7, već bili u shopingu,dm, mesnica,odradili kavicu..kupila sam u dm kašicu mrkva+krumpir da probamo i naivno mu zagrijem 5 malih žličica jer sam bila uvjerena da nebude htio,drage moje papao je ko da oduvijek to jede i fino mu je,htio je još😂😂..sad sam stavila meso u pećnicu,pripremila za pomfri,uspavala ga i sjedim da ga ne probudim😁,od muža naravno nikakve pomoći,otišao negdje po meso i veli kad se vrati za sat vremena bude ga vozio malo😂😂,Reko nadam se da bude spavao do tad(zaspao mi za 5 minuta dok sam ga nosila). Ugodan dan vam želim i mirne bebice😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji