Mamica kak si sad sa tlakom kak si prestala dojit?
Bravo, Greta 🤗, samo nek ona papa…
Hvala kaj pitas 😗 tlak i puls normala, ne ide preko 125/85, ocito hormoni radili dar-mar.
Ja sam tebe htjela pitati- jel radis malenoj ad s prokuhanom ili kupovnom vodom? Muz me uvjerava da je nasa prokuhana puna kamenca i da joj mozda zato smeta za probavu i ima od nje tvrdu stolicu pa sad mislim trebam li kupovati Janu i s njom raditi ad.
Ja sam za ad prokuhavala vodu iz pipe i onda ju procjedila kroz filter za kavu i u termosicu do korištenja
Dan cure
Isla sam danas sa starijim na priredbu i bas sam sva nikakva dragi danas opet otputovao 😢😭😭
F je dobar guguće vriska i brbljavac je pravi 🙂 inace kaka svako 6,7 dana a sad vec 2 dana po dva puta danas od jutra dva puta valjda nije neki virus...
A ja jedem apsolutno sve cak i grah i kobase i nista mu ne smeta...sve sam na brzinu procitala tak da nisam puno upamtila sada cu redovito pratiti 😋
Da cokica kapi za oci pa fino mu jednom rukom drzis otvoreno oko drugom ukapas...i F je nesto desno oko par dana krmeljavo vidjeti cu ako bude jace nazvati cu dr.
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bokić mamice😘. Ivymicek sretna vam 4 mjeseca 😘😘😍😍🤗🤗. I mi imamo životinjicu koja svira i ima i samo svjetlo,samo kaj je kod nas žuti pesek 😀,twinkle twinkle litle star pjesmica dan i noć svira😂😂. Ja jučer jela grah i počet ću polako sve,a njemu sam malo mrkvice kuhane dala jučer,komedija kakve face je radio ali nije pljunuo😂😂. Franovamamita .😘🤗,nek dečki budu čim bolji sad kad ste opet sami,a brzo će dragi opet doći😘.
Vidim spominjete pišu,mi to kod kupanja samo malo koliko ide navucemo i operemo,nista jako i nista na silu tako sam i sa prvim on je evo krenuo u skolu i nemoze jos do kraja ali kada ide na kupanje kazem mu da povuče i opere pišu...pedica je rekla sve ok dok ne stvara probleme to se mora samo odljepiti...dok je bivsa nam pedica govorila da moooora do 2 godine pa smo se skoro posvadale ja sam joj rekla da mi da razlog zasto se to MORA nema upale normalno piski i naravno nije znala sta reci pa sam joj kod pregleda uvijek govorila da ni slučajno ne pokusava jako povuci ja cu joj pokazati dokle ide..😉 ako ne prije kad se pocnu igrati s pisom sami to srede 🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy sretna vam 4 mjeseca kako brzo rastu ajme 😘
U sobu imam dovoljno svjetlosti da sve vidim zbog ulicne rasvjete...ne navlacim zastore...ja tako uvijek spavam ne volim mrkli mrak ostala mi nelagoda(strah) od malena 🤣🤣🤣
Ivy NUK dudica od lateksa je kupljena u Mulleru, izgleda isto kao i silikonska, ali joj valjda materijal vise odgovara. Rekla sam sebi da mi je to zadnji pokusaj i da ne kupujem vise dudice i upalilo je 😂 jos na dudici pise 95% djece prihvaca, reko ako si među ovih 5% bas super 😁 i cestitam na 4 mjeseca :)
Moja je cura pokupila u bolnici neku infekciju na oku pa smo morali mazat kremu i kapati oci, sve je sada okej. Dok sam je presvlacila sam joj lagano drzala glavicu i oko i nakapala.
Svijetlo imam sa ulicne rasvjete, isto ne volim spavat sa zastorima ili roletama, a za eventualno presvlacenje upalim dodatno bateriju na mobitelu.
Čestitke na 4 mjeseca 😍😍
Nama prozor gleda tocno na rasvjetu i taman se malo vidi, idealno za noć.
Mi imamo vodu iz Cetine i ta je stvarno puna kamenca kad njemu budem davala vodu definitivno će ići kupovna.
Šta se piše tiče danas nam se zacrvenio malo...neznam jel to šta zadnjih par dana često kaka ili je nešto ozbiljnije :/
Pusa svima
Bok zenice evo i nas nismo se javljali jer smo bili kod bake nekoliko dana i onda smo bili cendravi,mama nije stigla,sad je konačno zaspao koliko dugo vidjet cemo pa da ulovim vremena malo natipkati. Ivy sretnih vam velikih 4 mjeseca,vrijeme bas leti.. Mi sutra imamo sistematski kod pedice bas me zanima koliko je dobio cm,imam filing da ce me prerast za 5 godina,cak se ni ne deblja toliko koliko je svaki dan sve duzi i duzi. Vidim da svi imaju neke večernje nervoze, e mi se isto prijavljujemo.. U početku sam mislila da su grčevi, tj svi su me uvjeravali jer bi počelo uvijek oko 6 i trajalo do 9 kad bi se toliko umorio od vrištanja i plakanja i zaspao, strašno nešto. Sad sam počela sa tim da ga preduhitrim i stavim nas oko 6 u sobicu i njega lagano na cicu s nekom muzikicom na mobu pa barem pojede malo i bude manje plakanja, jer kad počne vrištat onda se toliko unervozi da ni cicat neće, počne me tuć rukama po cici, sebe čupati uzas. Netko je napisao dan i noć drugo dijete e tako i kod nas. Skuzila sam da je vani isto druga beba, zaspe odmah u kolicima,najrađe bi bila s njim vani od 0 - 24 al eto, nemoguće. Nosiljke mrzi,obozava kolica i vozit se u njima do te mjere da s njim nekad odem tako do wc-a da da.. Al eto lakse je kad skuzis neke fore pa uspijes preduhitrit iako da svaki dan je druga scena.. Ja kad vidim da nekome bebe spavaju u komadu po 5 do 7 sati ne vjerujem,ovaj moj se svakih sat i pol dva budi za jest, netko kaze bit ce lakse za par mj spavat ce duze, da i to vidimo. Jučer sam ga postavila na trbuh u kreveticu vratim se on se okrenuo na leđa odmah, zbog toga je frendicu pedica poslala kod fizijatra, pa me strah da ne bi i kod nas bila slična priča
💙Bartol💙
evo nas kod vas! ✌🏻😎
bolila me je glava od petka navecer do jucer poslijepodne! u jednom trenu sam mislila da cu se rasplakat od muke vise, al jucer uspjela zazmirit na jedno sat vr.uz ono "spavanje" kad cujes tv, kolica kak se micu jer se frajer budi...al valjda mi je trebao kakav takav odmor i nakon toga napokon bolje.
Cokice 🤞🏻 da se i ti malo odmoris!!
Krenile menhe stizat vec..a maloprije nesto kopala po staroj temi..ajme nostalgije. Izvjesca s pregleda, Mr.C, 🍿🍿, Super kornet...😂
Ivy cestitke na 4.mjesecu!! 🎉🎉🎉
Mi isto ostavimo napu u kuhinji, tek toliko da vidim kad smo u boravku na sisanju, ali Maja82 imas tih prigusenih lampi bas za bebije ili te kojekakve igracke sto svjetle..ili cak one male svjetiljke na dodir, na baterije..kao sto ljudi znaju imat u stropu.. Joj ne znam objasnit, slikam ti, ja si naljepila jednu u spajzic😁 i taman dovoljno svijeti, a nije prejako.
Franova mi cemo ti pravit drustvo da skratimo vrijeme do ponovnog muzevog dolaska🤗
Ena Divic nis ne baca😂 oblizivao bi se i na limun😄 Sam nek on papa! Hoces sad jos 2 dana tak pa novu namirnicu ili je to bilo cisto onak za probu?
Kad sam kod starih postova i prstic simbola, pozdrav, uz jedan s kojim nas je jedna frajerica (Ivy 😊) pozdravila slikom iz rodilista 🤘🏻
Predobra fotka!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
evo nas kod vas! ✌🏻😎
bolila me je glava od petka navecer do jucer poslijepodne! u jednom trenu sam mislila da cu se rasplakat od muke vise, al jucer uspjela zazmirit na jedno sat vr.uz ono "spavanje" kad cujes tv, kolica kak se micu jer se frajer budi…al valjda mi je trebao kakav takav odmor i nakon toga napokon bolje.
Cokice 🤞🏻 da se i ti malo odmoris!!
Krenile menhe stizat vec..a maloprije nesto kopala po staroj temi..ajme nostalgije. Izvjesca s pregleda, Mr.C, 🍿🍿, Super kornet…😂
Ivy cestitke na 4.mjesecu!! 🎉🎉🎉
Mi isto ostavimo napu u kuhinji, tek toliko da vidim kad smo u boravku na sisanju, ali Maja82 imas tih prigusenih lampi bas za bebije ili te kojekakve igracke sto svjetle..ili cak one male svjetiljke na dodir, na baterije..kao sto ljudi znaju imat u stropu.. Joj ne znam objasnit, slikam ti, ja si naljepila jednu u spajzic😁 i taman dovoljno svijeti, a nije prejako.
Franova mi cemo ti pravit drustvo da skratimo vrijeme do ponovnog muzevog dolaska🤗
Ena Divic nis ne baca😂 oblizivao bi se i na limun😄 Sam nek on papa! Hoces sad jos 2 dana tak pa novu namirnicu ili je to bilo cisto onak za probu?
Kad sam kod starih postova i prstic simbola, pozdrav, uz jedan s kojim nas je jedna frajerica (Ivy 😊) pozdravila slikom iz rodilista 🤘🏻
Predobra fotka!!
Awww,Mr.C, super kornet😍...,baš smo se lijepo tipkale...😂😂,veliš i limun bi bio dobar😂😂, budemo i danas i sutra malo mrkvice pa onda nešto drugo 3 dana dok ne isprobamo većinu pa onda miješati i tak redom nove namirnice koje smije..e,al te face koje radi,ko da sam mu neznam kaj stavila u usta😂😂. Samo ti odmaraj kolko stigneš,i malo odmora puno znači😘🤗.
Sortiraj odgovore
Najstariji