Jutro mamice!
6xmama hvala na za profilnu 🙂
Nama noćica bila vesela,buđenje na svakih dva sata i cicanje dok spavamo 🙄
Jučer isto veseli dan bio,valjda ova promjena utječe i na njih.
Nove mamice dobrodosle!
Mi smo se isto počeli stavljati na spavanje u 19h tako da izbjegnemo vecernju nervozu ali se zato budimo oko 7:30.
Jeste li vi cijepili svoje mrvice sa cijepivom protiv rota virusa? To je neobavezno cijepivo, placa se i moze se primiti najkasnije do 24mj. Štiti protiv rote koja je gadna kod malih beba. Ja sad razmisljam o tom…
I kako se mame koje imate starije dijete u vrticu nosite sa mogucnoscu prenosa bolesti na bebe doma? Mi imamo malu sestricnu 2god koja obozava nasu curku i tesko mi je da se ne vidamo a s druge se strane strasno bojim tih vrtickih bolestina😢
Starija imala rota virus kad je imala 10 mjeseci, bilo je gadno tjedan dana, ali prezivjeli smo, gore smo prosli muz i ja nego ona.
Kaj se tice djecjih bolesti, seka nam je predskolac i donosi doma viruse, ali ja si nekak mislim da ce starija ocvrsnuti do jaslica.
Jutro!
Evo ponovilo se po drugi put-zaspala u ponoć,probudila se u pol 7-milina!
Ja za dobro jutro dobila mengu-niš od ginića preksutra
,moramzvat danas i pomaknut termin.Nadam se da su bebice bile u simbiozi sa mojom pa bile dobre po noći.Pusa svima,tipkamo se u toku dana!
Bravo za veliku curu 🤗🤗🤗
Meni se isto cini da cu uskoro dobiti, jede mi se full slatko, opristavila se sva i stalno me bolucka dole oko jajnika kao inace u pms-u.
Jutro mame!
Mislim da je moja gospodicna nervozna od navece jer se nije posteno iskakala.. prvi x dosad 😣 Kaka non stop a sad mi sam nes prduckala i vjerojatno ju to muci, ne znam zakaj sve sam normalno jela.. jedva je zaspala iza 10, budila se u 2 pa u 7 i onda sam se digla. Pijem kavicu i mislim da cu i drugu salicu 😣
Mamica ja sam uzela i cjepivo za rotu. Jako ju je naljutilo to davanje u usta, al opet mislim da je bolje ako se moze zastititi.. nije mozda rota tak strasno za djecu al ipak zasto ne sprijecit ako mogu.
6xmama pa brzo ti je dosla m.. Jel tak i prije?
Kakvo je ovo cudno vrijeme vani?! Ko da mi se ne spava i samoj dovoljno 😣😣😣
Joj da - pitanjca par-
Za krstenje kaj ste na glavi bebama imali i di ste to kupili? Mora li se imat nesto? Mislim one trake i to..
I kako spavate po noci sto se tice svjetla? Mi ostavimo upaljeno malo u boravku koji je vrata do sobe. Po mraku bas nis ne vidim..cak ni nju koja je u kindacu do kreveta. Ima li tko neko nocno svijetlo il neku ideju?
Puse
Dobro jutro drage moje... Mislim da se lagano navikavam da je jedan dan sjajan, a drugi nikakav... sinoć smo imali dosta buđenja, ali nema veze... Tak valjda mora biti...😴😴
Mi smo danas na ručku kod mojih tak da barem ne moram kuhati... već 3 dana žudim za ćevapima, pa ću mamu nažicati da barem naručimo 😂😂
Želim vam lijep dan, unatoč tome što je nekako bljak i oblačan...
Joj da - pitanjca par-
Za krstenje kaj ste na glavi bebama imali i di ste to kupili? Mora li se imat nesto? Mislim one trake i to..
I kako spavate po noci sto se tice svjetla? Mi ostavimo upaljeno malo u boravku koji je vrata do sobe. Po mraku bas nis ne vidim..cak ni nju koja je u kindacu do kreveta. Ima li tko neko nocno svijetlo il neku ideju?
Puse
Ne mora se nista imati na glavi za krstenje.
Kaj se svjetla tice, spavaca nam gleda na kuhinju pa ostavim svjetlo na napi upaljeno jer se dizem bar 1x za napraviti bocicu i da stariju provjerim je li se otkrila.
Jutreko djevojke. Mi imali ok noć (kaže moj sat) ali imam osjrćaj da je puno cikio, kak odrsdim u polu snu nemam pojma koliko se budio.
Netko je uspio dati dudicu Nuk od lateksapa me zanima gdje je kupljena.
Mamica110 moji donesu svašta doma i ne moraju biti zaraženi ali bit će kako će biti. Nina je svašta bila pokupila od brace ali zato kad je krenula u vrtić nije bila često bolesna.
Baby blue ja žudim za raznom hranom a niš ne smijem jer frajeru sve smeta.
Btw 6xmama kaj kuhaš? 😂
Mamica1985 super za tlak 🎉🎉🎉 i moj muž ima problema sa tlakom ja ga tjeram doktoru al jeko mala beba i neće...
Mi se digli rano i već.svašta napravili. Već se uspavljujemo pa da mama bar proba napraviti ručak i složiti čarape jer ih imaaaaaa.
Danas nam je 4 mjeseca 🎉🎉 ajme 😱😱😱. Piknem slikicu kad se probudi 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da maja mi spavamo u mraku kao svjetlo mi služi mobitel ili kravica koja svira a ima mogućnost samo svjetla
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo brzinsko pitanje pa poslije tipkam, kako nakapat kapi u oči? Ja ne znam kako ću to izvest
Sad jede pa stignem. Uglavnom, jučer nije skoro ništa spavao, samo 40 min u cijelo popodne i zaspao tek noćas u 1:30, pa do 6 ujutro. Mislila sam da je oko crvenkasto od plakanja, tj kapak. Al danas isto, možda i malo više i kao gnoj u kutu. Otišli pedijatrici i dala mu je kapi, ako ne bude bolje kroz dan, dva, opet doći. Ja sam mrtva.
Ivy čestitke na 4 mjeseca 🎉🎉
Svjetlo, imam onu neku podnu lampu, iako ona dosta osvijetli, al ne znam šta bi drugo.
Ostalo sam pozaboravljala što se tipkalo
Sortiraj odgovore
Najstariji