Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    15. Listopad 2018. 20:44

vecer mamice!
    Kod nas je isto popodnevna nervoza i nespavanje.
    Prosli smo 6.tjedan i cini mi se da smo opet u skoku.Samo nacicavanje i nervoza i ljutnja na cicu.
    Joj kako zavidim svima kojima bebice zaspu na cici. Moj prikunja ali se probudi za 30sek i onda slijedi nosanje od min pola sata dok ne izbaci cili zrak koji je proguta a proguta ga fala bogu dosta :D 
    Ima li jos iko takvih scenarija? 
    Mi kod mijenjanja pelene ocistimo pisu i to je to..
    Nadam se da ce nam noc svima bit mirna 🙌😊

mamica1985
    15. Listopad 2018. 21:07

Prijepodne mi odspava 2x po 1h, ali iza 14h nikako odspavati, oci joj crvene od umora, ali nikako da se umiri i spava. Ajde, navecer mi bar zaspe oko pol 8 i potegne do jutra do 8h. Vidim da je od premorenosti, ali nikako da se smiri dovoljno da od 16h do 19h odspava bar sat vremena. I da - danas je jela kao da 3 dana nikaj nije jela, nisam brojala bocice, ali mislim da je litru popila 😂😂😂 

15. Listopad 2018. 21:20

Ajme ja ne mogu višeee. Od 12:30 samo plač. Jedini period mira je na sisi i kratko na ramenu. Spavao je ukupno 40 min do podne do sad. Još mi nikad nije bio ovakav. A muž radio popodne i s posla ravno na utakmicu Hrvatske. Glupi nogomet 😠
    Ja kožicu ništa ne diram. Mislim da mi je patronažna rekla da ništa. Baš ću pitat pedijatricu idući tjedan. 
    Tko je ono rekao da već radi na bebici, zaboravila sam nick, svaka čast. Al meni je to prebrzo, još mi se ni tijelo nije odmorilo ja mislim i ne znam kako bi izdržala uz ovog sisača još da sam i trudna.
    Ugodna vam i mirna noć

6xmama
    15. Listopad 2018. 21:22

Mamica kak si sad sa tlakom kak si prestala dojit? 
    Bravo, Greta 🤗, samo nek ona papa... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    15. Listopad 2018. 22:45

mamica1985

Samo da se malo pozalim, nemojte zamjeriti- svaki dan od 16h do 20h ovo moje malo cudo je nemoguce, plac, cendranje, sve smeta, nosanje i onda zaspe

Moja zadnjih dana tako od 7 nekako krene.. pa do 9, 10 kad zaspe. Nece se ni nosit ni papat eventualnl duda malo pali al i nju pljune. Ko da ju sve zivcira

6xmama
    16. Listopad 2018. 07:29

Jutro!
    Evo ponovilo se po drugi put -zaspala u ponoć,probudila se u pol 7-milina!
    Ja za dobro jutro dobila mengu -niš od ginića preksutra ,moramzvat danas i pomaknut termin.Nadam se da su bebice bile u simbiozi sa mojom pa bile dobre po noći.Pusa svima,tipkamo se u toku dana!

mamica1110
    16. Listopad 2018. 07:30

Jutro mamice! 
    6xmama hvala na za profilnu 🙂
    Nama noćica bila vesela,buđenje na svakih dva sata i cicanje dok spavamo 🙄
    Jučer isto veseli dan bio,valjda ova promjena utječe i na njih. 
    Nove mamice dobrodosle!
    Mi smo se isto počeli stavljati na spavanje u 19h tako da izbjegnemo vecernju nervozu ali se zato budimo oko 7:30. 
    Jeste li vi cijepili svoje mrvice sa cijepivom protiv rota virusa? To je neobavezno cijepivo, placa se i moze se primiti najkasnije do 24mj. Štiti protiv rote koja je gadna kod malih beba. Ja sad razmisljam o tom... 
    I kako se mame koje imate starije dijete u vrticu nosite sa mogucnoscu prenosa bolesti na bebe doma? Mi imamo malu sestricnu 2god koja obozava nasu curku i tesko mi je da se ne vidamo a s druge se strane strasno bojim tih vrtickih bolestina😢

6xmama
    16. Listopad 2018. 08:47

mamica,moji stariji su redovno manjima donašali iz vrtića infekte,s tim da x puta oni nisu ni bili bolesni,a donesli su doma...Dobra stvar je da onda kad su ti manji krenuli u vrtić nisu skoro opće bili bolesni jer su već doma preboljeli te klasične kolektivne viroze.
    Rota cjepivo se preporuča nedonoščadi i imunokompromitiranoj djeci,inače ne...zdravo dijete se može nositi s tim virusom(imali su ju i moji)

mamica1985
    16. Listopad 2018. 08:49

6xmama

Mamica kak si sad sa tlakom kak si prestala dojit?
    Bravo, Greta 🤗, samo nek ona papa…

Hvala kaj pitas 😗 tlak i puls normala, ne ide preko 125/85, ocito hormoni radili dar-mar.
    Ja sam tebe htjela pitati- jel radis malenoj ad s prokuhanom ili kupovnom vodom? Muz me uvjerava da je nasa prokuhana puna kamenca i da joj mozda zato smeta za probavu i ima od nje tvrdu stolicu pa sad mislim trebam li kupovati Janu i s njom raditi ad.

TetaTina123
    16. Listopad 2018. 08:49

mamica1110

Jutro mamice!
    6xmama hvala na za profilnu 🙂
    Nama noćica bila vesela,buđenje na svakih dva sata i cicanje dok spavamo 🙄
    Jučer isto veseli dan bio,valjda ova promjena utječe i na njih.
    Nove mamice dobrodosle!
    Mi smo se isto počeli stavljati na spavanje u 19h tako da izbjegnemo vecernju nervozu ali se zato budimo oko 7:30.
    Jeste li vi cijepili svoje mrvice sa cijepivom protiv rota virusa? To je neobavezno cijepivo, placa se i moze se primiti najkasnije do 24mj. Štiti protiv rote koja je gadna kod malih beba. Ja sad razmisljam o tom…
    I kako se mame koje imate starije dijete u vrticu nosite sa mogucnoscu prenosa bolesti na bebe doma? Mi imamo malu sestricnu 2god koja obozava nasu curku i tesko mi je da se ne vidamo a s druge se strane strasno bojim tih vrtickih bolestina😢

Jutro,
    jesam ga nahvalila da dobro spava po noci, zato smo bili budni od pol 3 do pol 6 🙊
    Mi zivimo s necakinjama i idu u vrtic i od kako se rodio svaka jednom bila bolesna a on ne. Dok dodju doma obavezno presvlacenje, pranje rukica i umivanje i onda tek mogu k malom, i mene toga strah bilo al za sad hb nije on jos nista pokupio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.