Dobrodošli nam😀. Sretnica si kaj imaš malog spavalicu😀,uživaj dok traje. Tak se i nama znalo sljepiti kad je pedijatrica navukla tolko da je popucalo okolo😭. Kod svakog presvlačenja pelenice potegnem malo i pobrišem a kod kupanja malo više,ovak se ne usudim previše iako mu već dosta ide..
Imam nocne more od te kozice i da se nesto ne zakompliciraA valjda sve dobro.
Da da, sad dok pocne duze biti budan budem u soku 🤣 dva sata ako uspije biti budan je uspjeh. Al problem sto samo na sisi zeli zaspati, dudu ne prihvaca a isprobala valjda sve, ruke mu bolje od dude 😂
I ja imam strah od toga..a valjda bude sve ok🙂. Moj navečer samo na sisi,prek dana ju neće ni pogledati,a dudu isto ni slučajno neće😂,rukice su tako fine,sad je shvatio da ima palac ali dobri su i kažiprst i srednji,kad je nervozan onda ide cijela šaka u usta. Prek dana spava po Max pol sata,ako i toliko..eto ja u čudu jer sad spava već sat i pol, probudio se na kratko al je odmah dalje zaspao,točno čudo😂,to već jako dugo nije
Mi imali super noć, a dan nam je budan.. ako je od 8 do sad odspavao max 20 min po malo.. i evo, sad je zaspao..do kada, Boga pitaj.. 😂
Pozz, evo i mene konačno.
Budna je od 6 ujutro kad je i pošteno pojela. Sve ovo poslje ja više neznam kad je jela kad spavala. Užas od dana. Tek u 16 konačno pošteno pojela
Ivy rekla si da jela rižine krekere i da je napuhavalo pa si mislila da he sezam. Ja jela čokoladu s rižom, i M bila luda. Tako da riža u ovom obliku napuhava. U srijedu u 10 je grupa za donenje.
Netko je pitao za navlačenje kožice, ja sam to s L radila iskljuličivo nakon kupanja koliko je išlo nikad na silu i relativno brzo sam mu prevukla glavić.

Dobar dan mamice,imam jedno pitanje ako bi mogla dobiti odgovor. Rodila sam prvu bebicu prije mjesec dana i sada prije dva dana smo ja i muz krenuli sa spolnim odnosom , mi svakako zelimo jos jednu bebicu ali smo to htjeli pokusati za 3 mjeseca tek,neznam jer moguce da se sad nesto desilo posto on nije siguran . Dali postoji mogucnost da se primi mjesec dana nakon poroda?
Meni su rekli u rodilistu da mogu ostati trudna doslovno dan nakon poroda i da full pazim jer su zene jako plodne bas prva tri njeseca nakon poroda

Drage mame koje imate bebe n dohrani - dal dajete bebimil, novalac ili ???
Nan 1 Optipro od prvog dana - do 2.5 mjeseca kombinirala ad i dojenje, unazad tjedan dana iskljucivo ad. Dajem i do 20ml vode na dan radi tvrde stolice koju ima, ali mislim da je to do njenog probavnog sustava, a ne do hrane.

Samo da se malo pozalim, nemojte zamjeriti- svaki dan od 16h do 20h ovo moje malo cudo je nemoguce, plac, cendranje, sve smeta, nosanje i onda zaspe

Samo da se malo pozalim, nemojte zamjeriti- svaki dan od 16h do 20h ovo moje malo cudo je nemoguce, plac, cendranje, sve smeta, nosanje i onda zaspe
Da, i moj ima popodnevnu nervozu. Jutro i popodne dva različita dječaka.

Mamica i kod nas je bilo tako..srećom,otkad uspjeva jednom oko podneva odspavati sat-dva u komadu i otkad se za spavanje spremamo već u 7,to se donekle smirilo

Pozz, evo i mene konačno.
Budna je od 6 ujutro kad je i pošteno pojela. Sve ovo poslje ja više neznam kad je jela kad spavala. Užas od dana. Tek u 16 konačno pošteno pojela
Ivy rekla sida jela rižine krekere i da je napuhavalo pa si mislila da he sezam. Ja jela čokoladu s rižom, i M bila luda. Tako da riža u ovom obliku napuhava. U srijedu u 10 je grupa za donenje.
Netko je pitao za navlačenje kožice, ja sam to s L radila iskljuličivo nakon kupanja koliko je išlo nikad na silu i relativno brzo sam mu prevukla glavić.
Ja ko tukac opet zaboravila na to. Ako mi Videk bude dobar dodemo.
Jooj jučer sam ih opet jela.. noć je bila ok a i dan pa se nadam da je ipak bilo nekaj drugo
Jooj ta kožica baš sa starijim idem u sri prevuć kožicu jer nismo očito dobro radili a pedica mi je rekla da na lačim kolkko ide i ne na silu .
Kaj se tiče podnevne nervoze mi je imamo taman oko 18.. onda malo zduramo i u 19 ga stavim u kadicu u vodicu i izađe nova osvježena beba .eto možda vam kratki kupanac pomogne
Ah da TetaTina dobrodošli 🎉.
Mimmyx postoji šansa uvijek ali kolika je slučajnost da ste baš pogodili pravi trenutak?! A i da nekaj bude znači da je bilo suđeno ..
Mi sad cikimo i valjda će čvrsto zaspati jer nije spavao od 17...
Ja idem pod tuš i probat smislit kaj ću jesti od pvpga kaj smijem jesti i da bude fino.
Noćica i tipkamo se sutra

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I kod nas je ista stvar, ako popodne odspava nema vecernje nervoze, a ako ne odspava (kao npr danas - pokusaje spavanja od 10 minuta ne racunam 😂) onda je to cendranje do kupanja i sisanja za spavanje. Pomakli smo i kupanje sa 20 na 19h jer joj bolje odgovara. I nakon svih oblika i verzija dudica silikonskih napokon je prihvatila NUK dudicu od lateksa onu žutu tako da to barem malo umiri nervoze

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji