Dobrodošli nam😀. Sretnica si kaj imaš malog spavalicu😀,uživaj dok traje. Tak se i nama znalo sljepiti kad je pedijatrica navukla tolko da je popucalo okolo😭. Kod svakog presvlačenja pelenice potegnem malo i pobrišem a kod kupanja malo više,ovak se ne usudim previše iako mu već dosta ide..
Imam nocne more od te kozice i da se nesto ne zakompliciraA valjda sve dobro.
Da da, sad dok pocne duze biti budan budem u soku 🤣 dva sata ako uspije biti budan je uspjeh. Al problem sto samo na sisi zeli zaspati, dudu ne prihvaca a isprobala valjda sve, ruke mu bolje od dude 😂
I ja imam strah od toga..a valjda bude sve ok🙂. Moj navečer samo na sisi,prek dana ju neće ni pogledati,a dudu isto ni slučajno neće😂,rukice su tako fine,sad je shvatio da ima palac ali dobri su i kažiprst i srednji,kad je nervozan onda ide cijela šaka u usta. Prek dana spava po Max pol sata,ako i toliko..eto ja u čudu jer sad spava već sat i pol, probudio se na kratko al je odmah dalje zaspao,točno čudo😂,to već jako dugo nije
Mi imali super noć, a dan nam je budan.. ako je od 8 do sad odspavao max 20 min po malo.. i evo, sad je zaspao..do kada, Boga pitaj.. 😂
Pozz, evo i mene konačno.
Budna je od 6 ujutro kad je i pošteno pojela. Sve ovo poslje ja više neznam kad je jela kad spavala. Užas od dana. Tek u 16 konačno pošteno pojela
Ivy rekla si da jela rižine krekere i da je napuhavalo pa si mislila da he sezam. Ja jela čokoladu s rižom, i M bila luda. Tako da riža u ovom obliku napuhava. U srijedu u 10 je grupa za donenje.
Netko je pitao za navlačenje kožice, ja sam to s L radila iskljuličivo nakon kupanja koliko je išlo nikad na silu i relativno brzo sam mu prevukla glavić.
Dobar dan mamice,imam jedno pitanje ako bi mogla dobiti odgovor. Rodila sam prvu bebicu prije mjesec dana i sada prije dva dana smo ja i muz krenuli sa spolnim odnosom , mi svakako zelimo jos jednu bebicu ali smo to htjeli pokusati za 3 mjeseca tek,neznam jer moguce da se sad nesto desilo posto on nije siguran . Dali postoji mogucnost da se primi mjesec dana nakon poroda?
Meni su rekli u rodilistu da mogu ostati trudna doslovno dan nakon poroda i da full pazim jer su zene jako plodne bas prva tri njeseca nakon poroda
Drage mame koje imate bebe n dohrani - dal dajete bebimil, novalac ili ???
Nan 1 Optipro od prvog dana - do 2.5 mjeseca kombinirala ad i dojenje, unazad tjedan dana iskljucivo ad. Dajem i do 20ml vode na dan radi tvrde stolice koju ima, ali mislim da je to do njenog probavnog sustava, a ne do hrane.
Samo da se malo pozalim, nemojte zamjeriti- svaki dan od 16h do 20h ovo moje malo cudo je nemoguce, plac, cendranje, sve smeta, nosanje i onda zaspe
Samo da se malo pozalim, nemojte zamjeriti- svaki dan od 16h do 20h ovo moje malo cudo je nemoguce, plac, cendranje, sve smeta, nosanje i onda zaspe
Da, i moj ima popodnevnu nervozu. Jutro i popodne dva različita dječaka.
Mamica i kod nas je bilo tako..srećom,otkad uspjeva jednom oko podneva odspavati sat-dva u komadu i otkad se za spavanje spremamo već u 7,to se donekle smirilo
Pozz, evo i mene konačno.
Budna je od 6 ujutro kad je i pošteno pojela. Sve ovo poslje ja više neznam kad je jela kad spavala. Užas od dana. Tek u 16 konačno pošteno pojela
Ivy rekla sida jela rižine krekere i da je napuhavalo pa si mislila da he sezam. Ja jela čokoladu s rižom, i M bila luda. Tako da riža u ovom obliku napuhava. U srijedu u 10 je grupa za donenje.
Netko je pitao za navlačenje kožice, ja sam to s L radila iskljuličivo nakon kupanja koliko je išlo nikad na silu i relativno brzo sam mu prevukla glavić.
Ja ko tukac opet zaboravila na to. Ako mi Videk bude dobar dodemo.
Jooj jučer sam ih opet jela.. noć je bila ok a i dan pa se nadam da je ipak bilo nekaj drugo
Jooj ta kožica baš sa starijim idem u sri prevuć kožicu jer nismo očito dobro radili a pedica mi je rekla da na lačim kolkko ide i ne na silu .
Kaj se tiče podnevne nervoze mi je imamo taman oko 18.. onda malo zduramo i u 19 ga stavim u kadicu u vodicu i izađe nova osvježena beba .eto možda vam kratki kupanac pomogne
Ah da TetaTina dobrodošli 🎉.
Mimmyx postoji šansa uvijek ali kolika je slučajnost da ste baš pogodili pravi trenutak?! A i da nekaj bude znači da je bilo suđeno ..
Mi sad cikimo i valjda će čvrsto zaspati jer nije spavao od 17...
Ja idem pod tuš i probat smislit kaj ću jesti od pvpga kaj smijem jesti i da bude fino.
Noćica i tipkamo se sutra
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I kod nas je ista stvar, ako popodne odspava nema vecernje nervoze, a ako ne odspava (kao npr danas - pokusaje spavanja od 10 minuta ne racunam 😂) onda je to cendranje do kupanja i sisanja za spavanje. Pomakli smo i kupanje sa 20 na 19h jer joj bolje odgovara. I nakon svih oblika i verzija dudica silikonskih napokon je prihvatila NUK dudicu od lateksa onu žutu tako da to barem malo umiri nervoze
Sortiraj odgovore
Najstariji