Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    08. Listopad 2018. 19:32

BabyBlue

Meni se to čini ko znanstvena fantastika 🤣🤣
    Prek dana mi isto cica svaki sat vremena ili 2 ak si odspava toliko..
    Neku noć mi je odspavao 5h u komadu jer sam mu 

Kod nas je priko dana svakih 2-3h..skuzila sam da trazi jest cesce ako nije ispraznio cicu do kraja jer na kraju bude ono zasitno mliko. Ako je samo popio ono za zed onda ogladni prije..Mi smo uspili opet skroz izbacit bocu i to bas zbog duze stanke izmedju hranjenja 😊

08. Listopad 2018. 19:47

A mi ni nismo na boci, samo sisa. Al non stop preko dana

MickeyMouse
    08. Listopad 2018. 19:54

Pozdrav :) javljala sam se nesto prije mozda stotinjak stranica i evo me opet, u međuvremenu vas pratim i skupljam savjete i iskustva koja mi dosta pomazu.

08. Listopad 2018. 19:57

bebica10

Pozdrav :) javljala sam se nesto prije mozda stotinjak stranica i evo me opet, u međuvremenu vas pratim i skupljam savjete i iskustva koja mi dosta pomazu.

Pozdrav bebica🙂. Kako ste ti i bebica?🙂

MickeyMouse
    08. Listopad 2018. 20:00

I jos se ne snalazim pa sam stisnula posalji prije vremena, ups. Imam djevojcicu, 7 tjedana je stara, a sto se tice cicanja preko dana (od jutra do cca 17 sati) imamo lijep raspored sa razmacima od cca 3 sata u hranjenju (pogotovo ako u setnji odspava i dva sata), ali od 17 pa sve do kupanja i uspavljivanja oko 20 h (cicanjem) postaje jako nervozna i kenjkava. Grceve smo nadam se prosli (trajali su od drugog do sestog tjedna i nadam se da se nece vratiti), tak da je ovo bas neka nervoza. Sto se tice keksica, pao je nakon 5 tjedana i nije bilo nikakvih problema iako sam se pripremala kao da ce bit ne znam sta 😂

nasdva
    08. Listopad 2018. 21:03

Pročitala sam puno stranica, malo sam zapamtila.
    Uglavnom keksić probali nije mi bio nešto ugodan iako se muž jako trudio. I sad poslje ni volje ni želje da mi je sve čudno.
    Spremanje i čuvanje izdojenog mlijeka sam radila s prvim djetetom (to nam je bio način hranjenja).
    Bitno je da nekoliko dana nakon što ste zamrznule mlijeko odmrznete i provjerite da li je promjenilo okus. Naime ja nisam i morala sam sve bacit. Ako se promjeni okus onda ga je prije zamrzavanja potrebno zagrijat. Na ovoj stranici možete naći tablicu po kojoj sam se ja ravnala i upute za zagrijavanje.
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
    Ja sam izdojeno mlijeko grijala u grijaču za bočice.
    Moje djete preko dana jede svaka 3 h i jednu sisu do kraja i nekad malo iz druge, navečer prije spavanja isprazni obadvje i može 8 h da ne jede, nakon toga opet na 3 h. Večera oko 19:30, pa jede negdje između 2 i 4h pa u 6:30.
    Ena ne bole svi zubići kad niču. "Samo" jedinice, dvojke, četvorke i trojke ( to je ujedno i redosljed izbijanja). Mom sinu upravo izbija zadnja petica i nismo osjetili ni jednu.

Dinosaurus
    08. Listopad 2018. 21:24

nasdva

Pročitala sam puno stranica, malo sam zapamtila.
    Uglavnom keksić probali nije mi bio nešto ugodan iako se muž jako trudio. I sad poslje ni volje ni želje da mi je sve čudno.
    Spremanje i čuvanje izdojenog mlijeka sam radila s prvim djetetom (to nam je bio način hranjenja).
    Bitno je da nekoliko dana nakon što ste zamrznule mlijeko odmrznete i provjerite da li je promjenilo okus. Naime ja nisam i morala sam sve bacit. Ako se promjeni okus onda ga je prije zamrzavanja potrebno zagrijat. Na ovoj stranici možete naći tablicu po kojoj sam se ja ravnala i upute za zagrijavanje.
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
    Ja sam izdojeno mlijeko grijala u grijaču za bočice.
    Moje djete preko dana jede svaka 3 h i jednu sisu do kraja i nekad malo iz druge, navečer prije spavanja isprazni obadvje i može 8 h da ne jede, nakon toga opet na 3 h. Večera oko 19:30, pa jede negdje između 2 i 4h pa u 6:30.
    Ena ne bole svi zubići kad niču. "Samo" jedinice, dvojke, četvorke i trojke ( to je ujedno i redosljed izbijanja). Mom sinu upravo izbija zadnja petica i nismo osjetili ni jednu.

"Moje djete preko dana jede svaka 3 h i jednu sisu do kraja i nekad malo iz druge, navečer prije spavanja isprazni obadvje i može 8 h da ne jede, nakon toga opet na 3 h. Večera oko 19:30, pa jede negdje između 2 i 4h pa u 6:30." - ovako je isto kod nas,cak i sati su isti 😀

ivymicek
    09. Listopad 2018. 07:16

Jutro klokse. Jučer me nije bilo neki bljuv dan pa i ja i svi oko mene.
    Malo lošije spavamo, odnosno budimo se ramo pola 6/6 😴.
    Pisale ste o keksu, mi se keksamo i ništa drugačije nije. Ovaj put smo se keksnuli dost dost brzo nakon poroda. Lubrikant je spas 😂.
    Pijem kavu dok moje brmbalo (skužili smo b) gleda babyžgym i dok moji mali veliki imaju kreativnu radionicu.
    Vratio mi se apetiti i samo jedem...
    Ljubim vas i pišemo se kasnije 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    09. Listopad 2018. 08:28

Jutro svima 
    Taman vrtim u glavi jučer nije bilo Ivy,kad eto nje na uranak !Fino da si počela jest,ja moram prestat ,čak mi je jučer i išlo,al bila sam gladna ko pas.Danas bu već lakše...valjda.
    Moji su svi u školi,muž na poslu,junior,grofica i ja sami...ona se već pomalo javlja,jela je u pol 5,sad je već vrijeme..
    Moram danas Sunce nazvat,naručit se giniću i vadit krv,da i to obavimo...onda još endokrinolog kad obavim krv.
    Šefica je budna,gibam,tipkamo se kasnije!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

hope123
    09. Listopad 2018. 09:28

Jutro mamice :) puno procitala nisam bas nesto zapamtila :) upsic :D
    Ja ne zamrzavam mlijeko jer nemam kud stavljati a kad izdajam mogu bez problema jednu bocicu napunit.
    Moja kroz dan jede svaka 3 h nekad krace nekad duze i ovisi kolko bljucka nakon obroka. Jel jos cija beba od skoro 4 mj bljucka vise? Ena vama se to popravilo?
    Jucer mi je prespavala noc od 10 do pol 7 ujutro ali eto danas vec 2 budenja za papanje. Vec sam mislila bude tim putem nastavila ali nista. Mada mi je i ovo ok.
    Curke koje niste blizu svojih mama, svekrva i sl i vecinom ste same? Kak vam klinci reagiraju na druge koji ih zele drzati? Moju je do prije 10 dana bilo tko mogao uzet, ali sad krene urlat :D za vikend imamo krstitke i uopce ne znam kak bude jer kumu nije vidjela 2 tjedna :D
    Nadam se da ste imale dobre noci :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.