Franova uživajte 😊😊😊
Moj F nema problema s tim…taj bi u svakog i svima se smije. Dobro dođe za odmorit 😂
I mi puno slinimo i sve trpamo u usta. Sad već može sam igračku stavit u usta pa je i problem dat mu išta šta se ne pere..
U nas je danas tako lijepo a dragi ima slobodan dan pa smo svo troje bili na moru.
Na kraju je ovako zaspao pa smo mogli duže ostati, milina dan.
Pusa svima 😘😘
Koja milina i ja bih spavala uz miris bora i šum valova 😍.
Franova uživajte i ti i mužić i djeca 😘.
Noćica djevojke. Idem večerat i strpat Videka u krevet i spavati 😴😴😴😴.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da se oglasimo kratko i pozelimo laku noc!
Franova uzivajte 😍
Lucy..sta reci. Predivno!
Laka i mirna noc svima! ⭐⭐⭐🌛😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ajme spavalice budenje...
Moj Vido trenira mamu od ranog jutra. Ok spavali, probudio me oko 6 jer ga opet nešto frče 🤔. Smrdi mu prdac po jajima a mi jaja nismo jeli (ili je on poskrivečki).
Eto spremila kikače i uskoro ih peljam u vrtić.
Smišljam kaj ću kuhati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure! Mi imali ok noc.. zaspala oko 9.30 na cicki i budjenje u 3.30 pa u 8 dizanje i papanje. Od 6.30 mi se malo frkala cula sam ju al smo zaspale do 8 pa se tad pokakala. Ena njoj su prekjuce tako smrdili prdci i kakica 😂 a isto nismo bili ni blizu jaja! Danas lijeeeepo vani, bit ce i toplije kazu cak 24 negdje bas se veselim setnjici.
Jutroo
Mi isto relativno ok noć, zaspali oko 23, jedno buđenje u 2:45, pojeo i zaspao natrag. I sad buđenje u 7, pojeo i još pol sata odspavao. Al popodne kad krene, i dalje ne staje sa sisom. Vrišti, baca se po sisi, samo ih mijenjam, jedna pa druga. Ako do sada nema grčeve, jel moguće da ih izbjegnemo? Samo da se ne ureknem sad 😂
Kod nas nekako oblačno, nadam se da će se kasnije malo proljepšati.
A da, divna slika uz more. Al kupanje još? Uff
Idem popit kavu do kraja i pojest još malo Bajadere 😁🐷🐷
Puse svima i želim vam/nam dobar dan uz što manje kenjkanja 😘😘
Hej,curke!
Vidim dobre noći zaredale -kod nas isto,zaspala u pol 12,probudila se u 5:15
.Čak sam i ja skočila sa kreveta prije nego se ona zbudila,ono "kolko je sati,zakaj se ne budi" i te fore,a ona fino ćori.
Ja ću danas pizzu peć,to mi je jednostavno,ubacim da mi se tijesto zamijesi u pekaču za kruh,sam razvaljam i nafilam...
Mi jučer išli za krštenje i niš obavili-nema nam župnika do drugog tjedna...a pošto hoćemo da ju biskup krsti,reko nam je kapelan da to baš moramo k njemu doć jer on mora ispunit i poslat taj zahtjev na Kaptol...
Nadam se da su i ostale dobro prošle po noći
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure!
Danas sve neke dobre noći 😍 i u nas isto, samo nam je nos još začepljen od prehladice.
Imam pitanje za mame ove malo "starije" djece, kad planirate počet s dohranom?
Dobro jutro.. i mi prijavljujemo odličnu noć.. zaspao oko 20, probudio se u 2 papali i spavali do pola 6 i opet papali i spavali do 8.. doduše i ja sam skočila da vidim zakaj se ne budi, a on u carstvu snova.. Samo da tak nastavi 🙏
Kod nas jutros bila patronažna samo da ga vagne i bome je na 4310 🤗🤗 i pojavila mu se tjemenica na čelu, oko obrva pa danas gibamo po Musletu.. Hvala Bogu na kuponima iz DM-a 😂
Želim nam lijep dan danas..puse svima 😘😘
Jutro cure!
Danas sve neke dobre noći 😍 i u nas isto, samo nam je nos još začepljen od prehladice.
Cca 6 mj.. koji tjedan prije možda po žličicu dvije. Vidjet ćemo kak će on biti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure!
Mi ćemo vidjeti danas kaj doktorica veli,možda i krenemo lagano s obzirom na njegove kilice i potrebe ☺️. Izbio nam je zubić na površinu,osjeti se pod prstima. Držite fige da pikica prođe čim bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji